Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Akkor, ha jó idõ lesz mehetünk vasárnap az 1 órás vonattal. Az jó lenne, ha te is jönnél Maul, de megyünk felfelé is, azért nem írtalak oda téged is. Miért nem vetted meg úgy, ahogy van, aztán itthon meg elpasszolod a dirt jumpert, és veszel egy Boxxert.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!

Hat,szerintem az ido nem fogja engedni a koszeget,de ha megyunk,akkor vasarnap,addig talan szarad a talaj,persze ha nem esik tobb eso. Mondjuk vasarnap 1kor? Hat nemtom,ha rossz ido lesz,akkor esetleg hetkozbe is mehetunk,persze akkor Bocika nem tud jonni.. :( Remelem max jovo hetvegen eljutunk oda,mar nagyon varom!!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Egyébként kõszegre én is mennénk, szóval majd lécci szóljatok!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hát hulp, most én téged nem értelek, >:( én akarok biciklit venni, de ha egyszer nincs, akkor mit vegyek, stinky-t?
Egyébként a bihit 2600 Eurora jött volna ki boxerral, csupán azért nem vettem meg!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Maul, ne bénázz már, szerintem te nem is igazán akarsz bicajt venni, ha akartál volna, akkor már régen lenne egy. A Bighittel mi volt a bajod?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Szerintem ezekkel a bicajokkal szimplán nekimentek valaminek, lagalább is a sérülés olyannak tûnik, mint amikor nekimész egy falnak. Csak ugye nem a homlokcsõ mögött gyûrõdött meg a felülhegesztés, meg az erõsítések miatt, hanem ott ahol a leggyengébb a csõ, vagyis a közepén. Bocika, Kranked, nem értek rá valamelyik nap hétvégén? Mehetnénk egyet Kõszegre, ha jó idõ lesz.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
maul,Iljics most hirdet egy Stab primot 200alatt. Átütõs hátsó tengely,230út,mi kell még? ;D

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!

Maul! Ez a vega jó áron van nagyon! Vedd meg,aztán õsszel add el a vázat 100ért (simán megveszik),aztán hozatsz egy másik vázat 220ért!! 550bõl kijön a gép,és slider plus van benne,ami maga majdnem 300e...és "kicsit" jobb mint a boxxer meg a super T.. Én a helyedben elgondolkodnék rajta! Nem rossz a vega sem,olyan,mint a Poison! Ha zavar a felirat,csinálok rá neked Illmaticot! ;)
Boci,a 2005ös stynkire gondoltál,nem?? Na én Konát soha nem fogok venni,ezt láttátok már?
http://www.pinkbike....iew&image=60074?
http://www.pinkbike....pbpic224070.jpg
Nemtom,de ha a boxxer helyett a váz törött,ott gáz van...

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
hi!

MAul az M-es méret csak akkor számít,ha tekerni is akarsz.
különben szerintem kezelhetõ, ha nem vered be a térded! ez a lényeg.

vagy meg kell várni a 2004-es Stinkyt.
7 coll hátul, elöl meg 6 ?.
t

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na, mikor megyünk???? Hétvégén?
vegat nem veszek!

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
http://www.bikemag.h...6&aprorovatid=1

vedd meg ezt Maul!
450-re tartja a srác, de szerintem 420-ér is megkaphatod.
ez DH.
t

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
menjük most építeni ;D
és akkor lehet kötõelemként sárt is felhasználni!!!

Hulp!
ha minden igaz van 4700-ért EBC.

Maul!
milyen márka????

Bocc!
gyere ma ám! 6kor
de nem tudom mennyit érek rá, lehet csak 1 órát.

t

z

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Mikor megyünk építeni?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nos Bocika az az igazság, hogy a videókártya már holnap itt lesz, szóval azt már nem igazán lehet lemondani, meg nem is akarom. Akkor ez a fékpofa dolog tárgytalan, mert én ezt a közel 6e Ft-ot is sokallom egy pár fékpofáért, amikor igazándiból még egy fél évet sem bír ki nem is túl extrém használat mellett. Akkor maradok az eredetinél. Nem hittem volna, hogy az a legolcsóbb megoldás.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hulp!
Az EBC drága,de jó nagyon állítólag! A Formulába 8e volt a gyári betét,EBC 9lett volna. Gondoljad meg,ezer a különbség,ha lett volna,én tuti EBC-t veszek! Majd legközelebb,bár remélem nem mostanában kell majd!

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
HI!

Hulp! van vagy 6-7 ezer!/db :o
ugye ugye! nem kell drága videokártya! ;D

t

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nem tudjátok véletlenül, hogy mennyibe kerülnek az EBC fékpofák? Konkrétan a Julieba kellene. Mert az eredeti 5700 Ft-os ára egy csöppet húzos, fõleg hogy nincs lóvém, és elõre-hátra is kéne.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Maul,vegyé Poisont! :)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
jaja megfog, és hazavisz
majd utólag jó lesz az is..:)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Mi van Maul, mégse vetted meg a Bighitet? Ember, így aztán soha nem fogsz magadnak bicajt kapni, ha semmi nem teccik.