A király bicajos csákók éppen beszélgettek a tóparton, miközben egy félõrült biciklivel akart fáramászni. ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. június 02. - 00:07
Írta 2004. június 02. - 00:02
miért mire gondoltak szerinted, amikor azt látták hogy egy király bicajos csákó nekirohan a fának a kedvükért, és még el is esik nekik, persze hogy tetszett nekik, ez csak természetes... ;D >
Írta 2004. június 01. - 23:54
Írta 2004. június 01. - 23:42
Írta 2004. június 01. - 23:14
Írta 2004. június 01. - 22:59
Holnapra kiderül, ma délután nem boldogultak vele, mert nem igazán derült ki, hogy mi lehet a baja. Ki lett tisztítva, de ennek ellenére szorul az egyik dugattyú. Most a Biciklonban van a bicaj, szétszedik teljesen a féket, aztán megnézik, hogy mi lehet a baj, úgyhogy majd holnap tudok nyilatkozni. Lehet, hogy nem lehet megszerelni sajna. Azért reménykedek.
Írta 2004. június 01. - 22:56
Hi na Bp-en vagyok megint-kezdõdik a tanulósdi:(
tegnap megtanultam Petivel Fa-ride-olni! már egész jól megy,! már kb 30-40 cm re van a földtõl a hátsó kerék!!!és lefelé se szokott már gond lenni, hátra letekerek.. majd bemutatom..
gratula Matt, és Mcclane!! én nem bírtam volna még hazamenni!!!!király vagy..
tegnap megtanultam Petivel Fa-ride-olni! már egész jól megy,! már kb 30-40 cm re van a földtõl a hátsó kerék!!!és lefelé se szokott már gond lenni, hátra letekerek.. majd bemutatom..
gratula Matt, és Mcclane!! én nem bírtam volna még hazamenni!!!!király vagy..
Írta 2004. június 01. - 22:18
Hi!
Nos,én akkor kimegyek 2re,mert fél6ig érek csak rá,aztán ott találkozunk! Addig ások kézzel.. Ok? Hulp,sikerült megcsinálni a féked?
Maul! Bringa???
Nos,én akkor kimegyek 2re,mert fél6ig érek csak rá,aztán ott találkozunk! Addig ások kézzel.. Ok? Hulp,sikerült megcsinálni a féked?
Maul! Bringa???
Írta 2004. június 01. - 21:16
Inkább fél4, mert 3-ra megyek a Biciklonba. Megvetted a bicajt, vagy mi van?
Írta 2004. június 01. - 17:05
Hulp, holnap én is csak 3 kor tudok menni!
Akkor 3 árkádia??????
Kornél, akkor jössz te is akkor? Mivel menjünk?
Akkor 3 árkádia??????
Kornél, akkor jössz te is akkor? Mivel menjünk?
Írta 2004. június 01. - 16:38
Igenis fõnök, a felvonó is készen lesz mire te odaérsz. ;D Én asszem csak 3 után tudok majd menni, mert a bicajom szerelés alatt áll, be kellett feküdnie egy tárcsafékmûtétre, ami remélhetõleg sikeres lesz, és nem kell amputálni a féket. Ez utóbbi lehetõség engem is érzékenyen érintene (legalább is anyagilag).
Írta 2004. június 01. - 13:24
HI!
akkor én holnap 6 körül tudok menni.
remélem nem fog esni az esõ!!!
mire kiérek kész legyen ám minden! ;D
t
akkor én holnap 6 körül tudok menni.
remélem nem fog esni az esõ!!!
mire kiérek kész legyen ám minden! ;D
t
Írta 2004. június 01. - 13:01
Király vagy McClane, én max tolni tudtam volna a verseny után annyira kész voltam. Még ma is eléggé minimumon van az energiaszintem, gyakorlatilag csak a vegetatív életfunkciók ellátására elég az erõm. De nem baj, megcsináltam, és ez a lényeg.
Írta 2004. június 01. - 11:59
Írta 2004. május 31. - 19:08
Na, jó volt ez a mai nap, végülis haladtunk, egy keveset ;D
Szerdán akkor mikor megyünk?
Szerdán akkor mikor megyünk?
Írta 2004. május 31. - 10:31
vááá! élek! és lábra is tudok állni
elég kemény volt a pálya de nekem bejött. kár hogy nem jöttél Kornél! találkozhattál volna Sala pajtással is õ is csak fotoapparattal nyomta )
amúgy jó volt az egész teccett minden. bicóm is kibírta, eccer esett le a lánc, ennyi gondom volt
szóval profi volt!
gratula mindenkinek aki beért a célba!
elég kemény volt a pálya de nekem bejött. kár hogy nem jöttél Kornél! találkozhattál volna Sala pajtással is õ is csak fotoapparattal nyomta )
amúgy jó volt az egész teccett minden. bicóm is kibírta, eccer esett le a lánc, ennyi gondom volt
szóval profi volt!
gratula mindenkinek aki beért a célba!
Írta 2004. május 30. - 22:26
Gratula mindenkinek!
Voltunk Boccal tekerni,király volt!
Holnap mikor tudunk kimenni? 1körül? Írjatok!
Voltunk Boccal tekerni,király volt!
Holnap mikor tudunk kimenni? 1körül? Írjatok!
Írta 2004. május 30. - 21:13
Bocs, majdnem kihagytam, Matt is nagyon durván ment, neki is kijár minden tisztelet, meg még mindenki másnak, aki teljesítette a távot. A Csingerrel is találkoztunk, kicsit furcsa volt feszülõs gatyában, meg CC bicajjal, õ a 30-on indult.
Írta 2004. május 30. - 21:11
Hát ez nagyon durva volt, de sikerült. Igaz a vége már inkább gyaloglóverseny volt legalább is részemrõl. Nagyon durva emelkedõk voltak, viszont a lefelék nagyon tetszettek. Nem bántam meg, hogy elmentem. Sikerült a saját elvárásaimat felülmúlni méghozzá nem is kicsit. Bocs Kornél, csak már nem olvastam a tegnapi üzenetedet, azért nem mondtam semmit. Egyébként 10:30-kor volt a rajt, és mi a Krisztiánnal 5 elõtt 5-10 perccel értünk be. McClannek meg lehet gratulálni, mert nagyon királyul nyomta. Gratula.
Írta 2004. május 29. - 23:43
Mikor indultok vonattal kõszegre? Bringával menjek? Meddig tart kb? Olvastam,hogy estig eltekergettek.. Nem igazán érek rá egész nap,kb 2re haza kéne jönnöm. Mit tudtak ajánlani? Reggel csörögjetek meg,ha tudtok valamit!!