Nekem a most vasárnap lenne jó a jövõ hétvége nem hiszem. Vhogy suli végigég nem találunk olyan idõpontot amikor mindenki ráér.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bender feeling, avagy a letörésekrõl mindent
Indította
MudCow
, 2003. március 17. 14:01
Írta 2003. május 19. - 20:32
Írta 2003. május 19. - 18:10
Írta 2003. május 19. - 16:41
Írta 2003. május 19. - 16:40
Ha tudnátok várni egy hetet az jo lenne mert en csak jovo szomaton érek rá...most nem engednének el, meg még várok egy nagyobb csomagot, amiben egy rakat cucc van a kerora, és azt már meg szeretnem varni!
Üdv.Lewi
Üdv.Lewi
Írta 2003. május 19. - 16:27
Danee: nekem jó a hétvége!
de még sokan kellenének! fõleg akik tudják mi merre van! :
de még sokan kellenének! fõleg akik tudják mi merre van! :
Írta 2003. május 19. - 16:17
Írta 2003. május 19. - 16:13
Na még 1x...
A mostani fórum-ride nem jött össze...
Tehát ki jön most 7végén?
A mostani fórum-ride nem jött össze...
Tehát ki jön most 7végén?
Írta 2003. május 19. - 15:55
thx
lehet pénteken kimegyek, de már délelött.
már nincs suli
amúgy mekkora jumpok?
lehet pénteken kimegyek, de már délelött.
már nincs suli
amúgy mekkora jumpok?
Írta 2003. május 19. - 12:57
ÍGy egy picit nehéz elmagyarázni de az a lényeg ott van a nem messze a Farkasréti temetõ fõbejáratától! A sor az 3 jumpból áll. Ha lejössz vmikor a fogashoz akkor megmutathatom.
Írta 2003. május 19. - 00:27
Írta 2003. május 16. - 22:03
Írta 2003. május 16. - 22:02
Hát azért netezni is marad vmennyi idõ aki mindig vana fogasnál annak is! BrotheR nagyon sokat ott van én is elég sokat vagyok ott igaz most mgetetszett a Kelenföldi meg a Vizmû sor azt ott is sokat vagyok.
Írta 2003. május 16. - 21:09
vasárnap nekem ok. A 1/2 11 re megyek templomba, nekem kb 12tõl jó. de ezen en muljon... max lemaradok 1 körrõl.
Írta 2003. május 16. - 21:08
Akkor majd legközelebb! nem akarok megint egyedül tengeni!
az a 3 akkor kettõ! amibõl egy én vagyok? szóval majd legközelebb! úgysem vagyok topp formában!
addigra a nyergem is stabil lesz, remélem!
Ja amúgy meg aki mindig a fogasnál lóg az szerintem nem lehet valami nagy netfüggõ! legalábbis én biztos egész nap ott lennék :
aki kimegy annak sok szerencsét! és nagy letöréseket!
Ja csekk disz!:
http://www.pinkbike....Morrell30-2.wmv
elég durva!
az a 3 akkor kettõ! amibõl egy én vagyok? szóval majd legközelebb! úgysem vagyok topp formában!
addigra a nyergem is stabil lesz, remélem!
Ja amúgy meg aki mindig a fogasnál lóg az szerintem nem lehet valami nagy netfüggõ! legalábbis én biztos egész nap ott lennék :
aki kimegy annak sok szerencsét! és nagy letöréseket!
Ja csekk disz!:
http://www.pinkbike....Morrell30-2.wmv
elég durva!
Írta 2003. május 16. - 20:49
Gondolom nem is úgy értette, hogy szállj föl! Ez a hétvége nekem se jó de sztem nem lesz ebbõl nagyobb tali, mert kb 3an jelentkeztek akiket Brother nem ismer! Csak azt nem értem, hogy annyi arc közül a fogasról nincs itt senki?
Írta 2003. május 16. - 15:05
Úgy alakultak a dolgok, hogy én 2 hét mulva érek csak rá...ha akkor is lesz valami party, akkor abban szivesen benne vagyok!
Cow: Metro-ra nem lehet kerot rakni!
Cow: Metro-ra nem lehet kerot rakni!
Írta 2003. május 16. - 07:36
Szóval akkor mikor?
és jön valaki egyáltalán? vagy csak összeengedtek két vidékit aztán majd meglátjuk?
nem akarok úgy menni hogy nincs ott senki! aztán meg majd keresem a helyeket és nem találom! >
dudee: te a keletitõl kapaszkodj a metróba a moszkvatérig, onnan meg tényleg fölfelé kell menni!
amúgy én a bónuszra gondoltam! legalább 8)
és jön valaki egyáltalán? vagy csak összeengedtek két vidékit aztán majd meglátjuk?
nem akarok úgy menni hogy nincs ott senki! aztán meg majd keresem a helyeket és nem találom! >
dudee: te a keletitõl kapaszkodj a metróba a moszkvatérig, onnan meg tényleg fölfelé kell menni!
amúgy én a bónuszra gondoltam! legalább 8)
Írta 2003. május 15. - 21:39
Hy!
Ugy néz ki (90%) hogy szombaton felmegyek, és RickyDH-val megyunk ki ugy fel 10-re kint leszunk!
Majd ott osszetalalkozunk vagy valami hasonlo!
De a legbestebba jövõ vasárnap lenne, mert most a Ricky-vel akkor megnezzun ka palyakat, meg megszokom hogy milyen is az a DH, és jovoheten akkor mar "picit ügyesebben" fog menni!
Üdv.:Lewi
Ugy néz ki (90%) hogy szombaton felmegyek, és RickyDH-val megyunk ki ugy fel 10-re kint leszunk!
Majd ott osszetalalkozunk vagy valami hasonlo!
De a legbestebba jövõ vasárnap lenne, mert most a Ricky-vel akkor megnezzun ka palyakat, meg megszokom hogy milyen is az a DH, és jovoheten akkor mar "picit ügyesebben" fog menni!
Üdv.:Lewi
Írta 2003. május 15. - 21:32
Én is megyek ha itthon leszek, mert ez még nem tudom! CSak vki olyannak kéne bekísérni Dude-t aki közel lakik a Keletihez, mert nekem eléggé messze van és nem biztos, hogy oda talál a fogashoz bár egy térképpel mindent meg lehet oldani!
Írta 2003. május 15. - 20:00
De! Vonatba!
Meglessz a teniszlabda...
Dude ne aggodj, vannak lájtos pályák is amit sokan szeretnek (többieknek: kápolnára gondoltam...)
Meglessz a teniszlabda...
Dude ne aggodj, vannak lájtos pályák is amit sokan szeretnek (többieknek: kápolnára gondoltam...)