Gyere már el Kornél! Jó lenne, ha valaki csinálna képeket.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. május 29. - 23:32
Írta 2004. május 29. - 22:03
Hi!
Nagyon jó szereplést,jó idõt mindenkinek a holnapi versenyre,a DH szakaszon mindenkit lenyomni!! Elmennék veletek,csinálnék képeket,de nem tudom,meddig tart. Ha valaki még akadna nézõnek,akkor mennék is.. :
MaTT,te indulsz?
Nagyon jó szereplést,jó idõt mindenkinek a holnapi versenyre,a DH szakaszon mindenkit lenyomni!! Elmennék veletek,csinálnék képeket,de nem tudom,meddig tart. Ha valaki még akadna nézõnek,akkor mennék is.. :
MaTT,te indulsz?
Írta 2004. május 29. - 21:46
Lesz egy-két jó kis DH szakasz, ha minden igaz a 70-es út is benne lesz. ;D Csak majd gyõzzem kerülgetni az emberkéket, bár szerintem mi leszünk a sereghajtók a Krisztiánnal.
Írta 2004. május 29. - 11:48
tegnap este óta nem esett. vagyis éjjel nem tom mi volt, de most a szélnek köszönhetõen mindenhol felszáradt a beton meg a föld is sokat száradt. erdõbe én már nem megyek de szerintem ott sincs olyan nagy dagonya mer' ugye onnan lefolyik a víz és nem tudja annyira beszívni. remélem jó az elméletem és nem fogunk összevissza csúszkálni.
Írta 2004. május 29. - 09:19
Remélem bejön az idõjárásjelentés, mert holnapra szép idõt mond, viszont estig be kellene érnünk, mert vihart mond. Nem tudom néztétek-e, de nagyon durva, egész eddig észak szél fújt, holnap megfordul, és az egész esõt,meg felhõket visszafújja. Rohadt idõjárás. Talán ma sem fog már esni. Nagy sár van, Matt?
Írta 2004. május 28. - 21:14
Ugy latom,lassan fel kell szerelni a sarhanyokat,aztan adj neki. Lehetne rendezni parkosban egy dagonya versenyt... ;D MaTT, Koszegen mi a palya? Lehet ott a varosban okorkodni?
Írta 2004. május 28. - 12:33
Nem voltam ausztriában biczó, elvileg holnap megyek, csak az a kérdés hogy nyutva lesznek-e, majd felhívom õket valamikor ma!
Írta 2004. május 28. - 12:32
Hát ez az idõ továbbra is szánalmas!
Jövõ héttõl június, aztán puloverben járok, meg biciklizni sem lehet! Ez szánalmas!
Jövõ héttõl június, aztán puloverben járok, meg biciklizni sem lehet! Ez szánalmas!
Írta 2004. május 28. - 12:13
Peti szólj majd elötte akkor ha mész szombaton!!!!oksi??indulok haza..a versenyen találkozunk..
Írta 2004. május 28. - 12:11
Hi. túlélõ show lesz az bizti, meg eddig szinte csak tolásra edzettem,,de majd megoldjuk,,!! hulp kitartok melletted, mert unalmas egyedül, Mcclannel ugyse tudok majd menni..
Maul mi a helyzet? nem voltál kint????
Nem emgy valaki ausztriába olyan tatyót venni??
Nekem is kell egy!!!!!!!!!!!!!! valaki segítsen!!!!!!!! help please!!!! help me..
Maul mi a helyzet? nem voltál kint????
Nem emgy valaki ausztriába olyan tatyót venni??
Nekem is kell egy!!!!!!!!!!!!!! valaki segítsen!!!!!!!! help please!!!! help me..
Írta 2004. május 28. - 11:33
tegnap letekertük az elsõ 10km-t és két jó mászás is van benne aminek az elejét kis táblával is jelölik. szerintem jópofa. mármint a tábla
én is asszem a túlélésre fogok menni inkább. talán a bon-bon koncertre visszaérek este :
üdv!
én is asszem a túlélésre fogok menni inkább. talán a bon-bon koncertre visszaérek este :
üdv!
Írta 2004. május 28. - 11:13
Jó kis dagonya lesz a versenyen mert egész pénteken és szombaton esni fog az a rohadt esõ. Ha mákunk van, akkor talán vasárnapra abbahagyja.
Írta 2004. május 27. - 20:42
Nekem nem a gyõzelem, hanem a túlélés lesz a cél, szerintem az osztrák rész, meg a Hétforrás-Óház lesz durva, a többi talán nem olyan vészes. Esetleg még a Velem-Asztalkõ. Szóval ezzel gyakorlatilag felsoroltam a mászásokat. ;D A lefelé jó lesz, én biztos meg fogok állni letolom a nyerget, és mehet a száguldás.
Írta 2004. május 27. - 20:38
Ha megyek, szívesen elviszlek téged is, majd hívlak. Szerintem ti sokkal gyorsabban fogtok menni, mint én, úgyhogy szerintem majd a rajtnál, meg a célban látjuk majd egymást.
Írta 2004. május 27. - 20:36
hello!
ma voltunk egyet tekeregni és tényleg nem nem oan gáz a 60..... elsõ 10km-e. utána azért lesznek szerintem húzós mászások. de uccse nyerni megyünk.. legalábbis én nem.. szóval jó buli lesz meghalni ;D
majd taláxunk remélem!
bye!
ma voltunk egyet tekeregni és tényleg nem nem oan gáz a 60..... elsõ 10km-e. utána azért lesznek szerintem húzós mászások. de uccse nyerni megyünk.. legalábbis én nem.. szóval jó buli lesz meghalni ;D
majd taláxunk remélem!
bye!
Írta 2004. május 27. - 20:29
Akkor hétfõn is menjünk, de csak délután!
Pontosan mikor, ki hogyan érne rá?
kornél, te is tudnál jönni?
Pontosan mikor, ki hogyan érne rá?
kornél, te is tudnál jönni?
Írta 2004. május 27. - 20:27
Na most jöttem meg, az ugratónál voltunk!
6-an voltunk kint, meg kint volt a láncfûrész is, másfél óra alatt jó sokat haladtunk!
6-an voltunk kint, meg kint volt a láncfûrész is, másfél óra alatt jó sokat haladtunk!
Írta 2004. május 27. - 17:20
Biczó jó lenne majd folytatnuk az oktatást, emléxel még??
én is 60-on indulok, majd nyomjuk ezerrel
én is 60-on indulok, majd nyomjuk ezerrel
Írta 2004. május 27. - 15:37
Peti nem moindatm volna ha tudom hogy nem bírod letekerni a 60-at hogy gyere... sokkal többet kapsz azon a távon, és nem lesz nehéz!!!! gyere 60on eltekergetünk!!!! szombaton el tudsz vinni magaddal hogy én is nevezhessek????!! akkor vasárnap veled tudnék menni..
Írta 2004. május 27. - 15:22
Bakker, nézegetve a szinttérképet, lehet, hogy én is elindulok a 60-as távon, ezt szerintem én is be tudom fejezni 10-tõl este 9-ig a pályazárásig. Biztos van ez 2000 m szintkülönbség? Mert szerintem valamivel kevesebb, bár ez nem feltétlenül baj.