Hi!
McClane,Hulp,jöhet minden!
Tudtok képeket csinálni róla?
Bicaj,az útakadáj kicsit merész megfogalmazás! ;D
Pont múltkor gondolkodtam,hogy nem lehet kapni olyan védõt,ami motorokon is van? Nem lenne hülyeség,fõleg nekünk!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. június 14. - 10:16
Írta 2004. június 14. - 07:36
Ja peti a küllõk és a tárcsa közé becsúszott egy olyan útakadály ;D a tárcsa nem szereti az ilyeneket, és a szemét csak úgy magától elhajlott..
Írta 2004. június 14. - 07:34
Írta 2004. június 14. - 06:33
Írta 2004. június 14. - 00:17
Mit csináltál már megint, hogy sütni kellett a tárcsát? Vagy csak elõmelegítetted a bicajozáshoz, hogy jobban fogjon? Egy hajlított felnim nekem is van, azt fel tudom ajánlani a hazavágott alkatrészek közé, meg egy törött fékkarház.
Írta 2004. június 13. - 22:58
Írta 2004. június 13. - 22:35
Írta 2004. június 13. - 21:25
hi,, azért van ennyi víz, mivel idén több dinnyébe, és eperbe kell mint tavaj ;D ha lenne Belgának: fack of esõ száma mindennap betenném... ;D
Képzeljétek, mire hazaértem megszáradtam .és vissza is mentem....
este meg beraktam a sütõbe sûlni a tárcsámat, még jó hogy,anyám nem nézett nagyokat... ;D ;D mit sücc krisztián, hát a tárcsafékem-jött a válasz-csoda hogy egy ettõl kifeküdt?? na de legalább 95% osan rendbejött:) egy kis 8as meg elfér benne....
Kornél még vannak hazavágott dolgaim... majd meg kell keresnem õket, már sok mindenkinek ígértem õket-van egy két pikáns darab......markolat mellett eltört kormány.. 1 elhajlított pazzaz dh kormány, egy rongyá tört fékkar triplacsavarral.... majd kell egy fényképezõ...
Képzeljétek, mire hazaértem megszáradtam .és vissza is mentem....
este meg beraktam a sütõbe sûlni a tárcsámat, még jó hogy,anyám nem nézett nagyokat... ;D ;D mit sücc krisztián, hát a tárcsafékem-jött a válasz-csoda hogy egy ettõl kifeküdt?? na de legalább 95% osan rendbejött:) egy kis 8as meg elfér benne....
Kornél még vannak hazavágott dolgaim... majd meg kell keresnem õket, már sok mindenkinek ígértem õket-van egy két pikáns darab......markolat mellett eltört kormány.. 1 elhajlított pazzaz dh kormány, egy rongyá tört fékkar triplacsavarral.... majd kell egy fényképezõ...
Írta 2004. június 13. - 12:59
Bocika sem jön,szal akkor ugrik a mai nap.. :'(
MaTT,akkor nem megyünk,majd talán jövõ héten! Addig pihentessed a kezed,és küldjél képeket a tranzitos birngáról!
MaTT,akkor nem megyünk,majd talán jövõ héten! Addig pihentessed a kezed,és küldjél képeket a tranzitos birngáról!
Írta 2004. június 13. - 12:11
Hát nem tom, nekem ilyen idõben nem nagyon van kedvem bicajozni. Most meg ráadásul még hideg is van, tehát tök nehezen szárad minden. Meg a bicajomat is meg kéne végre tisztítani, bár nem tom érdemes-e. Még legalább egy hétig sár lesz akkor is, ha nem esik az esõ.
Írta 2004. június 13. - 10:28
hi!
na kicsit hosszura sikeredett az éjjel ;D de azért talán nem burulok le a bicóról szal hívjatok ha jöttök!
üdv!
MaTT
na kicsit hosszura sikeredett az éjjel ;D de azért talán nem burulok le a bicóról szal hívjatok ha jöttök!
üdv!
MaTT
Írta 2004. június 13. - 09:41
Majd amikor a Perint kijön a medrébõl...na az lenne szép! Szerintem idén nem lesz nagyon száraz idõ,már gondolkodok a sárhányón.. ;D Akkor ma esetleg egy kis város? Bár szerintem tiszta víz minden... :-\
Írta 2004. június 13. - 01:23
Bakker, honnan esik ez a rohadt sok esõ? Legalább a Maul nem fogja sajnálni, hogy nem tudott menni az új bicajával az osztálykirándulás miatt. Most inkább az a kérdés, hogy eláll-e valaha is az esõ. Ma délután az utcában, a házunk elõtt kb 10 centi mély volt a víz az utca közepén. Volt olyan autós, aki nem mert átkelni a tengeren. A patka felett átcsaptak a hullámok. Király volt nézni, ahogy az autók fröcskölték a vizet.
Írta 2004. június 12. - 14:32
háj!
városba simán! ott tuti nem lesz sár max viz... talán nem fog esni. de most is elállhatna mer így nem lehet koncertre se menni :'(
pá
MaTT
városba simán! ott tuti nem lesz sár max viz... talán nem fog esni. de most is elállhatna mer így nem lehet koncertre se menni :'(
pá
MaTT
Írta 2004. június 12. - 12:24
Hi!
Ma voltunk Boccal meg Bicóval bohóckodni,megnéztem a fáramászós trükköt,igen király!! ;D
Az esõ fake,ha nem lesz ma több,akkor elvileg holnap mehetnénk valamerre,esetleg kõszegre a városba! MaTT,ki tudnál jönni?
Ma voltunk Boccal meg Bicóval bohóckodni,megnéztem a fáramászós trükköt,igen király!! ;D
Az esõ fake,ha nem lesz ma több,akkor elvileg holnap mehetnénk valamerre,esetleg kõszegre a városba! MaTT,ki tudnál jönni?
Írta 2004. június 12. - 00:08
Akkor asszem a holnapi tekerés részemrõl elmarad, mert délelõtt én biztos, hogy aludni fogok, meg még mindig esik ez a szar, szóval lehet, hogy még az aszfalt sem fog felszáradni. Majd talán hétfõn, mert vasárnapra is esõt mond.
Írta 2004. június 11. - 20:51
Hehhe,szerintem nem sok ertelme van lemenni holnap. Még a kerekem sincs meg, Ditch Witch csak 36osban volt,nekem meg 32es agyam van.. :-\ Sebaj,már készül a Double Track.. ;D
Szerintem menjünk a városba,de délelött,mert nem érek rá délután,és szerintem boci sem. Ki jönne?
Szerintem menjünk a városba,de délelött,mert nem érek rá délután,és szerintem boci sem. Ki jönne?
Írta 2004. június 11. - 20:11
a sár az tuti nagy fõleg hogy most nem is zivatar van hanem szép csöndesen esik nemtommiótamerelaludtam...
Írta 2004. június 11. - 19:41
Akkor most megyünk holnap, vagy mi lesz? Elvileg nem mond esõt, viszont a sár az tuti hogy nagy. A 13:05-ös vonat jó lesz? És a 8-sal meg jövünk vissza.