Nemtom... a kicsi akkora lehet, mint kb. a bónusz... max. 1.20
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bender feeling, avagy a letörésekrõl mindent
Indította
MudCow
, 2003. március 17. 14:01
Írta 2003. március 18. - 22:23
Írta 2003. március 18. - 22:20
Tényleg elég jók a képek!
Brother: Ha te megugrod, akkor én is!
De tényleg, akkor lemegyünk vasárnap, és kiderül minden! A kicsi az neked a 2m-es? vagy ami mellette van max 1m? Mert nekem az a két méteres lenne most még elég! aztán csak utánna mennék nagyobbra! De innen tényleg nem tudom megmondani hogy ugrok-e! A képeken mindig kisebbnek látszanak!
Dirt: 3-3,5? az eléggé sok! még! de eddig nem 2t mondtál rá? azzal még várok!
Ja azok a bukók még jók lehetnek!
Brother: Ha te megugrod, akkor én is!
De tényleg, akkor lemegyünk vasárnap, és kiderül minden! A kicsi az neked a 2m-es? vagy ami mellette van max 1m? Mert nekem az a két méteres lenne most még elég! aztán csak utánna mennék nagyobbra! De innen tényleg nem tudom megmondani hogy ugrok-e! A képeken mindig kisebbnek látszanak!
Dirt: 3-3,5? az eléggé sok! még! de eddig nem 2t mondtál rá? azzal még várok!
Ja azok a bukók még jók lehetnek!
Írta 2003. március 18. - 22:20
Nem, még a Ruckussal ugrottam... úgy képzeld el, hogy a Stinkyvel még nem voltam erdõben, csak most hétvégén egy kõfejtõt... szegény bicó, biztos azt hiszi, nincs Magyarországon erdõ..... na majd jövõ hétvégén...
Írta 2003. március 18. - 22:08
Shaggi: Magyar honlap még nincs, de itt az eredeti: www.sixsixone.com a 26600as bukó a FULL BRAVO2 névre hallgató csoda.
Nézzétek meg a Presure Suit full védõt is, bár a neten, csak elölnézetbõl látható, annak az ára 34500 forint lesz. A cuccok legkésöbb április elsõ hetére kerülnek boltba. Török utca 4. Gyapival 1utcában, az axo boltban.
Brother: Zsír lehetett a hétvégétek:) talán majd legközelebb, de Kõszegen sem unatkoztunk.
Nézzétek meg a Presure Suit full védõt is, bár a neten, csak elölnézetbõl látható, annak az ára 34500 forint lesz. A cuccok legkésöbb április elsõ hetére kerülnek boltba. Török utca 4. Gyapival 1utcában, az axo boltban.
Brother: Zsír lehetett a hétvégétek:) talán majd legközelebb, de Kõszegen sem unatkoztunk.
Írta 2003. március 18. - 21:45
BortheR nagyon jók letteka képek is és a videok is!!! Stínkivel ugrottad már a kis sípályát???
Írta 2003. március 18. - 21:23
kicsit off leszek-
Shaun engem érdekelnének azok az axo cuccok.
Esetleg egy honlapot nem tudsz mondani magyar nyelven és árakkal???
Vagy legalább a fullface sisakoknak írd már le az árait mert a nemzetközi honlapjuk már meg van.
Thx
ON-
Shaun engem érdekelnének azok az axo cuccok.
Esetleg egy honlapot nem tudsz mondani magyar nyelven és árakkal???
Vagy legalább a fullface sisakoknak írd már le az árait mert a nemzetközi honlapjuk már meg van.
Thx
ON-
Írta 2003. március 18. - 21:13
Ja és a videokat is nézzétek meg!!!
És írjatok a vendégkönyvbe (guestbook)!!!
És írjatok a vendégkönyvbe (guestbook)!!!
Írta 2003. március 18. - 21:11
MadCuw: na szóval az úgy van, ha mész a Sznetmihályi úton a Pólus center felé, lesz majd egy felüljáró, és ha ott balra nézel akkor ott van egy elég nagy park amit minden felé utak , és az autópálya vesz körbe , jó "Kis" zárt hely vannak fák meg egy kissebb dirt pálya...
A felüljáró oldalát ugyebár fü borítja, onnan van kivezetve egy kb 40cm széles 3m hosszú deszka és annak a végén ha lenézel akkor kb 3-3,5 méteres letörés lejtõre...
Jó kis hely az ott csak igy nem lehet elmondani, ki kell menni azt megcsinálni egy nagyobb pályát meg mindent!!!!!
dirtboy
A felüljáró oldalát ugyebár fü borítja, onnan van kivezetve egy kb 40cm széles 3m hosszú deszka és annak a végén ha lenézel akkor kb 3-3,5 méteres letörés lejtõre...
Jó kis hely az ott csak igy nem lehet elmondani, ki kell menni azt megcsinálni egy nagyobb pályát meg mindent!!!!!
dirtboy
Írta 2003. március 18. - 21:09
Hamár szó esett a bukókról, kezemben tartoma SIXSIXONE (axo) katalógust, árlistát és az "alap" fullfészük: karbon külsõ borítás, jó szellõzéssel, csodálatos festéssel mindössze 26.600 forintos kisker áron, a kupak (dirt) bukójuk 6.600 forintocska, cserélhetõ díszítéssel, matt fényezéssel, gyönyörû ez is.
Hónap végén lesznek az országban, más fullos védõkkel egyetemben, "olcsóért"
A sípályást meg nem hiszem, hogy csak úgy beválalnád Mud, elég para, föntrõl lenézel és arra gondolsz, hogy mért nem maradtál inkább otthon. Nekem az idei célom a sipályás kicsi lekûzdése, L.Cs. vel egyetemben
Hónap végén lesznek az országban, más fullos védõkkel egyetemben, "olcsóért"
A sípályást meg nem hiszem, hogy csak úgy beválalnád Mud, elég para, föntrõl lenézel és arra gondolsz, hogy mért nem maradtál inkább otthon. Nekem az idei célom a sipályás kicsi lekûzdése, L.Cs. vel egyetemben
Írta 2003. március 18. - 21:07
Ja, és nézzétek meg, a honlapomra feltettem a hétvégi rideolásunk képeit, és van egy kisebb háztetõ ugrás is... na, az valamivel kisebb, mint a sípálya, ha érdekel valakit, megmutatom, hol van...
http://freeride.freeweb.hu , ott Gallery -> Freeride Weekend Saturday / Sunday , a Sunday-nél van a háztetõugrás (a banner-je, ahogy a Szedõ ugrik...)
Riderek: Szedõ; Milán; Dominik; LG (Gábor); Kancsó; és még sokan mások...meg persze ÉN (Andris)!
Nézzétek meg, érdemes!
http://freeride.freeweb.hu , ott Gallery -> Freeride Weekend Saturday / Sunday , a Sunday-nél van a háztetõugrás (a banner-je, ahogy a Szedõ ugrik...)
Riderek: Szedõ; Milán; Dominik; LG (Gábor); Kancsó; és még sokan mások...meg persze ÉN (Andris)!
Nézzétek meg, érdemes!
Írta 2003. március 18. - 21:06
MudCow: Na szóval az úgy van ha a Szentmihályi úton mész a Pólus felé akkor van egy felüljáró...ha ott jobbra nézel ott vna egy kisebb dirt pálya, és a felüljáró oldala az ugyebár füves...
Onnan föntrõl ki van vezetve deszkákkal egy 40cm es és 3 m hosszú út és a deszka végén csak a nagy szakadék...
Ha leugrassz bõven van idõd megállni...
Jó kis hely az, jól be lehetne építeni, tök király..
aZt a helyet meg kell nézni azt megcsinálni.!!
dirtboy
Onnan föntrõl ki van vezetve deszkákkal egy 40cm es és 3 m hosszú út és a deszka végén csak a nagy szakadék...
Ha leugrassz bõven van idõd megállni...
Jó kis hely az, jól be lehetne építeni, tök király..
aZt a helyet meg kell nézni azt megcsinálni.!!
dirtboy
Írta 2003. március 18. - 20:48
Már sehol nincs fa! Kitisztítottuk, lehet ugrani mind a kettõn... én csak a kicsit ugrottam még le, az inkább csak az ív után lévõ fa miatt para... ha nullkontrollba teszed le, akkor megvan rá az esély, hogy nem tudod kikerülni a fát... MudCow... ha egyszer jössz hegyre, megmutatom, hol van... én is elterveztem már, hogy le kéne ugranom... mindenki azt mondja, hogy ne ugorjon senki háztetõt, mielõtt a sípálíát le nem küldte... na szal nézzük meg... ha te ugrod, én is talán leküldöm... na?
Írta 2003. március 18. - 20:28
Akkor jó! Már azt hittem megijedt! Szóval milyen arra most a terep? van sár? és hol is van ez helyileg? nem jöttök le vasárnap? egyedül félek! Ill. úgy sem egyedül megyek, de jobb ha vannak ott mások is! Lehet kedvet kaptok, és megugorja fél Bp. ;D
Írta 2003. március 18. - 20:19
Írta 2003. március 18. - 20:12
Azt mondod hogy a Dropoffok királya odalett! > Most mit tegyünk? Nincs pesten egyéb misztikus letörés amirõl minden rájder állmodik? ??? De tényleg az M0-son az milyen? azt mondjátok kavicsos az alja, meredek a leérkezõ, és az autópályáról ugrotok?
Írta 2003. március 18. - 20:05
Írta 2003. március 18. - 20:03
a sipalyanal 2 letores van--vagyis csk volt :'( ugyanis meghalt...fák döltek elé meg ilyenek...a leérkezö jo hosszu volt es ketto felet lehetett ugrani
1. kb. 2m 2. kb. 3m
elegge durva...de mar latam elobe leurast ;D ;D
1. kb. 2m 2. kb. 3m
elegge durva...de mar latam elobe leurast ;D ;D
Írta 2003. március 18. - 19:58
Írta 2003. március 18. - 19:06
OKÉ! értem! végül is nektek kell!
Bodri: te már láttad azt a sípályát? igazából mekkora? és milyen meredek a leérkezõ? kezdek pörögni! 8) Igaz most jöttem haza bringázásból! Mondjuk a létöréseket hanyagoltam, mert szembeszél volt! > De a nohanderlépcsõzés már alakulóban van! ;D
Szóval, meg kellene nézni a sípályát, nem mintha 100%ra megugranám, de már nagyon érdekel! Mellette úgyis vannak kicsik, ahogy láttam!
Bodri: te már láttad azt a sípályát? igazából mekkora? és milyen meredek a leérkezõ? kezdek pörögni! 8) Igaz most jöttem haza bringázásból! Mondjuk a létöréseket hanyagoltam, mert szembeszél volt! > De a nohanderlépcsõzés már alakulóban van! ;D
Szóval, meg kellene nézni a sípályát, nem mintha 100%ra megugranám, de már nagyon érdekel! Mellette úgyis vannak kicsik, ahogy láttam!
Írta 2003. március 18. - 18:20
CSumi mindenkinek ajánlom az amphiteatrumot az árpádfejedelem útján (asszem igy hivják) Itt mindenki találhat magának megfelelõ letörést 0,5 - 4 m magasságig az érkezés mindenhol füves talaj sik.
NAGYON KIVÁNCSI VAGYOK arra az érzésre, amikor vki megugorja a sipályaletörést minden tiszteletem az övé (nem a technika miatt) Iszonyat para az a letörés (nekem) néha félek hogy leesek amikor elmegyek mellette. Tanács : ne ugorjatok, ha nincs kedvetek, vagy fáradtak vagytok mert elkúrjátok. Inkább aludjatok egyet és pörögve ugorjatok ugy minden jobban megy (nekem) .
NAGYON KIVÁNCSI VAGYOK arra az érzésre, amikor vki megugorja a sipályaletörést minden tiszteletem az övé (nem a technika miatt) Iszonyat para az a letörés (nekem) néha félek hogy leesek amikor elmegyek mellette. Tanács : ne ugorjatok, ha nincs kedvetek, vagy fáradtak vagytok mert elkúrjátok. Inkább aludjatok egyet és pörögve ugorjatok ugy minden jobban megy (nekem) .