Hi!
már süt is a nap !
talán nem ázott be az erdõ.
akkor minden kedves résztvevõ!
4.35 kor megy a gõzös.
4.20 kor szerintem ott leszünk HULP!
de nekem mindenképpen kell jegy!
ugyhogy remélem nem kell kapkodni ott elötte.
még a kereket is fel kell fújni a benzinkútnál!
t
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. június 10. - 13:11
Írta 2004. június 10. - 12:36
Írta 2004. június 10. - 12:27
Írta 2004. június 10. - 10:26
Hat,nemtom,4kor megyek hozza,kb 20ra erunk oda,de mondjuk akkor is lesz meg ido. Ha tudok,akkor azert veszek elotte,aztan majd kiderul..
Írta 2004. június 10. - 10:18
Nagyon jo ez a bringa,annyi penzert meg plane. Kicsit nehez joszag,de Maul te eros vagy ugyis! ;D
Skacok,milyen terdvedot vegyek? Hulp,neked a race vagy a lite van,vagy egyik sem?
Maul,penteken mikor vihetjuk a cicat? Fatterod mikor erne ra?
Skacok,milyen terdvedot vegyek? Hulp,neked a race vagy a lite van,vagy egyik sem?
Maul,penteken mikor vihetjuk a cicat? Fatterod mikor erne ra?
Írta 2004. június 10. - 10:15
Oda van írva a kép alá, hogy a Specialized licensze, de végül is teljesen mindegy. Az az igazság, Kornél, hogy mi nem szoktunk jegyet venni a vonatra, ha meg 10 perccel elõbb ott lesztek, akkor lesz rá idõ. A bocika azt mondta, hogy 16:15-kor találkozunk.
Írta 2004. június 10. - 09:59
Jobbulást matt!
Nem is tudtamn hogy a license a specializedtõl van! DE azon röhögök, hogy az -line nak a váza a tavalyi Team DH!
Nem is tudtamn hogy a license a specializedtõl van! DE azon röhögök, hogy az -line nak a váza a tavalyi Team DH!
Írta 2004. június 10. - 09:10
.
.
attól félek hogy hiába leszek kigyurt állat ha a szalagok lazák. azokat meg hogy erõsítsem?!
Nem vagyok a téma nagy szakértõje, de nálunk is elõfordult ilyen.
Szerintem: az erõsítéssel egyidejüleg lazítani is kell, mert a kötött izomzat sem jó.
A szalagok meg szép lassan összehúzódnak, de ez akár 1-2 év is lehet, és közben nem szabad, hogy kiugorjon.
Szerintem biciklizni szabad vele...
Írta 2004. június 10. - 06:12
Hi!
Hat Matt,edzes ezerrel,az szerintem segitene! Az ido nem tudom milyen lesz holnap,de remelem nem esik,a szel sem visz el engem,a tobbi nem erdekel! ;D
Hulp,ha szepen megkerunk,nem veszel nekunk jegyet,aztan kifizetjuk! (nekem sima,bocinak 26ev alatti kellene) En is el tudok menni,csak akarok terdvedot is venni,es nem biztos,hogy 1ora alatt sikerul mindent megjarnom,gondolom az elso boltban ugysem (sem) fogok kapni... :-\
Majd irj,mert akkor ugy kell tepnem..
Hat Matt,edzes ezerrel,az szerintem segitene! Az ido nem tudom milyen lesz holnap,de remelem nem esik,a szel sem visz el engem,a tobbi nem erdekel! ;D
Hulp,ha szepen megkerunk,nem veszel nekunk jegyet,aztan kifizetjuk! (nekem sima,bocinak 26ev alatti kellene) En is el tudok menni,csak akarok terdvedot is venni,es nem biztos,hogy 1ora alatt sikerul mindent megjarnom,gondolom az elso boltban ugysem (sem) fogok kapni... :-\
Majd irj,mert akkor ugy kell tepnem..
Írta 2004. június 10. - 00:47
Majd mi megszerelünk Matt, ne aggódj. Tisztára olyan vagy mint a Mel Gibson a Halálos fegyverben, neki is mindig kiugrott a válla. De õ simán visszarakta. ;D
Sajna nem mond túl jó idõt holnapra, de talán nem fog esni. Bocs már ma van. ;D
Sajna nem mond túl jó idõt holnapra, de talán nem fog esni. Bocs már ma van. ;D
Írta 2004. június 09. - 22:45
köszi
igazad van...
nem tornásztattam már jó ideje..csak közvetlen az elõzõ kiugrás után hogy rendesen tudjon mozogni, meg kicsit erõsítettem. aztán ennyi.
amúgy nõvérem gyógytornász szóval tudom mit kell csinálni, csak buta vagyok. okos ember elõre okos én meg utólag sirok.
de
.
.
.
attól félek hogy hiába leszek kigyurt állat ha a szalagok lazák. azokat meg hogy erõsítsem?! sehogy... max mütét. de azt kihagyom egyelõre.
és most akkor megigérem magamnak hogy figyelni fogok a folyamatos 'KARbantartásra' (hehe, még viccelõdni is van kedvem,dejó )
kösz!
MaTT
igazad van...
nem tornásztattam már jó ideje..csak közvetlen az elõzõ kiugrás után hogy rendesen tudjon mozogni, meg kicsit erõsítettem. aztán ennyi.
amúgy nõvérem gyógytornász szóval tudom mit kell csinálni, csak buta vagyok. okos ember elõre okos én meg utólag sirok.
de
.
.
.
attól félek hogy hiába leszek kigyurt állat ha a szalagok lazák. azokat meg hogy erõsítsem?! sehogy... max mütét. de azt kihagyom egyelõre.
és most akkor megigérem magamnak hogy figyelni fogok a folyamatos 'KARbantartásra' (hehe, még viccelõdni is van kedvem,dejó )
kösz!
MaTT
Írta 2004. június 09. - 22:26
ma tesin focizás közben, megin' kiugrott a vállam :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
utálom a testem!! > >
Ha utálod az nem segít.
Menj el mielõbb gyógytornászhoz. Minden nagyobb rendelõben van.
Meséld el neki mi a bajod, és meg fog tanítani azokra a gyakorlatokra amik megerõsítik a megfelelõ izmaidat.
NE HANYAGOLD EL.
Írta 2004. június 09. - 21:51
háj oll!
reméljük ebbõl a dörgés villámlásból nem lesz nagy zuhé mer' még igy is nedves kicsit a föld az erdõben. délután lehet kinézek hozzátok a vonathoz, de nem valószínû hogy felmegyek hegyre..
ma tesin focizás közben, megin' kiugrott a vállam :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
utálom a testem!! > >
szerencsére most csak pár másodpercig volt rossz helyen aztán visszaraktam/vagy visszament mittomén mi volt...
azért Nektek jó tekerést!
bye
MaTT
reméljük ebbõl a dörgés villámlásból nem lesz nagy zuhé mer' még igy is nedves kicsit a föld az erdõben. délután lehet kinézek hozzátok a vonathoz, de nem valószínû hogy felmegyek hegyre..
utálom a testem!! > >
szerencsére most csak pár másodpercig volt rossz helyen aztán visszaraktam/vagy visszament mittomén mi volt...
azért Nektek jó tekerést!
bye
MaTT
Írta 2004. június 09. - 21:15
Király Maul a bicaj, tök jól néz ki. Tisztára ugyanaz, mint a Specialized, igaz oda is van írva, hogy onnan van a licenc. Ugyanazt kapod sokkal olcsóbban.
Írta 2004. június 09. - 19:47
Jó volt ez a mai nap, most jöttem meg hulpal, úgy elfáradtunk mint a disznó, majdnem végeztünk, majd még vágnom kell 20 db olyan kis lécet és már kész is az egész ;D ;D
Írta 2004. június 09. - 14:05
Jó kõszegi bringázást holnapra!
Boci akkor holnap este felhívlak, amikor hazaértem, de a rugóstagor be tudnánk akkor állítani???
Boci akkor holnap este felhívlak, amikor hazaértem, de a rugóstagor be tudnánk akkor állítani???
Írta 2004. június 09. - 14:04
Írta 2004. június 09. - 13:42
Írta 2004. június 09. - 12:58
Hát sok idõnk nem lesz, de azért talán egy-két DH pálya belefér. Maul, ma akkor megyünk?
Írta 2004. június 09. - 11:34
Holnap,ha jo ido lesz,akkor irany koszeg!! Hulp,MaTT,ha tudtok,akkor gyertek,mi a 4.30as vonattal indulunk! Maul,neked jo utat Brno-ba!
Ki jonne meg??
Ki jonne meg??