Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Gyere már el Kornél! Jó lenne, ha valaki csinálna képeket.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!
Nagyon jó szereplést,jó idõt mindenkinek a holnapi versenyre,a DH szakaszon mindenkit lenyomni!! Elmennék veletek,csinálnék képeket,de nem tudom,meddig tart. Ha valaki még akadna nézõnek,akkor mennék is.. ::)
MaTT,te indulsz?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Lesz egy-két jó kis DH szakasz, ha minden igaz a 70-es út is benne lesz. ;D Csak majd gyõzzem kerülgetni az emberkéket, bár szerintem mi leszünk a sereghajtók a Krisztiánnal.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
tegnap este óta nem esett. vagyis éjjel nem tom mi volt, de most a szélnek köszönhetõen mindenhol felszáradt a beton meg a föld is sokat száradt. erdõbe én már nem megyek de szerintem ott sincs olyan nagy dagonya mer' ugye onnan lefolyik a víz és nem tudja annyira beszívni. remélem jó az elméletem és nem fogunk összevissza csúszkálni. :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Remélem bejön az idõjárásjelentés, mert holnapra szép idõt mond, viszont estig be kellene érnünk, mert vihart mond. Nem tudom néztétek-e, de nagyon durva, egész eddig észak szél fújt, holnap megfordul, és az egész esõt,meg felhõket visszafújja. Rohadt idõjárás. Talán ma sem fog már esni. Nagy sár van, Matt?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Ugy latom,lassan fel kell szerelni a sarhanyokat,aztan adj neki. Lehetne rendezni parkosban egy dagonya versenyt... ;D MaTT, Koszegen mi a palya? Lehet ott a varosban okorkodni?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Nem voltam ausztriában biczó, elvileg holnap megyek, csak az a kérdés hogy nyutva lesznek-e, majd felhívom õket valamikor ma!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hát ez az idõ továbbra is szánalmas!
Jövõ héttõl június, aztán puloverben járok, meg biciklizni sem lehet! Ez szánalmas!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Peti szólj majd elötte akkor ha mész szombaton!!!!oksi??indulok haza..a versenyen találkozunk..

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi. túlélõ show lesz az bizti, meg eddig szinte csak tolásra edzettem,,de majd megoldjuk,,!! hulp kitartok melletted, mert unalmas egyedül, Mcclannel ugyse tudok majd menni..

Maul mi a helyzet? nem voltál kint????

Nem emgy valaki ausztriába olyan tatyót venni??
Nekem is kell egy!!!!!!!!!!!!!! valaki segítsen!!!!!!!! help please!!!! help me..

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
tegnap letekertük az elsõ 10km-t és két jó mászás is van benne aminek az elejét kis táblával is jelölik. szerintem jópofa. mármint a tábla :)
én is asszem a túlélésre fogok menni inkább. talán a bon-bon koncertre visszaérek este ::)
üdv!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Jó kis dagonya lesz a versenyen mert egész pénteken és szombaton esni fog az a rohadt esõ. Ha mákunk van, akkor talán vasárnapra abbahagyja.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nekem nem a gyõzelem, hanem a túlélés lesz a cél, szerintem az osztrák rész, meg a Hétforrás-Óház lesz durva, a többi talán nem olyan vészes. Esetleg még a Velem-Asztalkõ. Szóval ezzel gyakorlatilag felsoroltam a mászásokat. ;D A lefelé jó lesz, én biztos meg fogok állni letolom a nyerget, és mehet a száguldás.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ha megyek, szívesen elviszlek téged is, majd hívlak. Szerintem ti sokkal gyorsabban fogtok menni, mint én, úgyhogy szerintem majd a rajtnál, meg a célban látjuk majd egymást.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hello!
ma voltunk egyet tekeregni és tényleg nem nem oan gáz a 60..... elsõ 10km-e. :) utána azért lesznek szerintem húzós mászások. de uccse nyerni megyünk.. legalábbis én nem.. szóval jó buli lesz meghalni ;D
majd taláxunk remélem!
bye!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Akkor hétfõn is menjünk, de csak délután!
Pontosan mikor, ki hogyan érne rá?
kornél, te is tudnál jönni?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na most jöttem meg, az ugratónál voltunk!
6-an voltunk kint, meg kint volt a láncfûrész is, másfél óra alatt jó sokat haladtunk!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Biczó jó lenne majd folytatnuk az oktatást, emléxel még??

én is 60-on indulok, majd nyomjuk ezerrel :)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Peti nem moindatm volna ha tudom hogy nem bírod letekerni a 60-at hogy gyere... sokkal többet kapsz azon a távon, és nem lesz nehéz!!!! gyere 60on eltekergetünk!!!! szombaton el tudsz vinni magaddal hogy én is nevezhessek????!! akkor vasárnap veled tudnék menni..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Bakker, nézegetve a szinttérképet, lehet, hogy én is elindulok a 60-as távon, ezt szerintem én is be tudom fejezni 10-tõl este 9-ig a pályazárásig. Biztos van ez 2000 m szintkülönbség? Mert szerintem valamivel kevesebb, bár ez nem feltétlenül baj.