Lenver: :'( :'( mikor jelenik már meg egy önálló könyved?

..vagy ne várjak arra, inkább gyûjtsem össze a fórumos "besztoflenszver"-t?
Tegnap kicsit rövid voltam (ki tudja, miért :

), most "bõvítek":
Tehát: a szombat reggeli vonattal mentem, Lensverékkel egy vonattal, de mégsem együtt... õk a vonat elején én a végén... mind1...
Miután megérkeztünk SAUHra, õk elmentek vásárolni, én a Nagymamámékhoz látogatóba... majd fel a hegyre... azt hittem, hogy addigra már a csapat fele el fog húzni a francba... de nem... páran még akkor keltek fel
Ekkor kis beszélgetés, ismerkedés.... majd jöhetett a túra

Mégegyszer bocsi, aki teljesen másra számított

:-[ A túra során egyszer-kétszer összefutottunk a Lens-Zed-Thommey-Mellon-Ööönemjuteszembetánnemisvoltaktöbben csapattal, hamar láthattuk, hogy Thommey hogyan is tetovál

(érdekesen, és talán mondhatjuk, hogy kicsit fájdalmasan.... és a fájdalom mértékével fordított arányú tartósággal

)... A Tengerszemtõl a hegy másik oldalán indultunk lefelé, a "lájtos oldalon"

Mégegyszer bocs, talán kicsit sok volt a vízmosás

:

Aztán ahogy kiért a sor eleje az aszfaltra, elindultak Sárospatak felé... ordítok, hogy tudok egy rövidebb utat

Erre meg megfordulnak és zúznak SAUHba.... (megvárhattátok volna a csapat végét)...
Szóval itt (legalább) két részre szakadtunk. Visszafelé Tyito és Baliba jól elszórakozott az aszfalt melletti susnyásban

... Majd Tyito koma addig járt a kútra, míg egy gazzal benõtt padka megtréfálta

Aztán jöhetett a mászás... nekem tetszett

Megérkeztünk jó fáradtan... nekem ez is tetszett
Aztán kicsit pihiztem (beütött a kóma efektus), majd mire magamhoz tértem, eszembe jutott, hogy ki kéne próbálni egy csillagrombolót... merthogy láttam õket délelõtt, hogy mit csinálnak, és az igazán nem tûnt túl nehéznek

Thommey épp Beg Napalmjábal "játszott", együtt indultunk a sípályának, ám Thommey egy idõ után asszondta, hogy neki ennyi elég (a tolásból), megfordult, legurult. Én meg még toltam....majd megfordultam...nekiindultam... jött a hûbammeg-innen-eltûntek-a-kövek érzés

aztán olyan furcsa volt, hogy amikor elindultam a lefelé, lent még senki sem volt, mire közeledtem, már egészen sokan voltak

Olyan sokan, hogy gondoltam produlákol egy majdnem-elesek -et. Kíváncsi vagyok, hogy hogy nézhetett ki kívülrõl, én azt tudom, hogy utána még pár percig remegtek a kezeim-lábaim
Mire túlléptem magam az átéltek hatásán, elkészült a vacsi... egy kanál kóstolás után: hú ez nagyon forró... a következõ kanálnyi elõtt jól megfújkálom... még mindig forró!!
Folyt.köv.