Hát akkor megvan a megoldás!
Találtam olyan vállalkozo szellemu embert aki el birja viselni a hulye fejemet 1 napon keresztul! Szóval szombaton megyek dh-zni, beletanulok egy picit, és akkor mar talán megy valami...de sztem most vasarnap nem leszek ott!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bender feeling, avagy a letörésekrõl mindent
Indította
MudCow
, 2003. március 17. 14:01
Írta 2003. május 15. - 19:59
Írta 2003. május 15. - 19:37
de nem csak azért megyünk oda hogy azt megugorjuk 100an ugye?
mert én nem fogom szerintem, és ahogy elnézem mások sem sokan! szóval úgy értettem hogy elmegyünk és nyomjuk! nem úgy hogy na nagysípája aztán ugrálljunk le róla!
mert én nem fogom szerintem, és ahogy elnézem mások sem sokan! szóval úgy értettem hogy elmegyünk és nyomjuk! nem úgy hogy na nagysípája aztán ugrálljunk le róla!
Írta 2003. május 15. - 19:27
csak hogy mindenki képben legyen mirõl is beszélünk 8) ;D
tehát a sípálya nagyletörés:
http://www.freeweb.h...ipalya look.jpg
tehát a sípálya nagyletörés:
http://www.freeweb.h...ipalya look.jpg
Írta 2003. május 15. - 19:03
Ha vasárnap akkor hozok még egy embert! vagy kettõt! vagy eggyet sem! de az biztos hogy én megyek! :
Danee: gyere nyugodtan majd együtt nyomjuk állva! hozz teniszlabdát!
Dude: gyere te is, a normafa a hegy tetején van, én sem tudok dh-zhi, meg csak ugrunk kicsiket is bemelegítésnek!
Danee: gyere nyugodtan majd együtt nyomjuk állva! hozz teniszlabdát!
Dude: gyere te is, a normafa a hegy tetején van, én sem tudok dh-zhi, meg csak ugrunk kicsiket is bemelegítésnek!
Írta 2003. május 15. - 15:48
Hy!
Engem nagyon érdekelne a stuff, fõleg a vasárnapi napon érnék rá én is!
Csak van itt néhány baj!
I. Birka vidéki vagyok, szóval még a McDonalds-ig sem talalok el a keletitol!:
Ugyhogy azt se tom merre keressem Normafát!
II. Mivel az alföldön lakom a legnagyobb DOMB amit láttam az 1,5-2m magas, szoval nem mondanam magam semmi szín alatt Downhill-esnek!
III. Látod ti mind "állatok" (persze jó értelemben)
vagytok, és senki sem nyomulna valami kezdõ vagy közepes pályán!
Ahogy hallom ez a bónusz és a sípálya, nem a kezdõk terulete! :
Szóval, ha tudtok ezekre a bajokra orvosságot, akkor én is szívesen elmennek!
Még egy kérdés! Milyen keró ajánlott min. a DH-hoz?!
Üdv.:Lewi
Engem nagyon érdekelne a stuff, fõleg a vasárnapi napon érnék rá én is!
Csak van itt néhány baj!
I. Birka vidéki vagyok, szóval még a McDonalds-ig sem talalok el a keletitol!:
Ugyhogy azt se tom merre keressem Normafát!
II. Mivel az alföldön lakom a legnagyobb DOMB amit láttam az 1,5-2m magas, szoval nem mondanam magam semmi szín alatt Downhill-esnek!
III. Látod ti mind "állatok" (persze jó értelemben)
vagytok, és senki sem nyomulna valami kezdõ vagy közepes pályán!
Ahogy hallom ez a bónusz és a sípálya, nem a kezdõk terulete! :
Szóval, ha tudtok ezekre a bajokra orvosságot, akkor én is szívesen elmennek!
Még egy kérdés! Milyen keró ajánlott min. a DH-hoz?!
Üdv.:Lewi
Írta 2003. május 15. - 15:31
nekem is ugyanez aproblémám a nyereggel... hajlik a csavar mint állat... De sz@rni rá. megyek, aztán ha letörik akkor nyomom kiszedett nyeregcsövel, állva. (hazafele... ;D)
ja és lehet hogy Dude is jön!
ja és lehet hogy Dude is jön!
Írta 2003. május 15. - 13:21
há' igen! hova tünt pl. mudcow topicinditó barátunk?
téged is várunk ML+Yanee
ugyse láttam még senkit élöbe ugrani a nagysipályát
Úgy hallom hiányol valaki!
Szóval nekem a szombat nem jó! a vasárnap meg igen.
csak ahogy eszembe jutott a nagybónusz rögtön elkezdett ficeregni a nyergem. ???
szóval lassan megadja magát a kicsike és nincs a közelbe sehol egy bolt ahol lenne csavar vagy nyeregcsõ!
úgyhogy így eléggé suicide, de azért ha vasárnap vagytok akkor én is mehetek!
én inkább nem nézem hogy ugranak mert a végén kedvet kapok, és aztán meg mi történik!
Írta 2003. május 14. - 22:54
én megyek csak nekem a mostani hétvége nem jó de ha jól emlékszem berci is balatonra megy szóval a jöhõ hét hétvége szerintem jobb lenne legalábbis nekem.
Írta 2003. május 14. - 22:45
igazad van Berci..de én itt magamra gondoltam 8) 8) ;D ;D na jo csak vicceltem....
de sztem en most ugrom a nagysipalyat!!!! meresz vallalkozas, de lehet h megprobalom!!! szegény bicóm ;D
de sztem en most ugrom a nagysipalyat!!!! meresz vallalkozas, de lehet h megprobalom!!! szegény bicóm ;D
Írta 2003. május 14. - 21:23
Én ugyan mennék szívesen, csak péntektõl osztálykirándulás (világméretû leépülés) ;D
Írta 2003. május 14. - 21:17
há' igen! hova tünt pl. mudcow topicinditó barátunk?
téged is várunk ML+Yanee
téged is várunk ML+Yanee
Írta 2003. május 14. - 21:11
Írta 2003. május 14. - 21:09
Írta 2003. május 14. - 20:59
Azért kicsivel több lelkesedést vártam na mind1, nekem teljesen nyolc, melyik nap mikor talizunk, szavazzátok meg, és még idõben szóljatok...
Írta 2003. május 14. - 20:54
kisvajda igazad volt modosítottam is elöszõr nem gondoltam át rendesen. Most itt azokra értem akik írogatnak sûrûn ide aforumba, mert azért (ROb, Lenti meg jópáran a legjobbak közöztt vannak) csak õk nem írnak ide....
Írta 2003. május 14. - 19:59
Írta 2003. május 14. - 19:45
Írta 2003. május 14. - 19:04
nekem 11kor ok. Hozzatok még 1 embert! és Ml-t és Yanee-t persze!
ja és a felvonulás de. lesz, nem? mert mi sztem kinn leszünk 8ig... ugyhogy jöhecc 8)
ja és a felvonulás de. lesz, nem? mert mi sztem kinn leszünk 8ig... ugyhogy jöhecc 8)
Írta 2003. május 14. - 19:01
Írta 2003. május 14. - 18:58
BrotheR sztem te a legjobb között vagy Kisvajdával együtt Ja és annyit kíváncsi vagyok mennyi ember van itt a forumon akiket max látunk a fogasnál de nem ismerünk jó ötlet amúgy!