Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi riderek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7341 replies to this topic

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Biczó :D
edzõtáborban fogok eleget mászni asszem :)

én is az appartmannra szavazok (?)
Maul gépét télleg elég érdekesen lehet szállítani...de megoldjuk :)
Maul mentek akkor Kornéllal Brnoba?
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Hú Biczó, te nagyon pihent vagy. :D Nekem is ez az apartman tetszik inkább, most a válaszukra várok, aztán lefoglalom. Jó lenne, ha már a héten összejönne, de a múltkor is csak egy hét után válaszoltak.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Maul mi lenne ha elkérnéd Hulp szétszedhetõs zöld -szõrnyét, és azzal mennél???az mindenhova befér...
Hulp szerintem a reggeli sokat számít, mert sokat dob a latba, és tudom hogy ilyen helyeken nem sajnálják a kaját, meg tök rendesek is,,, remélem..! -sokat számít-pláne nálam mert én reggelire eszek qva sokat,, és legközelebb este... és szeretem a kipakolós reggeliket, na de itt nem tudunk vacsizni....:(
Az apartman önállóbb hely, meg nem kötnek minket idõponthoz-hogy mikó kajáljunk->:-) szóval az meg azért jó.. így mehetünk boltba, de kelhetek délben,,, meg közel is van,,az lenne a legjobb ha lenne a közelben tehén, mert akkor reggel kimennénk megfejni, aztán márt csak a Nesquik nyulat kell belekeverni...Maul meg süt zsemlét...boci meg 2kézzel feldolgozza az élõ bikát felvágottnak..
Szóval nem lesz itt baj..Szerintem zavazzuk meg ,hogy kit küldjünk el minden nap boltba, mondjuk a közeli Salzburg városába:) aki a legjobban mászik, én Mcclane re gondoltam:))!! õ így tud edzeni, mi meg olcsón jutunk kajához...

Azt hiszem hülye vagyok..
Hulp ha olyan az apartman, hogy 4 emberre van tervezve,,tehát elférünk, akkor én az apartmanra szavazok!!!!!!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Jól megkeverlek benneteket, aztán meg majd jól nem tudjátok hova megyünk, és eladlak benneteket az emberkereskedõknek. :D Én azért szeretném kiválasztani a legjobbat. Mondjuk kajálhatunk minden másnap étteremben, máskor meg fõzünk.
Mondjuk a Maul böhöm gépe a nyáron sem tudom hol fog elférni. Majd szétvágjuk flexszel ott meg összehegesztjük, vagy behajtogatjuk. Én mondjuk azt is felajánlom, hogy tudok olyan bicajt csiálni, amelynek a homlokcsövét külön is lehet szállítani. :D

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
jövõ héten pénteken mi francia edzõtáborba indulunk, szal én nem tudok menni, pedig mennék, és akkor lenne kocsi is...de így....

egyébként pedig a nyáritúrát is úgy tervezzük, hogy autónként két bicikli, és két ember, meg a cuccok
Come on! It's on

Korn

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Hy!
Nah a verseny az jövõ héten szombaton lenne! Este nyolckor kezdõdik!
Én mindenképpen szeretnék menni, mert kurva jó lesz szerintem, meg hát akkor biztosan indulnék is! CSak még a Kornél kéne meggyõzni!:D
Csak azt nem tudom, hogy hogyan tudnánk elmenni! Mert két bicikli nem hiszem, hogy befér egy kocsiba.....
Mondjatok valamit!

Pontos infokat majd holnap küld a Norcos csávó!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Mcclane szerintem nem vészesek az árak, ne hidd, ha csak a hely maga nem a legpuccosabb, mert én minden este étterembe kajáltam tavaj nyáron és nem vágott földhöz... annyi mint itthon, valami még olcsóbb...
sõt már egy csomó minden olcsóbb,,ja és a Magyaroknak szerintem már nem sok ország drága a világon...:)
De nekem mind1-mind a 2 jó valami miatt, de szerintem Hulp már ne vacilálj, foglalj má le valamit aztán jóvan....!!!
jó ez is jó az is,, nem kell annyit válogatni,, hány személyre van tervezve az apartman..??

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Hulp kezdem elveszíteni a fonalat a szállás ügyében, nekirugaszkodom még1x, talán felfogom.... :)
étterem szvsz drága, de ha árakat is tudnál mondani, az szuper lenne, meg lehet gyõzni természetesen :)
Come on! It's on

Korn

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Mcclane!

ha ide le kéne írnom mi mindent sikerült "emberfeletti" erõmmel tönkretenni, eltörni, akkor inhüvelygyulladást kapnák.....

t
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Maul meg Kornél!

Ha elindultok a versenyen én is elmegyek megnézni titeket!!

t
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Woww! :)

Mikor lenne a verseny? Es indulni is akarsz? Nem tudom el tudnek e logni,de irjad meg mikor lenne, hogyan mennenk, st,ok? Akkor 2kor felhivlak,aztan meglatjuk hova megyek a cuccokert,ok?

Koszi!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Igazad van, nekem is jobban bejön ez a 6 ágyas, az egyetlen negatívuma, hogy itt ugye nincs reggeli, de azt meg meg tudjuk oldani, viszont van egy csomó elõnye, mint azt már írtam.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Ja meg Kornél, olvasd el, amiket feljebb írtam!!!

Hulp, nekem végülis tök mind1, hogy melyik szállást foglalod le, de szerintem az a 6ágyas verziós jobb lenne, mert lehet ogy addig még valaki meggondoloja magát és jönne, és akkor nem kéne szállással szórakozni! Vagy hülyeségeket beszélek?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Hát figyelj Kornél, én fél kettõis vagyok suliban, pontosabban 13:35-kor csöngetnek ki, de én utána még ott maradok, de akkor oda tudsz jönni a suli elé, és akkor odaadok mindent! CSak akkor elõtte hívj fel!

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Hi!

Maul, hívtalak, ki voltál kapcsolva..:( Holnapra kellene a kamera, mikor tudnád odaadni? Kb 2 fele hazaérek, neked akkor jó lenne, ha elmennék?
Légyszi írj! Köszi

Bye

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Szóval akkor visszaírtak egy másik helyrõl is, ahol apartmant lehet bérelni, teljesen felszerelt konyhával (hûtõ, mikró, elektromos tûzhely, mosogatógép, edények), két kétágyas szobával, külön budi, fürdõ. 60 EUR/nap az apartman, szóval fejenként 15 EUR, de ebben nincs reggeli. Én inkább erre szavaznék, mivel van egy nagyon nagy elõnye, mégpedig hogy 100m-re van a Bikeworld-tõl. Szóval szinte a pályán alszunk. Én úgy döntöttem, hogy ha négy fõre is lehet bérelni (eredetileg ugye 6 fõre kértem ajánlatot), akkor ezt foglalom le. Abból gondolom, hogy jó 4 fõre is, mert õk ugyanannyi lóvét fognak kapni, meg a plusz két fõ amúgy is pótágyon aludt volna. Szóval bízom benne, hogy sikerül, és akkor már foglalom is.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Hát Biczó, lehet, hogy én inkább áldozok rá és kajálok étterembe. :D McClannek megártott a sznóbord mert nem jelentkezik.
Ha van konyha, akkor van hûtõ is gondolom. Max nem. De most már ezért nem akarok külön emilt írni nekik, így is tök rendesek, hogy gyorsan válaszoltak. Szóval akkor foglalok, már nincs visszaút.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
nah arcok

Hulp felõlem is foglalhatod, a hûtõ mondju ktélleg jó lenne...
Maul majd hozzad azt a melegítõ cuccot, Biczó meg ellát minket honvédségi szuper - kajákkal...
a kinti kaját szvsz 1x kipróbálhatjuk a poén kedvéért, de tutira drága....

haver említett a joskarolán valami trafóházat, amit le lehet ugrani....

Maul akkor mész Brnoba?
nem semmi, csak vigyázz
meg nyomass képeket ezerrel

Boci télleg kézzel eltörted a láncbontót? legközelebb akkor nem feleselek veled :D
Biczó a snowboard szuper volt, most hétvégén is megyünk, ha megjövök edzõtáborból, valószínûleg veszek saját cuccot, és jövõre jó lenne egy snowboard edztõtábor, de ez még messze van :)
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Mcclane milyen volt a Sznó-bord??

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Maul hol is lesz ez? te indulnál? én elmennék, ha mentek, és szombaton mennénk..!?????

Hulp rendesek voltak ennél a háznál, ha igen akkor foglald le...ahogy gondolod...
Maul 2 zsemle 9napra...??:) nem hízol el..:) de jó a zsemle+parizel...
nekem vannak fini konzerveim-még a katona életembõl valók,,finomak..egészen különlegesek-azt garantálom...!!:) van sárgaborsó, letscho=lecsó(honvédségi tuningolt változat-melyre a szavadalmat fenntartja magának a honvédség) és székely-káposzta...
Ez van ráírva mindre: közforgalomba nem hozható, kizárólag a hondédség számára készített..
Szóval mindegyikben az a közös, hogy csak a matrica más, mert a belseje ugyanaz az ehetetlen izé,, én elég sokat ástam el belõlle mikor nem bírtam megenni,, ha gondoljátok viszek....????!
meg van még mátra csokim is: erre az van írva vagyon::: közforgalomb anem hozható, minõségét megõrzi: 70%os relatív páratartalom mellett 20-25Cfok -ig..összetétele:E200-tólE400 ig =csupa E vitamin katonáknak, még jó hogy egészségesek leszünk tõle, íze urán zöld, és a szaga nyúlós, és nagyoon finom ..ebbõl is vihetek..majd odadjuk ajándékba..