Maul mi lenne ha elkérnéd Hulp szétszedhetõs zöld -szõrnyét, és azzal mennél???az mindenhova befér...
Hulp szerintem a reggeli sokat számít, mert sokat dob a latba, és tudom hogy ilyen helyeken nem sajnálják a kaját, meg tök rendesek is,,, remélem..! -sokat számít-pláne nálam mert én reggelire eszek qva sokat,, és legközelebb este... és szeretem a kipakolós reggeliket, na de itt nem tudunk vacsizni....

Az apartman önállóbb hely, meg nem kötnek minket idõponthoz-hogy mikó kajáljunk->:-) szóval az meg azért jó.. így mehetünk boltba, de kelhetek délben,,, meg közel is van,,az lenne a legjobb ha lenne a közelben tehén, mert akkor reggel kimennénk megfejni, aztán márt csak a Nesquik nyulat kell belekeverni...Maul meg süt zsemlét...boci meg 2kézzel feldolgozza az élõ bikát felvágottnak..
Szóval nem lesz itt baj..Szerintem zavazzuk meg ,hogy kit küldjünk el minden nap boltba, mondjuk a közeli Salzburg városába:) aki a legjobban mászik, én Mcclane re gondoltam:))!! õ így tud edzeni, mi meg olcsón jutunk kajához...
Azt hiszem hülye vagyok..
Hulp ha olyan az apartman, hogy 4 emberre van tervezve,,tehát elférünk, akkor én az apartmanra szavazok!!!!!!