Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
V-fékek - általános eszmecsere
Started by
eric
, 2003. April 06. 20:04
Posted 2006. March 01. - 10:58
naja! az ár természetesen viszonyítás kérédése!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Posted 2006. March 01. - 10:31
ha gyorsan kopik az azt jelenti, hogy legalább nem eszi a felnit...
Koolstop még drágább :-)
Koolstop még drágább :-)
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2006. March 01. - 10:26
én avid RW 2 -est használok, nekem bejött, kicsit gyorsan kopik és drága más baja nincs! (hóban ,sárban is egész jól fog)
Posted 2006. March 01. - 09:50
kéne egy kis tuning-tipp...
jó az avid Rim Wrangler 2 pofa, vagy nézzek KoolStop-ot?
jó az avid Rim Wrangler 2 pofa, vagy nézzek KoolStop-ot?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2006. February 27. - 09:36
nekem mind a 2 90 fokos...
Posted 2006. February 25. - 20:26
Posted 2006. February 25. - 20:01
Mi a különbség a jobban és a kevésbé hajlított fékpipa -vagy mi- között? Elsõ és hátsó?
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2006. February 21. - 22:03
ultra derm:)
mellesleg mint ahogy a tárcsaféknél akár itt is hathat egy finom dörzspapír, mind a fékpofánál lekapja a mocskot, és seperc alatt újra összekopnak.
mellesleg mint ahogy a tárcsaféknél akár itt is hathat egy finom dörzspapír, mind a fékpofánál lekapja a mocskot, és seperc alatt újra összekopnak.
Posted 2006. February 21. - 21:59
Legviccesebb az volt, amikor a nyikorgó fékpillangóra küldött WD-40-bõl a felnire is ment egy kevés - na az ám megtanít gyorsan menni!
Egyébként alkesz. Vagy szappan (és most nem a kézmosószappanra gondolok), hanem az az ipari trutyis kék izé, amit szerelõk is nyomatnak az olajos kezükre. Egy papírtörülközõre kenve csodákat mûvel.
Egyébként alkesz. Vagy szappan (és most nem a kézmosószappanra gondolok), hanem az az ipari trutyis kék izé, amit szerelõk is nyomatnak az olajos kezükre. Egy papírtörülközõre kenve csodákat mûvel.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2006. February 21. - 20:35
az alkohol nekem is bevált (és most nem csak az ivásra gondolok )
Posted 2006. February 20. - 22:15
furamód a tárcsafék teljesen használhatalanná válik tõle, szal vféktõl is mellõzzük ha lehet;)
alkohol pl kiváló e célra.
alkohol pl kiváló e célra.
Posted 2006. February 20. - 11:28
és ha nagybaracska környékén tekersz: DOMESTOS!
Posted 2006. February 20. - 11:05
Posted 2006. February 20. - 09:26
nekem bizonyos pofák "ették" a felnit; tele lettek alumínium darabkákkal.
ha a tied is ilyen ezeket piszkáld ki belõle.
fékpofát meg is lehet csiszolni finoman.
felni: kefe+langyos víz+mosogatószer, ilyesmi...
ha a tied is ilyen ezeket piszkáld ki belõle.
fékpofát meg is lehet csiszolni finoman.
felni: kefe+langyos víz+mosogatószer, ilyesmi...
Posted 2006. February 19. - 15:53
Mivel lehet fékfelületet és fékpofát tisztítani?
Az AVID RW2 -es pofám a Mavic XC717-es felnimen olyan hangot ad, mintha tele lenne sárral. Letöröltem, de még most is. Érdekes, hogy elõl nem csinálja ezt! Help?!
Az AVID RW2 -es pofám a Mavic XC717-es felnimen olyan hangot ad, mintha tele lenne sárral. Letöröltem, de még most is. Érdekes, hogy elõl nem csinálja ezt! Help?!
White Horse
Posted 2006. February 10. - 16:38
Szegény U fékekre már senki nem emlékszik
Csak hiszed, apám gépén ilyen van!
Posted 2006. February 10. - 16:32
Csak beállításkérdése volt. Nekem prímán fogott a cantifékem, igaz a pofarögzítésük csapnivalóan mûködöt, mindig elmászott. A patkófékhez meg nagy erõ kellett, késõbb ezek miatt törtem fékkarokat (és valszeg emiatt mászott el a pofa is). Szegény U fékekre már senki nem emlékszik
Ride everywhere.
.
Posted 2006. February 10. - 06:19
én is emléxem a cantira, meg az elsõ montimon még patkófék volt!!!!
az nagyon brutáli volt! Alig lehetett vele megállni!
az nagyon brutáli volt! Alig lehetett vele megállni!
Posted 2006. February 10. - 02:46
Kormányig húzott fékkarhoz társult 1 kis lassulás
Hihetetlen érzés volt a gagyicantiról a Dia-Compe V-re váltani
Hihetetlen érzés volt a gagyicantiról a Dia-Compe V-re váltani
Posted 2006. February 10. - 02:41
Sporttársak, aki panaszkodik, hogy a v-fék "nyomasztóan" hat a támvillákra, akkor csak gondoljatok vissza a jó öreg canti fékekre (már ha volt Nektek ilyen). Azok télleg hajtogatták a cuccot, meg közel se fogtak így. A régi XTR canti szettem fogott úgy, mint egy átlag v-fék, vagy még úgy se.