Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!

McClane,Hulp,jöhet minden! :D
Tudtok képeket csinálni róla?
Bicaj,az útakadáj kicsit merész megfogalmazás! ;D
Pont múltkor gondolkodtam,hogy nem lehet kapni olyan védõt,ami motorokon is van? Nem lenne hülyeség,fõleg nekünk!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Ja peti a küllõk és a tárcsa közé becsúszott egy olyan útakadály ;D a tárcsa nem szereti az ilyeneket, és a szemét csak úgy magától elhajlott..

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Mcclane neked van egy kormányod is.... ;D

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
elhajolt elsõ merev villa jó lesz a hazavágott alkatrészek közé? :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Mit csináltál már megint, hogy sütni kellett a tárcsát? Vagy csak elõmelegítetted a bicajozáshoz, hogy jobban fogjon? Egy hajlított felnim nekem is van, azt fel tudom ajánlani a hazavágott alkatrészek közé, meg egy törött fékkarház.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Ok,akkor várom a képeket!! ;D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
a pazzaz azt hiszem tudom mikor hajlott el :o ;D

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
hi,, azért van ennyi víz, mivel idén több dinnyébe, és eperbe kell mint tavaj ;D ha lenne Belgának: fack of esõ száma mindennap betenném... ;D

Képzeljétek, mire hazaértem megszáradtam .és vissza is mentem....

este meg beraktam a sütõbe sûlni a tárcsámat, még jó hogy,anyám nem nézett nagyokat... ;D ;D mit sücc krisztián, hát a tárcsafékem-jött a válasz-csoda hogy egy ettõl kifeküdt?? na de legalább 95% osan rendbejött:) egy kis 8as meg elfér benne....

Kornél még vannak hazavágott dolgaim... majd meg kell keresnem õket, már sok mindenkinek ígértem õket-van egy két pikáns darab......markolat mellett eltört kormány.. 1 elhajlított pazzaz dh kormány, egy rongyá tört fékkar triplacsavarral.... majd kell egy fényképezõ...

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Bocika sem jön,szal akkor ugrik a mai nap.. :'(
MaTT,akkor nem megyünk,majd talán jövõ héten! Addig pihentessed a kezed,és küldjél képeket a tranzitos birngáról!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát nem tom, nekem ilyen idõben nem nagyon van kedvem bicajozni. Most meg ráadásul még hideg is van, tehát tök nehezen szárad minden. Meg a bicajomat is meg kéne végre tisztítani, bár nem tom érdemes-e. Még legalább egy hétig sár lesz akkor is, ha nem esik az esõ.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hi!
na kicsit hosszura sikeredett az éjjel ;D de azért talán nem burulok le a bicóról szal hívjatok ha jöttök!
üdv!
MaTT

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Majd amikor a Perint kijön a medrébõl...na az lenne szép! Szerintem idén nem lesz nagyon száraz idõ,már gondolkodok a sárhányón.. ;D Akkor ma esetleg egy kis város? Bár szerintem tiszta víz minden... :-\

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Bakker, honnan esik ez a rohadt sok esõ? Legalább a Maul nem fogja sajnálni, hogy nem tudott menni az új bicajával az osztálykirándulás miatt. Most inkább az a kérdés, hogy eláll-e valaha is az esõ. Ma délután az utcában, a házunk elõtt kb 10 centi mély volt a víz az utca közepén. Volt olyan autós, aki nem mert átkelni a tengeren. A patka felett átcsaptak a hullámok. Király volt nézni, ahogy az autók fröcskölték a vizet.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Há nem tom,de ilyen szar idõt...pff..árvíz is lesz,ha így megy tovább! Akkor holnap ha megyünk,akkor csörgök,oks,MaTT? Ki jönne le? Bocikával is kell egyeztetnem még...

Itt a link,ezt nézzétek meg... ;)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
háj!
városba simán! :D ott tuti nem lesz sár max viz... talán nem fog esni. de most is elállhatna mer így nem lehet koncertre se menni :'(

MaTT

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!

Ma voltunk Boccal meg Bicóval bohóckodni,megnéztem a fáramászós trükköt,igen király!! ;D
Az esõ fake,ha nem lesz ma több,akkor elvileg holnap mehetnénk valamerre,esetleg kõszegre a városba! MaTT,ki tudnál jönni?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Akkor asszem a holnapi tekerés részemrõl elmarad, mert délelõtt én biztos, hogy aludni fogok, meg még mindig esik ez a szar, szóval lehet, hogy még az aszfalt sem fog felszáradni. Majd talán hétfõn, mert vasárnapra is esõt mond.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hehhe,szerintem nem sok ertelme van lemenni holnap. Még a kerekem sincs meg, Ditch Witch csak 36osban volt,nekem meg 32es agyam van.. :-\ Sebaj,már készül a Double Track.. ;D
Szerintem menjünk a városba,de délelött,mert nem érek rá délután,és szerintem boci sem. Ki jönne?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
a sár az tuti nagy fõleg hogy most nem is zivatar van hanem szép csöndesen esik nemtommiótamerelaludtam... :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Akkor most megyünk holnap, vagy mi lesz? Elvileg nem mond esõt, viszont a sár az tuti hogy nagy. A 13:05-ös vonat jó lesz? És a 8-sal meg jövünk vissza.