Hi!
Ok,akkor 1kor. Remélem jön Maul is,mert akkor semmi cuccunk nem lesz.. ;D Szög minek az Ásáshoz? Milyen kell?
Tudsz azért kalapácsot hozni,Hulp? Akkor veverek pár szöget a motorosoknak a nagy ugratóba... ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. június 07. - 11:58
Írta 2004. június 07. - 11:46
Ez az ugrik bugrik kifejezés teccett. ;D ;Dû
Megpróbálok odaérni 1-re. Szög van?
Megpróbálok odaérni 1-re. Szög van?
Írta 2004. június 07. - 08:30
Szeva!
mi voltunk egyet tegnap a városba!
Biczó meg a Roland volt a kerékpár-társ.
jó volt, nagyon szép idõ volt, a szél se zavart.
ez a Biczó ügyes gyerek, fára mászik, ugrik bugrik ;D
remélem ez a hét rendben lesz és halad a dozmat.
én is ki fogok menni, lehet ma is ki tudok de csak 6 kor. lesz akkor kinnt valaki.?
t
mi voltunk egyet tegnap a városba!
Biczó meg a Roland volt a kerékpár-társ.
jó volt, nagyon szép idõ volt, a szél se zavart.
ez a Biczó ügyes gyerek, fára mászik, ugrik bugrik ;D
remélem ez a hét rendben lesz és halad a dozmat.
én is ki fogok menni, lehet ma is ki tudok de csak 6 kor. lesz akkor kinnt valaki.?
t
Írta 2004. június 07. - 07:21
Írta 2004. június 07. - 07:20
Hi, na ezt a 7végét is átaludtam.. esik még?? már mondhatni hogy vízi-rider!!
motorcsónakot kellett volna vennem....Maul még nem késõ...
Na hát az elözõ oldalakat végigolvasva megint tök világos hogy Maulnak fogalma nincs mire akar bicajt venni....Há mé nem jó a stinky???????? ??? az egy qva jó gép- még red bull-rampageon is mennek vele, és hol vagyunk mi még attól........hajaj ha majd túlfejlõdöd veszel jobbat..,,
mikó veszel vasat Maul ???
motorcsónakot kellett volna vennem....Maul még nem késõ...
Na hát az elözõ oldalakat végigolvasva megint tök világos hogy Maulnak fogalma nincs mire akar bicajt venni....Há mé nem jó a stinky???????? ??? az egy qva jó gép- még red bull-rampageon is mennek vele, és hol vagyunk mi még attól........hajaj ha majd túlfejlõdöd veszel jobbat..,,
mikó veszel vasat Maul ???
Írta 2004. június 07. - 02:45
Nah,akkor legyen 1ora arkadia! 5fele eljovok,de aztan megyunk vissza a masodik kiscicaval.. ;D
Jo lesz igy,Hulp?
Jo lesz igy,Hulp?
Írta 2004. június 07. - 02:14
Én megyek inkább majd utánatok ebéd után olyan egy körül, ha az jó. Majd megcsörgetem valamelyikõtöket. Nem tudok én olyan korán felkelni.
Írta 2004. június 06. - 21:38
Hi!
Hat,nem biztos a del,de szerintem igy lesz,majd holnap Bocika pontosit.
Maul,Hulp! Hetfo reggel,ha nem esik,megyunk asni?
Mar tuti felszaradt a parkos...
Ha raertek,akkor 10arkadia cangaval? Persze csak ha nem esik az eso... >
Hat,nem biztos a del,de szerintem igy lesz,majd holnap Bocika pontosit.
Maul,Hulp! Hetfo reggel,ha nem esik,megyunk asni?
Mar tuti felszaradt a parkos...
Ha raertek,akkor 10arkadia cangaval? Persze csak ha nem esik az eso... >
Írta 2004. június 06. - 20:56
Ezt ugye nem gondoltátok komolyan, hogy délre haza kellene érni? Annyi idõ alatt nem lehet semmit csinálni, fõleg ha az odautat is beleszámoljuk, mert az is legalább háromnegyed óra.
Eddig csak nyolckerekûvel, a kétféle dzsippel, meg a csónakkal mentem. A sárkányt láttam, de nem tudtam menni vele. Nem könnyû játék, de nagyon király.
Eddig csak nyolckerekûvel, a kétféle dzsippel, meg a csónakkal mentem. A sárkányt láttam, de nem tudtam menni vele. Nem könnyû játék, de nagyon király.
Írta 2004. június 06. - 14:39
Hi!
off
Hát ja,veeriháj grafikán nem is csodálam,hogy besyaggat.. Nekem csak egy mezei MX400am van,igaz kicsit tuningolva,de szépen megy vele 800x600medium grafikan. Igy is baromi szép,és nekem a sebesség a lényeg! Sárkányoztatok már? Targonca? Nagy 16kerekû dög? Lesznek benne jó részek.. :
on
Akkor jövõ szombaton mehetünk,akkor bocika is ráér,végre ki tudja próbálni az új gumikat,amik inkább illenek hozzá: Minion DH 2.5 ;D
De reggel menjünk,mert neki délre haza kell jönnie...
off
Hát ja,veeriháj grafikán nem is csodálam,hogy besyaggat.. Nekem csak egy mezei MX400am van,igaz kicsit tuningolva,de szépen megy vele 800x600medium grafikan. Igy is baromi szép,és nekem a sebesség a lényeg! Sárkányoztatok már? Targonca? Nagy 16kerekû dög? Lesznek benne jó részek.. :
on
Akkor jövõ szombaton mehetünk,akkor bocika is ráér,végre ki tudja próbálni az új gumikat,amik inkább illenek hozzá: Minion DH 2.5 ;D
De reggel menjünk,mert neki délre haza kell jönnie...
Írta 2004. június 06. - 13:04
hulp! fék nélkül csak még izgibbek a lefelék! minek javítattad meg? ;D
most fuj az szél mint animal. remélem nem fog esni és felszárad minden. ilyen dzsuvába nem is szivesen viszem ki a bicót. tegnap szétszedtük a kazettát meg az agyat, aztán benne volt a félhegy. de most már minden ok a bringával, csak a szépidõ hiányzik ???
most fuj az szél mint animal. remélem nem fog esni és felszárad minden. ilyen dzsuvába nem is szivesen viszem ki a bicót. tegnap szétszedtük a kazettát meg az agyat, aztán benne volt a félhegy. de most már minden ok a bringával, csak a szépidõ hiányzik ???
Írta 2004. június 06. - 12:27
Akkor ezek szerint még eléggé az elején járok, mert kb. a 7-8. pályánál vagyok most. Azok a szörnyek nagyon durvák. Meg azt utálom, hogy nem lehet menteni, csak a chekpointoknál ment autómatikusan. Nekem azért megy ilyen lassan, mert egy csomószor kinyírnak, aztán lehet kezdeni elõrõl. De gyönyörû a játék, igaz very high-on van minden, de beszaggat. Egy 9800 pro-n. Azért ez durva. Viszont annyira szép, hogy inkább elviselem még a szaggatást is.
Na, most már kéne valamit írnom a bicajozásról is: ilyen idõben nem lenne az igazi. :'( Mehetünk Bozsok fele is, de onnan rohadt meredek. Estleg végigmegyünk a maraton 60-as távján? Volt egy-két elég jó lefelé. A jövõ hét vége felé lenne inkább jó, mert csüt. körül jön meg a másik fékpofa, mert csak egy pár volt a Biciklonban.
Na, most már kéne valamit írnom a bicajozásról is: ilyen idõben nem lenne az igazi. :'( Mehetünk Bozsok fele is, de onnan rohadt meredek. Estleg végigmegyünk a maraton 60-as távján? Volt egy-két elég jó lefelé. A jövõ hét vége felé lenne inkább jó, mert csüt. körül jön meg a másik fékpofa, mert csak egy pár volt a Biciklonban.
Írta 2004. június 05. - 23:15
hu,nemtom hany palya van,de 2b 2 oldal betoltesi pontom van mar. vagy 3... ;D Kiraly,mi? A legjobb a tavcsoves,az igen gyilok!
Írta 2004. június 05. - 22:56
off
hány pálya van a farcryban?
on
az ucca is csurom vizes. bele se merek gondoplni fenn a hegyen milyen állapotok vannak. jöhetne már ez a nyár : ha jöttök szóljatok!
hány pálya van a farcryban?
on
az ucca is csurom vizes. bele se merek gondoplni fenn a hegyen milyen állapotok vannak. jöhetne már ez a nyár : ha jöttök szóljatok!
Írta 2004. június 05. - 22:39
Hohoo,akkor te szervezed/fizeted a bulit!
Hol tartasz a Farcry-ban? En mindjart vegzek,nagyon kiraly! Az a kiscsaj egesz jo,nem?
Nah,akkor en jovo hetre keszulok koszeggel,addigra talan felszarad,es nem fog esni. De ha en ecccer oda kijutok,haza sem lehet zavarni.. ;D Menjunk bozsok fele,arra vannak ultra brutal reszek..
Hol tartasz a Farcry-ban? En mindjart vegzek,nagyon kiraly! Az a kiscsaj egesz jo,nem?
Nah,akkor en jovo hetre keszulok koszeggel,addigra talan felszarad,es nem fog esni. De ha en ecccer oda kijutok,haza sem lehet zavarni.. ;D Menjunk bozsok fele,arra vannak ultra brutal reszek..
Írta 2004. június 05. - 20:15
Király!!!!!!!!!! Én nyitottam meg a 100. oldalt, pedig nem is hajtottam rá. Maul, nem olvastad a bikmakkban a Scott High Octane tesztet? Az a neked való bicaj, spórolj rá még egy kicsit, aztán vedd meg, és ne válogass.
Írta 2004. június 05. - 20:13
Ja, úgy néz ki, nem nagyon akar megváltozni az idõ, pedig már nagyon ráférne. Még szerencse, hogy itt a számítógép. Bár már nem nagyon tudok egyhelyben ülni, mehetnékem van.
Írta 2004. június 05. - 18:26
Üdv!
A kõszeg szerintem lefújva,ocsmány idõ van.. >
Maul! Írtam mailt a cicával kapcsolatban,olvassad el!
A kõszeg szerintem lefújva,ocsmány idõ van.. >
Maul! Írtam mailt a cicával kapcsolatban,olvassad el!
Írta 2004. június 05. - 10:34
Bocs, hogy megbántottam, amiért inkább DH-snak tartom. Majd úgy fog elsuhanni mellettünkfelfelé, mint a villám. Bár asszem erre a Kõszeg kérdésre az idõjárás fog pontot tenni, mert ilyen idõben nem nagyon megyünk sehova. Pedig úgy volt, hogy hétvégére már jó idõ lesz. Ez bezzeg nem jön be, de az esõ az mindig.
Írta 2004. június 04. - 22:43
Vagy hagytad volna Dj2-vel.. Az sem rossz telo,atutos,150et mozog. Mi kell meg? Ja,es konnyebb a boxxernel,meg alacsonyabb is,szoval kezelhetobb. Maul,neked nem egy DH gepre van szukseged,azt nem tudod kihasznalni...
Hulp,miert nem nezed ki Maulbol a felfele tekerest,o a legnagyobb CC-s!! ;D
Hulp,miert nem nezed ki Maulbol a felfele tekerest,o a legnagyobb CC-s!! ;D