Ahoj!
én nemrég voltam kinn bicóval, mondjuk, csak a szlovák paradicsomig jutottam- felbuzdulva thommey-ék buszos akcióján-, de nagyon ott van a hely. Szállás az tök olcsó már ha sátrazni akarsz, a podlesoki kempingben 55 Sk volt egy fõnek/egy éjszaka. Kaja dettó, egy tál zaba+sör 80 Sk, harmadosztályú helyen. Ha alacsonyabb kategóriájú szállásokkal beéritek, akkor elég jól jöttök ki, ha kicsit üszkösebb a zsebetek **-tól fölfelé beindul náluk is a kelet-európai virtus...
Aszfalton csapatni NAGYON JÓ senki nem akar meggyilkolni, ált. elég szélesek a leállósávok, s nincs ott sem elspórolva az anyag.
Én montimmal voltam- sátor,hálótatyek polifom, gyalogtúraszett- felállással.
Kelet szlovákiában vigyázni a cigány falvakkal télleg elég indiai feelinget árasztanak. Soha nem fogom megérteni, hogy miért nem nõ körülöttük még egy SZÁL GAZ SEM!! Valami lehet, bennük, ami erõs gyomirtó hatású... de ha túráztál már mondjuk az aggteleki karszt környékén-szendrõ, szendrõlád, s társai.- akkor nem leszel felkészületlen.
ami a Magas Tátrát illeti: most megyek asszonnyal -vonat, puccos szálló, lanovka usw...- kiváncsi vagyok milyen, kölyökkorom óta nem voltam Tátra lomnicon.
by
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szlovákiai Túra
Indította
Tiberius
, 2003. április 02. 15:51
Írta 2004. június 17. - 12:27
Írta 2004. június 17. - 12:11
Na talán elmehetek én is Szlovákiába. Ezért szervezkedek újra.
Ha valaki tud olcsó (kb. 1500 ft / éjszaka) szállást, az légyszi segítsen!
Ha valaki tud olcsó (kb. 1500 ft / éjszaka) szállást, az légyszi segítsen!
Írta 2004. április 18. - 14:46
Köszi szépen, minden infót szívesen fogadunk!
Csak gondolom 8 év alatt ott is voltak áremelkedések, talan idén vagy tavaly év végén kapták meg a szlovákok is a maguk Bokros-csomagját...
Örömmel fogadunk idén ha van kedved és egyebek!
Csak gondolom 8 év alatt ott is voltak áremelkedések, talan idén vagy tavaly év végén kapták meg a szlovákok is a maguk Bokros-csomagját...
Örömmel fogadunk idén ha van kedved és egyebek!
Írta 2004. április 15. - 20:52
Halihó
Én a kisnejemmel voltam a magastátránál bicóval 8 éve,de csak ajánlani tudom mindenkinek.
Debrecenbõl indultunl végig keróval Hejce(ez még Mo.)-Kassa-Lõcse-Poprad érintésével és a Tátra lábánál a kempingben szálltunk meg.Az árak korrektek voltak saját étteremmel kisbolttal.A kemping mellõl indultak különbözõ nehézségí szintû keró és gyalogutak no meg a libegõ se kutya!Térképeket tudnak adni a helyszinen mindenrõl.Késmárk a közelben Popradon jó keróbolt...
Északon vadvizi evezés rönkfákon és minden extrém kívánságot teljesítenek.Kassa Lõcse Késmárk gyönyörû és ha igazi várat akartok látni nézzétek meg a Spissky hradnál lévõt.Az itthoniak az elõvárban elférnének!
Térképet mi egy autós részletest(városok utcái is)és egy nagyobb léptékût vittünk,hogy ne kelljen 20 oldalt átlapozni ha utat tervezünk.
Remélem segitett valami.
Sok sikert nektek,legszivesebben megint mennék!
Én a kisnejemmel voltam a magastátránál bicóval 8 éve,de csak ajánlani tudom mindenkinek.
Debrecenbõl indultunl végig keróval Hejce(ez még Mo.)-Kassa-Lõcse-Poprad érintésével és a Tátra lábánál a kempingben szálltunk meg.Az árak korrektek voltak saját étteremmel kisbolttal.A kemping mellõl indultak különbözõ nehézségí szintû keró és gyalogutak no meg a libegõ se kutya!Térképeket tudnak adni a helyszinen mindenrõl.Késmárk a közelben Popradon jó keróbolt...
Északon vadvizi evezés rönkfákon és minden extrém kívánságot teljesítenek.Kassa Lõcse Késmárk gyönyörû és ha igazi várat akartok látni nézzétek meg a Spissky hradnál lévõt.Az itthoniak az elõvárban elférnének!
Térképet mi egy autós részletest(városok utcái is)és egy nagyobb léptékût vittünk,hogy ne kelljen 20 oldalt átlapozni ha utat tervezünk.
Remélem segitett valami.
Sok sikert nektek,legszivesebben megint mennék!
Írta 2004. április 15. - 20:01
Írta 2004. április 15. - 13:30
Írta 2004. április 15. - 11:40
Írta 2004. április 15. - 08:32
Na mi lesz ezzel a túrával?
Szervezkedik valaki?
Nekem van Szlovákia autóstérképem, Chopok környéki túristatérképem és Szlovákia útikönyvem. Pedig lehet, hogy nem is megyek >.
Szervezkedik valaki?
Nekem van Szlovákia autóstérképem, Chopok környéki túristatérképem és Szlovákia útikönyvem. Pedig lehet, hogy nem is megyek >.
vendég_Master_*
Írta 2004. április 14. - 18:44
Írta 2004. április 14. - 17:36
Írta 2004. április 14. - 09:12
Büdösen...?? Ott volt az kis fáin kút Dobogókõn, igazán tiszta víz jött belõle .
Írta 2004. április 13. - 16:06
Írta 2004. április 13. - 13:27
Csajozás!!!!Azért gyere már ultio, nélküled nem lenne jó. Kivel megyek étterembe esténként, na meg csajozni (ld. Dobogókõ, BM Üdülõ)... ;D ;D
Lett volna, ha nem vagy papírkutya! De az voltál. Így csak majdnem csajozás volt .
Ha több embernek foglalunk szállást, az kevésbé baj, mintha kevesebbnek. Kivéve, ha ki kell fizetni akkor is, ha nem alszik ott az illetõ.
Írta 2004. április 13. - 13:10
De az igaz, hogy le kellene fixálni hányan megyünk, és foglalni szállást, mert ha nem lesz nem tudom mit csinálok... >
Szóval ki akar jönni?
Szóval ki akar jönni?
Írta 2004. április 13. - 13:04
Azért gyere már ultio, nélküled nem lenne jó. Kivel megyek étterembe esténként, na meg csajozni (ld. Dobogókõ, BM Üdülõ)... ;D ;D
Írta 2004. április 13. - 11:42
Én még azt se tudom, hogy megyek-e. Így pedig nem sok kedvem van szervezkedni. Viszont ha nem foglalunk idõben szállást, akkor nem lesz hol aludnunk. Úgy pedig maga a túra válik kétségessé.