Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi riderek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7341 replies to this topic

ChIvAs_ReGaL

ChIvAs_ReGaL

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
hello na vegulis Kona Blast om van es veszek egy UMF et es azt kene atrakni nekem mert boltba aszondtak 6 rugo de megtudnam koszonni ha valaki atrakna nekem 2-3 ert a vazat jovoheten hetfon evszem meg ugyhogy jovoheten hetkoznap ha valaki raerne akkor megkoszonnem ha megcsinalna ! hetvegen valamerre nemlesz tekeres habar aztan olyan sarvan h eertelme sincs :) na majd valaki jlenetkezzen ! legyetek jok :)

ChIvAs_ReGaL

ChIvAs_ReGaL

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Hello!
Maul az UMF et kiprobálhatod majd ha valaki étszereli nekem ! jovohéten veszem meg egyik DU akkor nemérne rá valaki és nem dobná át ? bevallom WEGA fogalmam sincs mijen dee akkor legyszi jelentkezz h neme ernel ra egyik nap majd hetkoznap du atdobni na legyetek jok go suli :(

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Hát a hétvégén max sarat dagasztani lehet, mást nem nagyon. Meg úgyis esni fog, hogy rohadjon meg. Szutyok idõ. A Gizmó gépe tényleg elég jól nézett ki, meg a Vegy is jó. Szerintem sok különbség nincs közöttük, bár nekem a Merida mint márka alapból nem jön be. Döntsél az alapján, hogy melyiknek szebb a színe. Mi ugyanis csak találgatni tudunk, hogy melyik a jobb, mert még senki sem próbálta egyiket sem, majd talán a tiédet. ;) Egyébként délután olvasgattam a freeride váz topicot, és ott írták, hogy két UMF-nek is leszakadt a homlokcsöve, de asszem azok nem telósak voltak, de azért akkor is elgondolkodtató.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Szia.. Háát nem volt könnyû kibogozni mit is akarsz :)
megcsinállhatom,,,ha szombaton ráérsz.. hogy gondoltad?

Maul Koczkáéknál a boltban van egy vega-nézd meg-szerintem jól néz ki!!A súlyát nem tudom.-szerintem ne vegyél nagy nehéz vasat-az én cc-mmel is lehetne mûvelni elég komoly dolgokat-csak hiányzik a tudás hozzá.az UMF rõl Gizmót kéne megkérdezned- neki van-a kiállításon láttam is-nekem tetszett-szerintem vedd figyelembe az árakat,hogy mire akarod használni, és az alapján dönts,, én mondjuk azt hiszem nem tudnék dönteni,,a váz-rugózás karakterisztikában sok különbség nem lehet-szerintem az erõsségével se lehet baj egyiknek se..nekem egy picit jobban tetszik optikailag az umf..de a vega se rossz ;D ezzel most nem sokat segítettem.. kérdezd meg Gizmót- Pós biztos tudja a számát.. Hétvégén tekerés!!!!!!!! számítok rátok.. ;)

ChIvAs_ReGaL

ChIvAs_ReGaL

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Hello Srácok valaki nemválalná hogy átdobja a bringám vázát msot egy kona blast van fujj egy UMF re kene atdobnia cucaimat mert boltba 6 ert teszik at valakinek ncisnkedve atszerelni ? mondjuk 3 ert es igy mdienki jol jar majd ha valakinek van ideje es kedve legyszi jelentkezzen :)

ChIvAs_ReGaL

ChIvAs_ReGaL

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Hello ejjen a MErida UMF :) meik jobb az umf vagy polarX ?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Maul!

Inkább a Vega,a meridát szidják,bár nem tom,miért.
A vega asszem 220ropi,teszel bele egy boxxert,az 125e+. Itt kell aztán döntened,mit akarsz vele tenni.Gondolom hidraulikus fékek kellenek,200as tárcsával,az plusz 60ropika,a többit a pénztárcádra bízom,szerintem vegyél hussefelt hajtómûvet..

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Mit érdemesebb venni egy vegat vagy egy umf-et? Ja és milyen cuccokat lenne rá érdemes vásárolgatni, mert minél kevesebb nagykert szeretnék meglátogatni:)

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Igazatok van!
Végülis tök felesleges egy ilyen nagy dög gép, nem is tudnám kihaszálni, meg azt majd vehetek késõbb is ha egy ilyen kisbb gépet "kinövök"!
De én most nem a vega-n gondolkozom, hanem egy umf dh-n mert az is sznte ugyanaz mint a vega, de azért a véleményeteket meghalgatom:)

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Mint pl a Jennyke... ;D
Szal Maul tényleg nem mind1,de ezt neked kell eldöntened! A Csingiék zúzógépe nem hazánkba való...csak nézz körül,mivel mennek versenyen! (pl a Levinek jó az Illmatic, ami ugye vega2,és nem nehéz,mint a grossman). A vega boltonos hátsója fasza,szerintem a szine is jó,én is gondoltam rá,de nekem még ennél is könnyebb gép kellett.. ::)

Na bye!

én is megyek szemetet szednI! ;)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Maul a bûvös kérdés az hogy :::,,mire is akarod használni???????,,mert ha versenyezni akarsz egy könnyû és kezelhetõ freeride géppel gyorsabb lehetsz..

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Hi!

Maul
a 2002-es "DH" versenyen kõszegen egy két gyerek merevvel (hobby) megközelitette a profikat.
ha csak nem akarsz 10 m-es ugrásokat nyomni ;D
simán jó egy freeride bicó.

t

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ja, bocikának igaza van, ha igazán DH bicajt akarsz venni, akkor Vega+Boxxer. Ha nem teccik, akkor viszont nagyon mélyen a zsebedbe hell nyúlnod. Mert amiket mondogattunk, az inkább freeride. Más kérdés, hogy a hazai pályákon még merevvázas bicajjal is simán le lehet menni, még akár gyorsan is.

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Hali!

szépek a scott bicók, de iszonyat drágák.
Hulp+Maul megnéztem és 3600 Eur, akcióba valami 2600 körül van.
az még mindig 650000 ft.
nagyon nem éri megmég így se.
abban viszont tök igazad van, hogy Maul ausztriába meg német site-okat is meg kéne nézned, ha nem valamelyik nagykerbõl akarsz spekulálni.
legegyszerûbb, ha veszel egy vegát meg egy boxxert.
és ne kezdd hogy a boxxer ropi, mert a DH versenyeken a riderek 80 %-a boxxerrel megy !!
monstert te ott nem látsz....
ez még ki is jön 5 kilóból szerintem.

a szemétgyûjtés okés, én megyek.

t

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
31-én+1hét mire ujságárusoknál is lehet kapni.

esõ meg télleg suxx :-\
bár ma jól esett kicsit elázni. alig tekertem csak félórát a városban, de farmerom rámragadt mire hazaértem meg a táskám is 5kilóval nehezebb lett ;D
jól esett utána a forró zuhany meg a forró tea 8)

de hétvégére remélem jó idõ lesz. süssön a nap! min. 10foknak már tudnék örülni. lehetne menni dagonyázni :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
ROHADT ESÕ!

Mikor jelenik meg az új bikmakk? Sajna nincs itthon az enyém, azért kérdezem, meg a neten már fenn van, de ott mindig elõbb van.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Akkor azt mondom hogy jövõ hét szombaton ápr. 3.-án lesz délelött mondjuk 10kor-egyenlõre úgy néz ki kiraknak egy konténert-amit majd elvisznek...kaptam egy telefonszámot-hogy kivel kell egyeztetni ez ügyben..
akkor viszont minél több bringás jöjjön-és egybeköthetjük bringázással is,olyan összejövetel féle lenne. Ha valaki tudna szerezni nagyobb zsákokat-vászon is jó lenne-amiben tudnánk gyûjteni a szemetet az nem lenne rossz,vagy ha van valakinek olyan kocsija,mint a ,,Denisz a komisz,,-ban akkor kösse a bicaj után. :)
Mcclane csinálj néhány nagyobb plakátot légyszí-amiket ki tudnánk tenni a bringaboltoknál-ok? a tervezését rád bíznám ;D ;D.
Majd mindenkienk kellene szólni,ha többen vagyunk sokkal hatékonyabbak is lennénk!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Na biczó, szerintem jó lesz a szemétgyûjtés, meg akkor ha lesz konkrét idõpont szólok a többieknek, de szerntem nem kéne ekkora felhajtást csinálni mi, biciklisek is meg tudnánk oldani, nem kellenek külsõsök szerintem, mert nincs annyi szemét

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Na ez a szemétgyûjtési akció nem is olyan rossz ötlet, én benne vagyok, meg talán ezzel kicsit lehetne javítani a bicajosok image-n. Nem akarok megbántani senkit, de sajnos a bicajosok nagy része is szemetel. A north shore építése után is akkora szeméthegy maradt ott, mint az állat, mert senki nem volt képes levinni azt a rohadt sörösdobozt a kocsiig. Én már azt sem bírom megérteni, hogy hogyan tud valaki rágyújtani egy erdõ közepén. Szerintem ha a városgazdálkodás nem vállalja a szállítást, akkor talán lehet szólni a Csingernek is, aztán a kisteherautóval el lehet vinni a szemetet.
Az ugrató egyébként tényleg nagyon durvára sikeredett, ha fentrõl nekiindul az ember, nem lehet látni a leérkezõt, csak a domb alján a már visszintes részt, olyan , mintha a semmibe ugranál bele. Persze én még egyelõre csak óvatosan mentem, de így is lett vagy 4 m az ugrás. Ja, és nem kaptam szívrohamot közben, úgyhogy szerintem ne izgulj Matt.
Maul, ha már nem számít a pénz, akkor szerintem szánd rá az idõt, aztán nézelõdjél Ausztriában is, mert ott biztosan nagyobb a választék, mint itthon. Grazban a Scott High Octane freeride nemrég le volt árazva vagy 700 euróval. Tesóm látott Ghost, meg Simplon bicajokat is. Bár azok nem annyira durvulásra valók szerintem. Grazban van a Votec nagyker is, ott élõben megnézheted az összes Votecet is. Szerintem Ausztriában még a GT-ket is forgalmazzák: Ruckus I-drive, DHI Race. Vagy vegyél Rocky Mountain Switchet.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi,, na megkérdeztem pár embert,és írtam a városgazdálkodásnak, ha benne lennétek az elszállítást megoldanák-márt csak toborozni kellene,és mûanyagzsákokat szerezni..
Mcclane nem tudnál plakátot csinálni??Ha benne lennétek jövõ szombaton össze lehetne hozni..az már tavaszi szünet minden suliban-talán jobban ráérnének mások is.. fejtsétek ki a véleményetek!!!

Maul vannak újságaim(osztrák) ha érdekel vidd el,és nézd meg majd.csak dh-gépek szinte nem annyira ismert márkákból)cube-orange, one, alutech, stb. de a bullit az király szerintem-a tesco pedig olcsó ;)