Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi riderek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7341 replies to this topic

Gab#

Gab#

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Hello Savaria ridereK!

Feltekertetek a RAX-ra? Nemsámli. ÉN 2szer voltam ott de akkor is gyalog, és arra emlékszem hogy igencsak köves meg meredek volt, persze gyalog nyílegyenest mentünk fel. Bringával hogyan lehet megközelíteni a csúcsot? Mikor mentek legközelebb?

Amúgy én is szombathelyi vagy csak mostanában inkább pesten tekerek mivel a munkám hétközben odaköt.
Egy haveromnak van ismerõse az Xfaktorban szóval nagy valószínûséggel tud jegyet szerezni,ha vki hazámfiát érdekel a dolog. Persze garanciát nem válalok rá.tehát nem 100 százalék...

Jó jeget
Gab

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Milyen filmvetítésre gondolsz? Csak nem a NWD premierjére? Mert ha igen, akkor én azt már láttam. Új bicajt akarsz venni, vagy csak felhagysz a bicajozással (ugye nem)? Roland mondta, hogy múlt héten bejöttek az új Stinkyk, de csak 7 db jött és ide egy sem jutott, de lehet, hogy majd még hoznak be. Nézd meg a Rocky-Monutain honlapját, tök király gépeik vannak. Bár szerintem ezek itthon elérhetetlenek.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Hát én nagyon várom hogy legyen jég, mert különben a hivatalos jégduálból sem lesz semmi >:(
Hát én mennék filmvetítésre, attó függ, hogy kik jönnének! ???
Egyébként miért adod el a biciklidet, miéyet akarsz venni??

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi,, nagyoon köszi!!!Már le is szedtem.
Az idõ nem igen kegyes,de talán még reménykedhetünk jégben-nem Maul?Amúgy eladó a gépem-minden ami rajt van:full deore, teló ,váz meg minden, egy mobster dh gumi2.5 vadi új..ha valakinek kell valami szóljatok..Peti nem jössz majd fel a fílmvetítésre???vagy más?Mcclane?
MCclane nem tudod Póstol elkérni a Nábrádi filmjét?(videokazetta-a new world disorder van rajt)??és elmennék érte úgyis beszélnünk kell...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Amikor akarod, csak szóljál. Ha valakit érdekel, a galériában csináltam magamnak albumot és feltettem a Rax-os túránkról a képeket. Biczó! Az eredeti képek vannak fenn, úgyhogy ha kell töltsd le! Igaz, nem az összes, mert nekem behalt a vinyóm és ez már csak az, ami a Vidámnak megvolt, de eredeti méretben. Hulp albuma címen van.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Hulp! Vinyómat mikor tudnád visszaadni?
Nem megyünk el vasárnap tekerni?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Hogy állsz a vizsgaidõszakkal Krisztián?
Nekem már VÉGE
Jön több mint két hét semmittevés

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Biczókám, mikor egyeztetünk lóvé ügyben? :)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi.. EZt a Tamással beszéld meg-az õ haverjá-é a tó-ha a csó-tó befagyott,akkor az is tutira-én nem vagyok nagyoon otthon-nemtom megkérdezni...

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Most ezzel a tavs dologgal mi van?
Hol van ez egyáltalán, és meg lehet e nézni be van e fagyva?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
nice-ba megyünk, ha akarsz, külön is tekerhetsz, felvonót még nem néztem meg, de te is körülnézhetsz a neten, van-e valami a környéken...

1500-1700 m. magas hegyek vannak asszem

az ár attól is függ, hogy mivel megyünk, autóval, vagy repülõvel, most számoljuk, melyikkel jövünk ki olcsóbban...

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
És ez a franciaországi dolog csak ilyen cc-s beállítottságú emberkéknek van, vagy a magamfajta gagyi kis biciklisek is tudnak ott valamit csinálni(szóval van valami felvonó, vagy dh pálya?)??
És mennyibe kerül?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
még valami.....

ismét megyünk februárban edzõtáborozni, két hétre Franciaországba, tengerpart mellé, valószínüleg Nice-ba...
akit érdekel, szóljon

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
ok öcsém, de szombaton dolgozo, szal este 7 után gyere...

és elsõre is értettem teee ;D

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Direkt oda írtalak mint kivételt-de tudtam hogy fére érted... ok-szombaton átmegyek!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Biczókám, drága barátom, melóztam aznap is, szal felmentésem van :)

egyébként mi voltunk hóban is tekerni múlt héten kétszer is, elõtte héten is, szal mi megyünk...

Biczó már ne a gumikat hozd nekem, hanem inkább add majd oda az árát, jó? az jobb lenne...

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Happy új évet mindenkinek!!
Jégdual:Pósnak van ismerõse:akinek van tava-hely tehát van-azt már mebeszéltem vele-csak fagggyjon is bee,, Szhely melletti tav-nemtom hogy állunk a hideggel-de lehet hogy már rég befagyott..ha így van beszéljétek meg a konkrét idõpontot Póssal és mehet a verseny...
Szilveszter: újjabb élménnyel gazdagottam:Szhelyi riderek cukorból vannak,mindenki félt az esõtõl-a sárról nem is beszélve-biztos senkinem nem volt ötvenese hogy utánna majd lemossa valamelyik benzinkúton..vagy nem tom.. de az összetartás Óriási :'( ??? nem értem de mindegy-azen lehet majd jókat csámcsogni,meg szidni de így van. azt nem is merem mondani-hogy mennyit telefonáltam üzengettem-és hány ember jött el :kemény3!!!!!!!!!!! ez aztán a túljelentkezés..Nembaj mejd jövõre kihaggyuk a szilveszteri tekerést:mert érdeklõdés hiányában úgyis elmarad..
pedig én is fáztam és eláztam-de azért szupi volt-és a bicaj se lett sáros..na nem dühöngök..

ui:. Fagyibikerek tisztelet a kivételnek..!!Mcclane te ide tartozol :)

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Tiszteletem!
Kranki! Ma elmentem megnézni a Dozmat környékén lévõ erdõbe azt a jeges részt amit mondtam! Egyész jó, el lehetne szórakozni egy ideig az biztos, csak egykis pályarendezés kéne!
Szóvaé nem megyünk el oda a héten valamikor egyet baromkodni???

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
hi!
én most jöttem haza.félóra bicózás eredménye: háccsó defekt és sprint hazáig míg tökre le nem ereszt. >:(
ha városba mentek elõbb várjátok meg míg összetakarítják az üvegszilánkokat...
jó tekerést )

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Holnap délután nem jön valaki biciklizni?