Jelentkezz be Regisztrálj
Szlovákiai Túra
Írta 2004. december 28. - 19:28
Írta 2004. december 27. - 13:37
Írta 2004. december 27. - 11:35
Írta 2004. december 27. - 09:40
Valóban nem könnyû a kérdésed, és nem is akarok politizálni ezen a fórumon.
Tapasztalatom nincs, ugyanis nem voltam még kint a sikertelen szavazás óta, csak egy ismerõsöm meglátásait tudom leírni. Õ rendszeresen jár ki többnyire a bihari és erdélyi részekre, mindig ugyanannál a családnál szokott megszállni, és hát sajnos érzett egy kis feszültséget, nem volt olyan a légkör, mint elõtte. De abszolúte nem volt ellenséges!!!
A csapatunk nagy része debreceni, ultio is az volt még a régi szép idõkben...
De mostmár Pesten is vannak többen, azért a többség debreceni maradt!
Üdv!
Írta 2004. december 26. - 22:10
Két rövid kérdésem lenne így lassan az ünnepek végén az, hogy szerinted van-e valami kihatása a népszavazásnak az ottani lakosok kedvességére (vigyázz nehéz kérdés:)) a másik meg megkérdezhetem hogy milyen csapat csak a kiváncsiság fût mert Te debreceni Ultio meg pesti?? kösz és további jó tekerést!!
Írta 2004. december 21. - 16:50
halihó Tiberius!!
Szlovákia túrán voltunk 2 éve olyan egy hétig, vannak jó képek meg minden.
Csorba tó, Poprádi tó, Tátrafüred felé tekertünk fõleg montikkal de velünk volt egy régi barát (50 fölötti) és inkébb aszfalton nyomtuk. ha tényleg érdekel a dolog keres meg az atisch@freemail.hu-n vagy az msnen és szivesen mesélek!! (vagy majd ide megírom)Már amire még emlékszem! Én meg Erdélybe szeretnék menni a nyáron barátokkal tekerni Torda hasadék, GYalui havasok, Torockói hegységbe az sem lehet rossz hely!! Ha valaki ismeri a környéket akkor írjon!!! üdv: Attila
hI attibike!
Szóval ahogy írta ultio, Szlovákiában voltunk, tavaly pedig a Bihar hegységben Romániában. Ha jól tudom az nem is Erdély része még.
Jövõ nyáron én szeretnék elmenni Erdélybe, de ez persze a csapatunktól függ! Ezért ha lesznek majd infóid Erdélyrõl, cserélhetünk! Üdv!
Írta 2004. december 17. - 19:53
Ja de a legkirályabb Szlovákiába volt nem vettünk a vonatra sosem kerékpár jegyet csak személyt. És akkor kis tanakodás után mindig jobban jöttünk és a kalauznak is meglett az aznap esti kis betevõje! Hát csak hogy a románoknál is ezt ugyanígy megjátszani az kicsit kérdéses, habár 100 hogy elfogadná a "borra" valót!
Nekünk azért olyan 120 kmet kéne vonatoznunk de én is a határig magyar vonattal és onnan meg mi is áttekernénk Nagyváradra! Ott aztán mindig át akarnak vágni meg hát elég könnyû megkavarodni abban a nagy pénzekben!
Írta 2004. december 17. - 14:43
..mindez bicaj nélkül.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2004. december 17. - 09:33
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Írta 2004. december 16. - 18:10
Ha vonattal akkor milyen a helyzet mert a honalp csak románul megy amibõl nem vágok sokat!!
Írta 2004. december 16. - 11:07
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Írta 2004. december 15. - 22:42
Írta 2004. december 15. - 10:01
Tavaly Erdélyben voltunk.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Írta 2004. december 11. - 00:36
Szlovákia túrán voltunk 2 éve olyan egy hétig, vannak jó képek meg minden.
Csorba tó, Poprádi tó, Tátrafüred felé tekertünk fõleg montikkal de velünk volt egy régi barát (50 fölötti) és inkébb aszfalton nyomtuk. ha tényleg érdekel a dolog keres meg az atisch@freemail.hu-n vagy az msnen és szivesen mesélek!! (vagy majd ide megírom)Már amire még emlékszem! Én meg Erdélybe szeretnék menni a nyáron barátokkal tekerni Torda hasadék, GYalui havasok, Torockói hegységbe az sem lehet rossz hely!! Ha valaki ismeri a környéket akkor írjon!!! üdv: Attila
Írta 2004. augusztus 10. - 10:50
Képek a galériámban.
Írta 2004. június 22. - 12:26
Szállás: Telgártban 300 SK / fõ / éj, de osztrák minõségû + ingyen konyhahasználat.
bringatúra a 1946m-es Králova Holára, a Magas-Tátrában a Poprádi tóhoz és a Velické plesohoz 1670m-re: 7 km 10%-os), stb.....
Korábbi 5 év szlovák túratapasztalatai itt:
http://www.angelfire...abor/index.html
Szállásinfo pl:
http://vratna.hej.pl/nt.htm#no
http://www.brezno.sk/ubyt_hhr.htm
http://www.nizketatr...ubytovanie.html
Írta 2004. június 21. - 14:48
Pont Thommey nem tudott eljönni velünk , de a többi stimmel.
Mi 230Sk/éj/fõ alaudtunk zuhanyzós faházakban. Nyáron (szezonban) biztos drágább egy kicsit.
De ilyen árban találni hasonló, nem túl jó állapotú szállásokat, elég sokfelé.
ühüm, bocs, nem igazán tudtam, végül is ki ment ki nem, csak tudtam hogy ilyen buszos dologban terveztek.
Sztem télleg addig érdemes kihuzni a vérbe, amig õk sem kapnak észbe s kezdenek el "turistafeelinget" felvenni,a amikor már egy kurva ismert fánál is dupla a sör ára, mint kis hazánkban...
aztán meg agyalnak a turizmussal foglalkozó okos némberek, mija pötschért nem jön a Balatonba feredni' senki...
Szal, ha tehetem, én bicóval megyek akárhová, ha idõbe belefér...pont a podlesoki kempingben taliztam egy angol sráccal, aki közép -európát csapatja be a touring monsterjén-ahogy definiálta a bicót / full deore, meg csomagtartó, benzinfõzõ, edényszett, anyámvalaga...-mert "igy nem kell mindig bénázni a szállással, errefelé még lehet vadkempingezni is akár, ha meghuzod magad, meg elég olcsó minden"...
Írta 2004. június 21. - 12:02
Írta 2004. június 18. - 15:08
Kér haver volt és azt mondták szuper!
Üdv:
Irvine
Írta 2004. június 17. - 14:02
Mi 230Sk/éj/fõ alaudtunk zuhanyzós faházakban. Nyáron (szezonban) biztos drágább egy kicsit.
De ilyen árban találni hasonló, nem túl jó állapotú szállásokat, elég sokfelé.
Egy túrista szótárat (jobb utikönyvekben van ilyen) nem árt vinni, mert idegen nyelvet nem beszélnek, étlapból is csak szlovák nyelvû van az ilyen occsó helyeken, legtöbbször...