Hello Savaria ridereK!
Feltekertetek a RAX-ra? Nemsámli. ÉN 2szer voltam ott de akkor is gyalog, és arra emlékszem hogy igencsak köves meg meredek volt, persze gyalog nyílegyenest mentünk fel. Bringával hogyan lehet megközelíteni a csúcsot? Mikor mentek legközelebb?
Amúgy én is szombathelyi vagy csak mostanában inkább pesten tekerek mivel a munkám hétközben odaköt.
Egy haveromnak van ismerõse az Xfaktorban szóval nagy valószínûséggel tud jegyet szerezni,ha vki hazámfiát érdekel a dolog. Persze garanciát nem válalok rá.tehát nem 100 százalék...
Jó jeget
Gab
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. január 19. - 23:38
Írta 2004. január 19. - 21:26
Milyen filmvetítésre gondolsz? Csak nem a NWD premierjére? Mert ha igen, akkor én azt már láttam. Új bicajt akarsz venni, vagy csak felhagysz a bicajozással (ugye nem)? Roland mondta, hogy múlt héten bejöttek az új Stinkyk, de csak 7 db jött és ide egy sem jutott, de lehet, hogy majd még hoznak be. Nézd meg a Rocky-Monutain honlapját, tök király gépeik vannak. Bár szerintem ezek itthon elérhetetlenek.
Írta 2004. január 19. - 17:43
Hát én nagyon várom hogy legyen jég, mert különben a hivatalos jégduálból sem lesz semmi >
Hát én mennék filmvetítésre, attó függ, hogy kik jönnének! ???
Egyébként miért adod el a biciklidet, miéyet akarsz venni??
Hát én mennék filmvetítésre, attó függ, hogy kik jönnének! ???
Egyébként miért adod el a biciklidet, miéyet akarsz venni??
Írta 2004. január 19. - 17:07
Hi,, nagyoon köszi!!!Már le is szedtem.
Az idõ nem igen kegyes,de talán még reménykedhetünk jégben-nem Maul?Amúgy eladó a gépem-minden ami rajt van:full deore, teló ,váz meg minden, egy mobster dh gumi2.5 vadi új..ha valakinek kell valami szóljatok..Peti nem jössz majd fel a fílmvetítésre???vagy más?Mcclane?
MCclane nem tudod Póstol elkérni a Nábrádi filmjét?(videokazetta-a new world disorder van rajt)??és elmennék érte úgyis beszélnünk kell...
Az idõ nem igen kegyes,de talán még reménykedhetünk jégben-nem Maul?Amúgy eladó a gépem-minden ami rajt van:full deore, teló ,váz meg minden, egy mobster dh gumi2.5 vadi új..ha valakinek kell valami szóljatok..Peti nem jössz majd fel a fílmvetítésre???vagy más?Mcclane?
MCclane nem tudod Póstol elkérni a Nábrádi filmjét?(videokazetta-a new world disorder van rajt)??és elmennék érte úgyis beszélnünk kell...
Írta 2004. január 16. - 22:03
Amikor akarod, csak szóljál. Ha valakit érdekel, a galériában csináltam magamnak albumot és feltettem a Rax-os túránkról a képeket. Biczó! Az eredeti képek vannak fenn, úgyhogy ha kell töltsd le! Igaz, nem az összes, mert nekem behalt a vinyóm és ez már csak az, ami a Vidámnak megvolt, de eredeti méretben. Hulp albuma címen van.
Írta 2004. január 16. - 14:50
Írta 2004. január 14. - 20:28
Hogy állsz a vizsgaidõszakkal Krisztián?
Nekem már VÉGE
Jön több mint két hét semmittevés
Nekem már VÉGE
Jön több mint két hét semmittevés
Írta 2004. január 14. - 07:10
Írta 2004. január 12. - 20:08
Hi.. EZt a Tamással beszéld meg-az õ haverjá-é a tó-ha a csó-tó befagyott,akkor az is tutira-én nem vagyok nagyoon otthon-nemtom megkérdezni...
Írta 2004. január 12. - 15:19
Most ezzel a tavs dologgal mi van?
Hol van ez egyáltalán, és meg lehet e nézni be van e fagyva?
Hol van ez egyáltalán, és meg lehet e nézni be van e fagyva?
Írta 2004. január 09. - 17:43
nice-ba megyünk, ha akarsz, külön is tekerhetsz, felvonót még nem néztem meg, de te is körülnézhetsz a neten, van-e valami a környéken...
1500-1700 m. magas hegyek vannak asszem
az ár attól is függ, hogy mivel megyünk, autóval, vagy repülõvel, most számoljuk, melyikkel jövünk ki olcsóbban...
1500-1700 m. magas hegyek vannak asszem
az ár attól is függ, hogy mivel megyünk, autóval, vagy repülõvel, most számoljuk, melyikkel jövünk ki olcsóbban...
Írta 2004. január 08. - 13:15
És ez a franciaországi dolog csak ilyen cc-s beállítottságú emberkéknek van, vagy a magamfajta gagyi kis biciklisek is tudnak ott valamit csinálni(szóval van valami felvonó, vagy dh pálya?)??
És mennyibe kerül?
És mennyibe kerül?
Írta 2004. január 08. - 13:05
még valami.....
ismét megyünk februárban edzõtáborozni, két hétre Franciaországba, tengerpart mellé, valószínüleg Nice-ba...
akit érdekel, szóljon
ismét megyünk februárban edzõtáborozni, két hétre Franciaországba, tengerpart mellé, valószínüleg Nice-ba...
akit érdekel, szóljon
Írta 2004. január 08. - 13:04
ok öcsém, de szombaton dolgozo, szal este 7 után gyere...
és elsõre is értettem teee ;D
és elsõre is értettem teee ;D
Írta 2004. január 07. - 18:41
Direkt oda írtalak mint kivételt-de tudtam hogy fére érted... ok-szombaton átmegyek!!
Írta 2004. január 07. - 12:36
Biczókám, drága barátom, melóztam aznap is, szal felmentésem van
egyébként mi voltunk hóban is tekerni múlt héten kétszer is, elõtte héten is, szal mi megyünk...
Biczó már ne a gumikat hozd nekem, hanem inkább add majd oda az árát, jó? az jobb lenne...
egyébként mi voltunk hóban is tekerni múlt héten kétszer is, elõtte héten is, szal mi megyünk...
Biczó már ne a gumikat hozd nekem, hanem inkább add majd oda az árát, jó? az jobb lenne...
Írta 2004. január 07. - 00:06
Happy új évet mindenkinek!!
Jégdual:Pósnak van ismerõse:akinek van tava-hely tehát van-azt már mebeszéltem vele-csak fagggyjon is bee,, Szhely melletti tav-nemtom hogy állunk a hideggel-de lehet hogy már rég befagyott..ha így van beszéljétek meg a konkrét idõpontot Póssal és mehet a verseny...
Szilveszter: újjabb élménnyel gazdagottam:Szhelyi riderek cukorból vannak,mindenki félt az esõtõl-a sárról nem is beszélve-biztos senkinem nem volt ötvenese hogy utánna majd lemossa valamelyik benzinkúton..vagy nem tom.. de az összetartás Óriási :'( ??? nem értem de mindegy-azen lehet majd jókat csámcsogni,meg szidni de így van. azt nem is merem mondani-hogy mennyit telefonáltam üzengettem-és hány ember jött el :kemény3!!!!!!!!!!! ez aztán a túljelentkezés..Nembaj mejd jövõre kihaggyuk a szilveszteri tekerést:mert érdeklõdés hiányában úgyis elmarad..
pedig én is fáztam és eláztam-de azért szupi volt-és a bicaj se lett sáros..na nem dühöngök..
ui:. Fagyibikerek tisztelet a kivételnek..!!Mcclane te ide tartozol
Jégdual:Pósnak van ismerõse:akinek van tava-hely tehát van-azt már mebeszéltem vele-csak fagggyjon is bee,, Szhely melletti tav-nemtom hogy állunk a hideggel-de lehet hogy már rég befagyott..ha így van beszéljétek meg a konkrét idõpontot Póssal és mehet a verseny...
Szilveszter: újjabb élménnyel gazdagottam:Szhelyi riderek cukorból vannak,mindenki félt az esõtõl-a sárról nem is beszélve-biztos senkinem nem volt ötvenese hogy utánna majd lemossa valamelyik benzinkúton..vagy nem tom.. de az összetartás Óriási :'( ??? nem értem de mindegy-azen lehet majd jókat csámcsogni,meg szidni de így van. azt nem is merem mondani-hogy mennyit telefonáltam üzengettem-és hány ember jött el :kemény3!!!!!!!!!!! ez aztán a túljelentkezés..Nembaj mejd jövõre kihaggyuk a szilveszteri tekerést:mert érdeklõdés hiányában úgyis elmarad..
pedig én is fáztam és eláztam-de azért szupi volt-és a bicaj se lett sáros..na nem dühöngök..
ui:. Fagyibikerek tisztelet a kivételnek..!!Mcclane te ide tartozol
Írta 2004. január 04. - 20:06
Tiszteletem!
Kranki! Ma elmentem megnézni a Dozmat környékén lévõ erdõbe azt a jeges részt amit mondtam! Egyész jó, el lehetne szórakozni egy ideig az biztos, csak egykis pályarendezés kéne!
Szóvaé nem megyünk el oda a héten valamikor egyet baromkodni???
Kranki! Ma elmentem megnézni a Dozmat környékén lévõ erdõbe azt a jeges részt amit mondtam! Egyész jó, el lehetne szórakozni egy ideig az biztos, csak egykis pályarendezés kéne!
Szóvaé nem megyünk el oda a héten valamikor egyet baromkodni???
Írta 2004. január 01. - 20:36
hi!
én most jöttem haza.félóra bicózás eredménye: háccsó defekt és sprint hazáig míg tökre le nem ereszt. >
ha városba mentek elõbb várjátok meg míg összetakarítják az üvegszilánkokat...
jó tekerést )
én most jöttem haza.félóra bicózás eredménye: háccsó defekt és sprint hazáig míg tökre le nem ereszt. >
ha városba mentek elõbb várjátok meg míg összetakarítják az üvegszilánkokat...
jó tekerést )