Én azért vettem Polart mert ehhez bármikor tudok új érzékelõ övet venni ha tönkremegy. Megbízhatóbb, jobb stb...
CS100-ban van sebességmérés és kb annyiba kerül mint az F6
Gondold meg
Valóban érdemes meggoldolni a CS100-ast, épp a termékleírását nézem... A Polar mellett pedig már le is tettem voksom, a márka már biztos. (Inkább kicsit drágábban, de jót.)
Egy CatEye Velo8-ast használok sebesség- és idõmérésre (plusz kis nyilakkal mindig mutatja, épp esik vagy emelkedik-e az átlagsebességem), nagyon régi társ már és bár sok dologban nem egy nagy eresztés, de egészen hozzám nõtt az évek során. Emiatt filóztam, hogy elég nekem egy karóra, amire néha csak rápillantok.
Szóval, szimpatice ez a sima CS100. Ahogy nézem, bõven elég mindenre, ami engem érdekel, és teljesen szem elõtt van, nem kell ezer felé tekintgetni.
Tényleg, a CS200-nál látok egy ilyet a feature-listán, mint nyúltott funkciót: "Polar OwnIndex® Fitness Test". Meg ezt is: "HFmax(Ermittlung durch Altersformel)". Ez meg ugye kor alapján számol. Igaz a koromat hogyan a francba és mi a frász mérné már meg, hehe

Bár ez nem igazán fontos, csak ha már szóba került korábban, gondoltam beírom, érdekességképp.