Ahoj!
én nemrég voltam kinn bicóval, mondjuk, csak a szlovák paradicsomig jutottam- felbuzdulva thommey-ék buszos akcióján-, de nagyon ott van a hely. Szállás az tök olcsó már ha sátrazni akarsz, a podlesoki kempingben 55 Sk volt egy fõnek/egy éjszaka. Kaja dettó, egy tál zaba+sör 80 Sk, harmadosztályú helyen. Ha alacsonyabb kategóriájú szállásokkal beéritek, akkor elég jól jöttök ki, ha kicsit üszkösebb a zsebetek **-tól fölfelé beindul náluk is a kelet-európai virtus...
Aszfalton csapatni NAGYON JÓ senki nem akar meggyilkolni, ált. elég szélesek a leállósávok, s nincs ott sem elspórolva az anyag.
Én montimmal voltam- sátor,hálótatyek polifom, gyalogtúraszett- felállással.
Kelet szlovákiában vigyázni a cigány falvakkal télleg elég indiai feelinget árasztanak. Soha nem fogom megérteni, hogy miért nem nõ körülöttük még egy SZÁL GAZ SEM!! Valami lehet, bennük, ami erõs gyomirtó hatású... de ha túráztál már mondjuk az aggteleki karszt környékén-szendrõ, szendrõlád, s társai.- akkor nem leszel felkészületlen.
ami a Magas Tátrát illeti: most megyek asszonnyal -vonat, puccos szálló, lanovka usw...- kiváncsi vagyok milyen, kölyökkorom óta nem voltam Tátra lomnicon.
by