Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi riderek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7341 replies to this topic

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Maul!

Tudtommal nem nagy a választék,amiket tok:

magellán vega: cseke rt
kona stab: x-factor
author A-zone Pro: author
merida UMF
Hi-tec: Heavy Tools
Santa Cruz bullit vagy V10 ;)
Scott octane / high octane
Giant DH
Tesco downhill kerékpár ;D

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Nekem tetszik az ötlet! És el is fogok menni szemetetgyûjteni!
DE mondjátok már meg magyarorszgon milyen dh, fr bringákat forgalmaznak, árkritérium nélkül!!!

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Nem rossz az ötlet,csak az a baj,pont azok nem fognak jönni,akik szemetelnek! >:(
Fenyíteni is kellene... 8)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Na eddig oda jutottam hogy írtam a városgazdálkodásnak-hogyha összegyûjtjük el tudják-e szállítani-talán válaszolnak,de be lehetne mondatni a rádióban,neten lehetne hírdetni..stb..csak akkor tényleg meg kellene csinálni..

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi,,,

Peti írtál nekik vissza hogy mi az??
Én arra gondoltam,már korábban is eszembe jutott-hogy lehetne csinálni egy tavaszi szemétszedést a parkosban persze nem csak mi-hanem másokkal karöltve--biztos van olyan ember aki kijönne segíteni Csak kellene csinálni néhány szórólapot-meg plakátot!! Mcclane ebben nem tudsz segíteni? Mi a véleményetek? ezt egy szombat délelött végre lehetne hajtani..Azért elég sokan járunk oda tekerni..és szerintem nem csak minket zavar a szemét-ez olyan egyébként,mintha oda szarnánk ahol eszünk... >:( Van valami környezetvédelmi csoport vagy hivatal vagy valami Szhelyen? õk is segíthetnének szervezni egy ilyet,,Pécsen pl õk szervezik és tisztítják a Mecseket minden évben.. rend is van..

szerintetek?????

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Meg kell leckéztetni a huligánokat,majd velük összeszedetjük! :P
Mindenki csak szétcseszi az erdõt.aztán a végén mi sem mehetünk oda... >:(

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Na most jött el a pillanat,hogy el fogom kapni õket!
Hogy lehetnek ilyenek???? Várjatok csak... >:(

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
az ugratót nem baszták szét, jó állapotban van!
DE basszus a suttyók akilövõálláshoz kiszórtak egy csomó hungarocellt, meg papírt, meg a sípálya alja is tiszta retek, jó lenne egy napot rászánni, és összegyûjteni a sok szart és elégetni >:(

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Maul,ugye nem b@szták szét az ugratót?? ???
Remélem odaírtad,mi célt szolgál... ;)

MATT!

A mostani ugratón kivitelezhetõ akár 10m feletti repülés is,szóval jöhetsz gyakorolni! :D
Frankó lett.csak hullára lefáradtam,és már most izomlázam van!! :P

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
na jah, kinek mi a nagy :)
sztem szívrohamban meg is halnék a levegõben ha 4+ métert repülnék. na azért talán eccer... :)

amuyg meg nem tom miért zavarja az embereket hogy más micsinál.. csak rongálnak meg pofáznak.. utálom az ilyeneket. :-X

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Na most nem akarok itt nagyképûsködni, meg minden, de 6 méter az egyááltalán nem sok.
Mi a hóba az emlékmûnél építettünk hóugratót, és ott ugrottunk 7 métert.......................
Jaj, mondom a viccet,
Most jöttem meg a séi hegységbõl, mert anyukámmal elmentem egyet szétnézni, meg megmutatni, hogy merre szoktunk biciklizni. Odaérung az ugratóhoz, amit ma +csináltunk" erre mi van belevésve: Ez meg mi a fasz???
;D ;D ;D
Vannak még szánalmas emberek:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
na hi!
Tibi, akivel pénteken voltam, meg a másik srác épített ugratót az adrenalin pálya alján. 6métereket röpül rajt a srác :o
mikor jöttök Kranked?
Szerintem tetszeni fog ;D
Üdv!
MaTT

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Jó volt a mai délelõtt, olyan sok mindent csináltam :P :P
Egyébként magyarországon milyen FR, DH bringákat forgalmaznak, irjatok lécci, árkritérium nélkül!

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Hi!

Gyere Hulp negyed 11re az emlékmûhöz,aztán Maullal találkozunk fél11kor Árkádiánál,ok? Remélem jön Bocika is,kell az elemi erõ! ;D
Beszélek Maullal,hozza ki a fényképezõt,aztán lesznek frankó képek az albumba!! ;)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ma kellemesen csalódtam. A nagy letörésnél találkoztunk egy vadásszal, és beszélgettünk vagy fél órát. Tök normális volt, nézegette a bicajokat, meg kérdezgetett minden félét, én meg mondtam, hogy minket mindenki utál, hogy Kõszegen is tök bunkók az erdészek, aztán erre mondta, hogy neki semmi baja a bicajosokkal, õ is a motorosokat, meg a lovasokat utálja. Egyébként volt kinn több crossmotoros csávó is, és úgy tönkrecseszték az utat, mint az állat. Ráadásul a taplója az út mellett ment több helyen is, ahol már van aljnövényzet is, és azt kaparta fel a gumi. Hülye barbár. Egyébként király lett az ugrató, mindenki tök dícsérte. Holnap akkor mi lesz Kranked? 10 fél 11 körül tudok menni. És akkor lesz ásó, meg lapát is.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Hi!
Az intelligencia ismét megvillant a parkosban. Bár én nem építettem egy részt se a northshore-ból mégis elszomorított a látvány amikor kiértünk és összevissza volt kaszabolva az egész :'(

AMúgy ezer jó volt ma délelõtt! :D Majd még tuti megyünk!
Üdv!
MaTT

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
ja egyébként pedig videofelvételen megvan, amikor bicaj verseny volt a Parkosban, akkor voltak kint valami off-road autósok, na az fel van véve, hogy azok mennyire teszik tönkre az erdõt.....na az már szánalmas volt....de persze mi vagyunk a rosszak, és az erdõ rémei....ehh

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
mi törött le a színpadról?

én amikor legutoljára ott voltam, minden rendben volt...

f@sznak kell kötekedni a bicajosokkal...
engem is állandóan ledudálnak, leszorítanak, stb.stb...

bezzeg Ausztriában...ott meg integetnek és dudálnak az autósok, üdvözölnek minket, és ha mögöttünk jön egy autós, meg nem elõz minket addig, amíg nagy ivben ki nem tud kerülni, a szembejövõk miatt is...a maygar meg leszorít..szidhatjuk a sógorokat, de ez már több éves tapasztalat..na persze ott isvannak bunkók....
szal...nem a politikával és a megélhetéssel van itt a gond, hanem az emberek mentalitásával és természetével...idegesek és aggresszivek az autósok (is)... addig amíg a turista simán eldobálja a szemetet az erdõben, addig mi a csokis papírokat még télen is, amikor össze voltunk fagyva, még akkor is a mezbe raktuk, és hazahoztuk....állítom, a mountisok jobban szeretik és tisztelik a Természetet, a hegyet és az erdõket, mint a turisták vagy az erdészek nagy része...persze kivételek akadnak mindkét oldalon

na bocs, hosszúra sikeredett...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
ma délután nekem kábé csak hárman szóltak be és ketten dudáltak le semmi indok nélkül...
ha két keréken megyek, akkor ugyanugy elsõbbséget kell adnia és várnia kell míg elmegyek elõtte mintha ugyanezt egykeréken csinálom.
nem tom mér zavarja az embereket hogy ügyes vagyok 8) ;D
najólvan nem arcozom :) majd ha olyan leszek mint Shawn Denny akkor mondom h ügyes vagyok )

akkor holnap fél9re menünk az emélkmühöz!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Nos a Séi rész is egész szépen kiszáradt, bár azért még nem porzik.
Kurva emberek! Rohadt mérges vagyok, ma elzavartak minket a Csótó színpadtól, mert valaki letörte a sarkát, és a csávó azt mondta, hogy bicajosok voltak, és hogy mi a bicajozással tönkretesszük az egész színpadot. Azt hittem kinyírom a csávót. Kicsit kezd tele lenni a tököm az ilyen fütyikkel. Építsenek nekünk egy bazi nagy montis parkot, aztán akkor majd nem megyünk máshova. Most már lassan nem marad hely, ahol bicajozni lehetne, mert mindenhol szúrjuk valakinek a szemét. Úgyhogy mindenkit arra bíztatok, hogy ugráljatok csak a színpadról, elõbb-utóbb csak megunja a kis köcsög.