Maul!
Azért írtam én is a Vegát,mert beszéltem kb 10emberrel,és ebbõl 10erre szavazott!! Az UMF egy gagyi fos,ne csodálkozz,ha majd leszakad a fejcsöve!!
Hol reped a Vega??? Kitõl hallottad te ezt?? Max akkor kezdene repedni,ha az UMF már csak külön csövekbõl áll! De te tudod,Gulyás Misike végnyomta a szezont,megnyerte vele,és akkor nem is mondom,hogy hány gyártó nyomja ezt a vázat:
http://www.bike-mail...images/Rick.jpg
Biztos lehetsz benne,hogy ha ennyien nyomják,akkor van ebben a vázban valami! És ott a bolton plusszba..
No mind1,te döntesz,még 1x nem írok véleményt! ;D
Csivasz!
Tényleg írj normálisan,mert nem fogunk válaszolni!
Figyi: vettél egy CC gépet,és azzal akartál durvulni! Ok,a felni 1napig bírta,a gumid 2ig,a hajtókar 1hétig, a támvillád megrepedt,emléxel? Nézzed meg,a támvillák el vannak hajolva... :
Ebbõl a gépbõl max a gumi való nyúzásra (hutchinson rulla!),a többi nem! Ami kell neked:
stucni+kormány+csapágy+lánc+hajtókar+monoblokk+felni+(küllõk)+agyak!!! A telóról nem is beszélek...
Ezek olyan dolgok,amik nem látszanak,de ha törnek,véged van!! Gondolj erre! A mongoose 2év alatt nem ment tönkre,sõt,hibátlan állapotban van,hozzá se kellett nyúlni,pedig kapott rendesen...
Ja,a Jenny telója többe kerül,mint a komplett bringád 2x..
Röviden ennyi..bye
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Started by
Maul
, 2003. February 27. 20:52
Posted 2004. March 27. - 09:41
Posted 2004. March 27. - 03:05
Semmi bajunk vele, csak nem egészen arra fogod használni, amire tervezték õket. De legyen szerncséd, és bírjon ki mindent. Amit a Deore a Krisztián alatt túlélt, az alapján neked sem lesz gondod vele. A szar teló is bírja (legalább is egy darabig) csak ne nagyon hibázz vele, mert azt nem nagyon tolerálja. Vegyé Zoom telót, az az atomtámadást is túléli, legalább is a kinézete alapján. Viszont a vázat azt tuti kinyírja.
Maul! Vegyél vegát, mert az ott van a polcon a Kockáéknál, nem kell rá várni, csak bemész, átadsz pár papírfecnit, oszt kész is.
Bocika, ne mondj ilyeneket, mert még elbízom magamat.
Egyébként asszem mostanában nem fogok tekerni, mert délután kimentem bicajjal az állomásra, aztán közben úgy meghúztam a derekamat, hogy jelenleg menni is alig tudok, bár a bicajozás más mint a járás.
Maul! Vegyél vegát, mert az ott van a polcon a Kockáéknál, nem kell rá várni, csak bemész, átadsz pár papírfecnit, oszt kész is.
Bocika, ne mondj ilyeneket, mert még elbízom magamat.
Egyébként asszem mostanában nem fogok tekerni, mert délután kimentem bicajjal az állomásra, aztán közben úgy meghúztam a derekamat, hogy jelenleg menni is alig tudok, bár a bicajozás más mint a járás.
Posted 2004. March 26. - 23:53
maul sztem umf enis aztveszek de sztetek most egy um deore cucokal meg egy szar teloval mertnemjo 1-2 szer lejjoni koszegen ? nincs keret osztelos gepre bazzeg:) nemmegy mdienkinek ojan jol hoho na majd jelentkezzetek mer tnemtom mibajotok a deorekkal meg a truativommal
Posted 2004. March 26. - 23:13
Nekem egy RST delta XE-m van, anno 65 ezerbe került, de olyat már nem gyártanak!!
??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
??? ??? Vega vs. UMF ??? ???
??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
??? ??? Vega vs. UMF ??? ???
??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Posted 2004. March 26. - 23:01
Hi Csivasz!
truva husselfelt hajtókar 16körül monoblokk meg 8-9 ha jól tom. szerintem ezek azok amik olcsók de jók.
amúgy nekem fiveD van négyszöges monoblokkal és semmi gondom vele, bírja eddig a gyûrõdést (mondjuk alattam nem csoda )
üdv!
truva husselfelt hajtókar 16körül monoblokk meg 8-9 ha jól tom. szerintem ezek azok amik olcsók de jók.
amúgy nekem fiveD van négyszöges monoblokkal és semmi gondom vele, bírja eddig a gyûrõdést (mondjuk alattam nem csoda )
üdv!
Posted 2004. March 26. - 21:50
na de arat mondjatok amr nekem legyszi... hajtokar monoblokk meg ami apedalnal vannak azok mijen arba vannak ? hajtokar + monoblokk mert mondoma tobbi cuccom megfelel mert anyit nem tekerek msot hogy hetvegenkent bohockodas... najo enis vennek mind akornelnak van erted de nicsnra keret.. enmeg nem dologok majd akkor dee akkor is csak szanta kruz na meg meg azt akarom megkerdezni MAUL a te teleszkopod mennyibe kerul mert sztem kajak jo mikor tavaj mentem vele nagyon bejott na majd irjatok mingya jovok haza
Posted 2004. March 26. - 21:01
Na akkor visszatérve a problémámra, UMF DH vagy vega? ???
Mert én inkább az umf felé hajlok, mert én már láttam menetközben mindegyiket, és a vega olyan "gyerekesnek tûnik, meg sokan mondják, hogy reped a hajtókar alatt, az umfel a gizmo nyomja, és ha neki megfelel akkor......
bár a vegaval, meg Gulyás.... ???
Hát a fasz tudja ???mondjaok valamit!!!!!!
Egyébként chivas te most újra elkezdtél biciklini, mert kurva régen láttalak biciklin....
Mert én inkább az umf felé hajlok, mert én már láttam menetközben mindegyiket, és a vega olyan "gyerekesnek tûnik, meg sokan mondják, hogy reped a hajtókar alatt, az umfel a gizmo nyomja, és ha neki megfelel akkor......
bár a vegaval, meg Gulyás.... ???
Hát a fasz tudja ???mondjaok valamit!!!!!!
Egyébként chivas te most újra elkezdtél biciklini, mert kurva régen láttalak biciklin....
Posted 2004. March 26. - 20:56
Öcsém Hulp iszom minden szavad
Jézus beszél belõled. ;D
Csivasz, pont bohóckodáshoz kell a jó gép, meg "néha kõszegi dh"-hoz.
de mind1 majd úgy esik ahogy pottyan.
mindig hirtelen belevágsz elszórsz 40-50 ropit, de sose lesz normális géped, ami jó lenne.
t
Jézus beszél belõled. ;D
Csivasz, pont bohóckodáshoz kell a jó gép, meg "néha kõszegi dh"-hoz.
de mind1 majd úgy esik ahogy pottyan.
mindig hirtelen belevágsz elszórsz 40-50 ropit, de sose lesz normális géped, ami jó lenne.
t
Posted 2004. March 26. - 20:17
Bazze Csivasz, ez nem semmi ahogy írsz. Bocs, hogy ezt mondom, de egy kicsit írjál lassabban, mert így elég nehéz megfejtani, hogy tulajdonképpen mit is szerettél volna. Ahogy azt Kranked is mondta, nem elég az, hogy Truvativ, mert az is tönkremehet, ha DH-ra használod az XC-re való cuccost. Én sem vagyok nagy Merida párti, azok még jók voltak, ami a Krisztiánnak volt, mert az bírta a kiképzést, de ha jól tudom, akkor már nem olyanokat gyártanak, hanem sokkal szarabbakat. Korábban én is gondolkodtam egy big air pro, de hál' istennek nem azt vettem meg. Majd egyszer nézd meg a Kornél gépének a felszereltésgét, és azután mond, hogy vehettek volna jobbat is ennyiért. Kb. a Kona van ebben az árban, de azért ott van egy két hely, ahol kilóg a lóláb. Más kérdés, hogy a Manitou cuccok rohadt drágák, de azért a Sherman, meg a rugóstag nem kispályás darab.
Posted 2004. March 26. - 18:48
de mi kell ahoz most hogy jobb gepem legyen siman eleg az a UMF vaz ami ezerszer jobban nez ki mind az az a gng es van meg ugye ami kel egy telo meg a hajtokar es amonoblokk telot majd veszek ha vazam eladjak a kanyomba vazat msot veszek hajokar meg monoblokk kel meg nem ? az a 2 o kb emnnnyi egy ilyen erosebb !? mert most felni meg iylen raer amig nem kocka a kerek addig siman jo ghihiii ) na jolvan majd jelentkezzetek ! hetvegen mentek valamerre ?
Posted 2004. March 26. - 18:03
Csivasz!
Külön nem adom el a telót,csak egyben a kerót,ha meg nem kell senkinek,akkor megmarad Cyndinek..
Truvativ az ok,de nem az XC,neked pedig az van. Hány nap alatt ment szét a hajtókarod? 2hét?
Attól függ,mire használod,ha csak játszani,akkor jó lesz! 8)
Az Author A-gang 46ropi,és messze veri a meridát meg a polarXet is.
Külön nem adom el a telót,csak egyben a kerót,ha meg nem kell senkinek,akkor megmarad Cyndinek..
Truvativ az ok,de nem az XC,neked pedig az van. Hány nap alatt ment szét a hajtókarod? 2hét?
Attól függ,mire használod,ha csak játszani,akkor jó lesz! 8)
Az Author A-gang 46ropi,és messze veri a meridát meg a polarXet is.
Posted 2004. March 26. - 16:52
ehh msot latom freestiler te a Kornel vagy ) hallom vettetek dragabb gepeket oldaladon lattam a kepet nemazert de enyier vehetetk volna mar valami szebett is najo azert felulnek arra is de nezem a kwepet minekide ojan eros szarsagg ott az a UMF vaz abba teszek egy ojan telot mind a maulnak van aztan utana marcsak akkor ha anyira szidjatok a hajtomuvet kell lecserelnem .... aztan kesz vagynem ? vagy nemelado a te telod kornel amia regi repedbe volt ? majd irjatok
Posted 2004. March 26. - 16:44
na nezegettem errol s Author rol kepket hat ez is mar kcisit komojabb erted most bohockodasra soman jo eltekerni ide oda 1-2 szer lejonni koszegen meg ugrabugralni msot minek vegye fulltelos gepet... meg egyenlore ojanra keret sincs de aszondod a hajtomu is meghal monoblokk hajtokar ?
Posted 2004. March 26. - 16:40
full truativ szarokkal van tele menemjo az ? marmint a hajtokar meg ezek a telo mostis szar kicsit ugratok es mar koppanik is de most erted iylen arkatzegoiba siman jo az a vaz vagy anyert sem jo ? author vaz menniyéert van ?
Posted 2004. March 26. - 15:25
Csivasz!
A Vega egy DH gép,csak a váz ára 220ropi...
Az UMF úgy szar,ahogy van,a haverokat kérdeztem,mind leszólta! Ha jót akarsz,vegyél egy Author vázat,azzal nem lesz baj,és egy picit jobban is néz ki,mint az UMF! Ja,és nem merida...
Egyébként szerintem nem lesz elég vázat cserélned Csivasz,mert az a teló kb 3hétig fogja bírni,a többirõl ne is beszéljünk! A hajtókarod,a csapágyak,a felnid napok alatt leamortizálódnak...de te tudod!
Vegyél egy A-gangot,220ropi fullon,azt lehet terhelni!
A Vega egy DH gép,csak a váz ára 220ropi...
Az UMF úgy szar,ahogy van,a haverokat kérdeztem,mind leszólta! Ha jót akarsz,vegyél egy Author vázat,azzal nem lesz baj,és egy picit jobban is néz ki,mint az UMF! Ja,és nem merida...
Egyébként szerintem nem lesz elég vázat cserélned Csivasz,mert az a teló kb 3hétig fogja bírni,a többirõl ne is beszéljünk! A hajtókarod,a csapágyak,a felnid napok alatt leamortizálódnak...de te tudod!
Vegyél egy A-gangot,220ropi fullon,azt lehet terhelni!
Posted 2004. March 26. - 15:03
hello Sracok oke akkor boltba csinaltatom marcsak 1 kerdes wega mennyibe kerul ... ? mert 38 ert adjak nekem az UMF et es akkor egy wega menyibe kerul mert bevallom meg kepet se talatam rola a neten.... talatam csekert en de ott egy fultelos vaddiszno gep volt de gondolom az nem za... na majd ha valaki tud legyszi adjon valami linket vagy cimet ) elore is koszi ja es ejjenek a szombathelyiek az idojaras meg basssza meg !
Posted 2004. March 26. - 15:01
Chivasz!
Igen igen a Hulpnak igaza van
ami nem olyan gáz le kell szedni a bicajról a többi bevisz bolt megcsinál szerelõ.
pl. gondolj csak a bowdenekre azzal mit csinálsz???
de egy telót is jobb ha nem olyan rak be aki nem profi, gondolj pl a levágásra.
Biczó szerintem iszonyat sár van itt.
napokig csak esett...
t
Igen igen a Hulpnak igaza van
ami nem olyan gáz le kell szedni a bicajról a többi bevisz bolt megcsinál szerelõ.
pl. gondolj csak a bowdenekre azzal mit csinálsz???
de egy telót is jobb ha nem olyan rak be aki nem profi, gondolj pl a levágásra.
Biczó szerintem iszonyat sár van itt.
napokig csak esett...
t
Posted 2004. March 26. - 14:24
Na végre megyek haza,és tekerhetek-talán még olajnyomás is lesz a fékemben ,és minden ok lesz.Jöttök majd sarat gyúrni??? ha valaki jön csörgessen majd meg.,,mert már nem tudom megnézni mit írtok majd.! Peti lehet hogy sárosak leszünk ,de van egy ötvenesem kölcsön ;D 8) és lemossuk!!!
Posted 2004. March 26. - 14:11
Jé, bocikának már megint igaza van! ;D Chivas, szerintem is vidd be boltba, mert mondjuk nem tudom közülünk kinek vag mondjuk monoblokk kiszedõ szerszám, mert azt pl nem túl gyakran használja az ember, tehát nem igazán érné meg megvenni. Kormánycsapágy csészéjének a beütésével is eléggé jól le lehet amortizálni a cuccost, ha olyan csinálja, aki nem ért hozzá, vagy életében elõször csinálja. Én pl nem vállalkoznék rá. Egyéb kényes pont nem nagyon van. Próbáld meg azt, hogy minden mást leszedsz, aztán mondd meg nekik a boltban, hogy csak ezt a két dolgot kellene kicserélni, és akkor biztos olcsóbban megúszod.
Posted 2004. March 26. - 11:41
Hi Chivasz!
szerintem vidd be a boltba ne azon a 3 ezer forinton szarakodj...
majd tönkremegy valami aztán kifizethetsz rá 10-et.
csákó!
Maul:
a wega szerintem sokkal jobb.
t
szerintem vidd be a boltba ne azon a 3 ezer forinton szarakodj...
majd tönkremegy valami aztán kifizethetsz rá 10-et.
csákó!
Maul:
a wega szerintem sokkal jobb.
t