Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
A király bicajos csákók éppen beszélgettek a tóparton, miközben egy félõrült biciklivel akart fáramászni. ;D

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
miért mire gondoltak szerinted, amikor azt látták hogy egy király bicajos csákó nekirohan a fának a kedvükért, és még el is esik nekik, persze hogy tetszett nekik, ez csak természetes... ;D >:( :o

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Persze, tudom. ;)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
õk csak a tetszésüket fejezték ki..!!!! >:(

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Csak nehogy megint nevetés legyen a vége a mintaszerû legurulásnak. ;D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Holnapra kiderül, ma délután nem boldogultak vele, mert nem igazán derült ki, hogy mi lehet a baja. Ki lett tisztítva, de ennek ellenére szorul az egyik dugattyú. Most a Biciklonban van a bicaj, szétszedik teljesen a féket, aztán megnézik, hogy mi lehet a baj, úgyhogy majd holnap tudok nyilatkozni. Lehet, hogy nem lehet megszerelni sajna. Azért reménykedek.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi na Bp-en vagyok megint-kezdõdik a tanulósdi:(
tegnap megtanultam Petivel Fa-ride-olni! már egész jól megy,! már kb 30-40 cm re van a földtõl a hátsó kerék!!!és lefelé se szokott már gond lenni, hátra letekerek.. majd bemutatom..

gratula Matt, és Mcclane!! én nem bírtam volna még hazamenni!!!!király vagy..

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!
Nos,én akkor kimegyek 2re,mert fél6ig érek csak rá,aztán ott találkozunk! Addig ások kézzel.. ;) Ok? Hulp,sikerült megcsinálni a féked?
Maul! Bringa???

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Inkább fél4, mert 3-ra megyek a Biciklonba. Megvetted a bicajt, vagy mi van?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hulp, holnap én is csak 3 kor tudok menni!
Akkor 3 árkádia??????

Kornél, akkor jössz te is akkor? Mivel menjünk?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Igenis fõnök, a felvonó is készen lesz mire te odaérsz. ;D Én asszem csak 3 után tudok majd menni, mert a bicajom szerelés alatt áll, be kellett feküdnie egy tárcsafékmûtétre, ami remélhetõleg sikeres lesz, és nem kell amputálni a féket. Ez utóbbi lehetõség engem is érzékenyen érintene (legalább is anyagilag).

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
HI!

akkor én holnap 6 körül tudok menni.
remélem nem fog esni az esõ!!!
mire kiérek kész legyen ám minden! ;D

t

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Király vagy McClane, én max tolni tudtam volna a verseny után annyira kész voltam. Még ma is eléggé minimumon van az energiaszintem, gyakorlatilag csak a vegetatív életfunkciók ellátására elég az erõm. De nem baj, megcsináltam, és ez a lényeg.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Hulp és Biczó, fél óra alatt hazaértem :D

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na, jó volt ez a mai nap, végülis haladtunk, egy keveset ;D

Szerdán akkor mikor megyünk?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
vááá! élek! és lábra is tudok állni :o
elég kemény volt a pálya de nekem bejött. kár hogy nem jöttél Kornél! találkozhattál volna Sala pajtással is :) õ is csak fotoapparattal nyomta )
amúgy jó volt az egész teccett minden. bicóm is kibírta, eccer esett le a lánc, ennyi gondom volt :)
szóval profi volt!
gratula mindenkinek aki beért a célba!

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Gratula mindenkinek!
Voltunk Boccal tekerni,király volt! :D
Holnap mikor tudunk kimenni? 1körül? Írjatok!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Bocs, majdnem kihagytam, Matt is nagyon durván ment, neki is kijár minden tisztelet, meg még mindenki másnak, aki teljesítette a távot. A Csingerrel is találkoztunk, kicsit furcsa volt feszülõs gatyában, meg CC bicajjal, õ a 30-on indult.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát ez nagyon durva volt, de sikerült. Igaz a vége már inkább gyaloglóverseny volt legalább is részemrõl. Nagyon durva emelkedõk voltak, viszont a lefelék nagyon tetszettek. Nem bántam meg, hogy elmentem. Sikerült a saját elvárásaimat felülmúlni méghozzá nem is kicsit. Bocs Kornél, csak már nem olvastam a tegnapi üzenetedet, azért nem mondtam semmit. Egyébként 10:30-kor volt a rajt, és mi a Krisztiánnal 5 elõtt 5-10 perccel értünk be. McClannek meg lehet gratulálni, mert nagyon királyul nyomta. Gratula.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Mikor indultok vonattal kõszegre? Bringával menjek? Meddig tart kb? Olvastam,hogy estig eltekergettek.. :D Nem igazán érek rá egész nap,kb 2re haza kéne jönnöm. Mit tudtak ajánlani? Reggel csörögjetek meg,ha tudtok valamit!!