Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Maul, melyik Norcot veszed meg? Megnézném a honlapukat.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ez nem kamu, fenn van a hivatalos honlapon, meg lehet venni. Hát szerintem nem feltétlenül DH-ra kell használni. Egy sima össztelós tandem, csakhát arra mindenbõl egy kicsit brutálisabb kell, hogy kibírja a két ember súlyát. Ezzel kellett volna ugratni a sípálya melletti ugratón. ;D Simán lenyomtuk volna a motorosokat a Bocikával.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Maul tudod hogyan lehetne ezzel lefelé zúzni????? ::) :o :o :o ;) gondolj bele mennyivel nehezebb vele pofára esni, és ha pl én lennék elöl és tamás hátul hát
Bender szakadékán lefelé kerekeznék... ;D

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hulp akkor mégis maradjunk a 3-nál! Akkor 3 árkádia ok????????

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hát mcclane, ez igen durva, de ez komoly, vagy csak valami vicckép? Mert mondjuk nem tudom milyen megfontolásból gyûrtanak ilyet, azt azért megnézném így elõre belerakni egy supermonstert. aztán így keten uratni a 8 méteres ltöréseket ;D

Kornél a következõ Redbull rampage-re ilyennel megyünk!! ;D

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
dh tandem :)
http://nicolai.net/0...-fr-tandem.html

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hy! Ok akkor veszek 5 kiló szöget, bár azt még nem tudom mikor megyek ki lehet majd csak késõbb, de a szerszámok ott vannak, vegyétek ki!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Szerintem a pizzát házhoz viszik->rendeljetek a pizza mellé 10kiló szöget is..!!! hivatkozzatok vashiányra ;D ;D de ne feltétnek..:)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Maul, majd kifizetjük, de neked kéne kivinni kocsival, nem nekünk bicajjal, legalább is szerintem. Nekem pl. a hátizsákomba nem fér bele, a Kornél meg két kilónál többet nem tud cipelni.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Nekem kint van a biciklim, szóval majd olyan félnégyre kimegyek, de szöget azt kéne venni 120-ast!

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Éjjjeen! Kell katalógus!! ;D

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
ez már az az egész hátsó rész lesz? azt a hosszabb szakaszt hogy oldottátok meg?

üzleti hírek: A forever living products cég marketing-embere lettem,, ha valakinek kõ valami, akkor nálam nagyker áron hozájuthat:van katalógusom.. pl aloe vera gél, stb, de ez nem reklám volt csak javaslat hogy nálam tök olcsó:)
jó munkát néktek.. a szög senkinek ne szúrja a szemét,és csapdákat elhelyezni is tilos. ;)

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!

Holnap nekem estig jó,akkor 3kor a szokott helyen. 5 óra alatt csak végzünk... ::)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Kettõ elõtt nekem sem jó, szóval maradhatunk a 3-ban. Holnap meg kellene már legalább annyira csinálni, hogy lehessen menni rajta.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Holnap akkor mikor megyünk, nekem elvileg hét órám vn, szóval 3-tól ráérek! Kornél te meddig tudnál kijönni?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hát jól haladunk, a mésodik réshez már csak 5-6 fa kell, aztán kész lesz, meg a végét kell megcsinálni még!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
hi...
bugrik=esik... ;D ;D
király volt az a kis brinyózás,,, így jól indúlt ahét...

A szög fejadag költségét számlázzátok ki nekem is!!!
hogy haladtok?
Baszki hát sok tanulás vár most rám, bazi sok,, talán nem megfy majd a brinyózás rovására...

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Maul,10kila szöggel nem fog senki sem kitekerni.. ;D 1-1kiló elég lesz,aztán majd legközelebb is veszünk!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Egyébként csütörtökön megyek brno-ba

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na végre mûködik ez a szar, otthon nem tudok bejelentkezni! Én is megyek, de mivel fél 2-ig órám van, ezért majd csak 2 fele érek ki!
Szöget vegyetek 120-ast, meg 200-ast 5-5- kilót!