vagy esetleg húsvétkor ÉS utána hétvégén IS
nincs olyan messze ez a zeg sztem hogy ne mehetnénk le akármelyik hétvégén ha ráérünk szerintem.
másrészt meg nincs is még bicom szal nekem tök mind1 :\
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. március 21. - 15:39
Írta 2005. március 21. - 15:23
asszem van, de a gleccseren....
megbnéztem az oldalukat, de az árak nem világosak...
ott van nagy betûkkel, hogy ezek a gleccser árai nélkül...na de akkor hol vannak a gleccser árai??
http://www.ramsau.com/schipass.htm
mi lenne, ha nem Húsvét alatt mennénk Zegre?
megbnéztem az oldalukat, de az árak nem világosak...
ott van nagy betûkkel, hogy ezek a gleccser árai nélkül...na de akkor hol vannak a gleccser árai??
http://www.ramsau.com/schipass.htm
mi lenne, ha nem Húsvét alatt mennénk Zegre?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. március 21. - 15:13
A dachsteinen tudtommal mindig van, szóval oda mehetsz, de nézd meg az oldalukat, aztán ott biztosan írják, hogy akkor mi van!
Akkor szombaton ZEG??
Akkor szombaton ZEG??
Írta 2005. március 21. - 07:51
Hát McClane, akkor nem tudom mi lehet a hiba, mert nálam ment. Szerintem mindkét hely nagyon szép lehet, de hogy van-e rajtuk állandóan sielésre alkalmas hó, azt nem tudom. Mert ugye nem csak az számít, hogy a csúcsokon van-e hó, hanem az is, hogy a sípályákon is van-e. Mert gondolom a függõleges hegyoldalon való vadsielés még nem megy annyira.
Írta 2005. március 21. - 07:19
én még egyik bringámat sem tisztítottam le
tegnap meg országútival kaptam defektet Ausztriában edzes közben...
gyenge vagyok még, mint a harmat
mi lenne, ha nem Húsvét-kor mennék Zeg-re, hanem utána hétvégén?
Hulp a te cd-el sem megy a progi, úgy látszik a gépemmel van valami gubanc...lehet, hogy a mon. vez. kártyám túl régi már ehhez a játékhoz?
de akkor meg miért nem egy erre utaló hibaüzenetet kapok....egy iylen játéknak már le kell tudnia kezelnie egy ilyen jellegû hibát...
Telepítés közben, mikor már elérte a 100%-ot, még dolgozik a gép, és eccer csak kiírja, hogy a prg hibát generált, és hogy a win be fogja zárni, hibanapló készül, és hogy kapjam be.....
a Dachsteinen is lehet asszem nyáron síelni meg deszkázni...
melyik érné meg jobban?
Kaprun, Dachstein, vagy van még más, esetleg közelebb?
tegnap meg országútival kaptam defektet Ausztriában edzes közben...
gyenge vagyok még, mint a harmat
mi lenne, ha nem Húsvét-kor mennék Zeg-re, hanem utána hétvégén?
Hulp a te cd-el sem megy a progi, úgy látszik a gépemmel van valami gubanc...lehet, hogy a mon. vez. kártyám túl régi már ehhez a játékhoz?
de akkor meg miért nem egy erre utaló hibaüzenetet kapok....egy iylen játéknak már le kell tudnia kezelnie egy ilyen jellegû hibát...
Telepítés közben, mikor már elérte a 100%-ot, még dolgozik a gép, és eccer csak kiírja, hogy a prg hibát generált, és hogy a win be fogja zárni, hibanapló készül, és hogy kapjam be.....
a Dachsteinen is lehet asszem nyáron síelni meg deszkázni...
melyik érné meg jobban?
Kaprun, Dachstein, vagy van még más, esetleg közelebb?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. március 20. - 23:39
ma kínomban megápolgattam a bicot.. megragasztottam a kilukadt belsõt meg lemostam szépre, meg kapot olajat..
vááá..legyenmár kész :wallbange
vááá..legyenmár kész :wallbange
Írta 2005. március 20. - 21:40
Írta 2005. március 20. - 21:28
Írta 2005. március 20. - 21:26
Udv! Lenne ket kerdesem. Zenei. Olyan amire nem tudom hol talalhatnek valaszt. Lattam a tv-ben egy adidas reklamot(amiben a gyerek cipoben kel/fekszik le). Nem tudjatok milyen zene megy alatta? Es van egy masik is. A helyszinelok c. sorozatot reklamozzak vele ujabban. Esetleg valami tipp? Elore is koszi
Írta 2005. március 20. - 18:45
Hát Cornel az még nehezebb ügy lesz, mint a tárcsa. De csak úgy mellékesen, minek egy Blackre 203mm-es tárcsa? Nem lesz egy stabil szerkezet. Szerintem nézzél körül a boltokban, mert pl. a Biciklonban is van egy-két adapter, de konkrétan nem tudom milyenek.
Köszi. Amúgy alkalmi vétel volt, bõven elég lenne a 160 is nekem...
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2005. március 20. - 18:25
Hát Cornel az még nehezebb ügy lesz, mint a tárcsa. De csak úgy mellékesen, minek egy Blackre 203mm-es tárcsa? Nem lesz egy stabil szerkezet. Szerintem nézzél körül a boltokban, mert pl. a Biciklonban is van egy-két adapter, de konkrétan nem tudom milyenek.
OK Maul, csörgess meg elõtte, aztán gyere.
OK Maul, csörgess meg elõtte, aztán gyere.
Írta 2005. március 20. - 13:18
Írta 2005. március 20. - 12:25
Nincs meg CD-n, de kb. 5 perc amíg kiírom ha kell. Cornel, gondolom féktárcsa kellene, legalább is a 203-ból arra tippelek. Hát sok reményt azért ne fûzzél hozzá, de ha mákod van, akkor lehet.
Nem, tárcsa van adapter köllene, hogy fel tudjam szerelni a Blackre!
Írta 2005. március 20. - 12:23
Nincs meg CD-n, de kb. 5 perc amíg kiírom ha kell. Cornel, gondolom féktárcsa kellene, legalább is a 203-ból arra tippelek. Hát sok reményt azért ne fûzzél hozzá, de ha mákod van, akkor lehet.
Írta 2005. március 20. - 12:16
Sziasztok!
Szerintetek lehet ilyesmit kapni Szombathelyen? :chin: 203-as kellene, AVID BB7-eshez. Elõre is köszi.
NWD5 nekem megvan 1 CD, divx.
Szerintetek lehet ilyesmit kapni Szombathelyen? :chin: 203-as kellene, AVID BB7-eshez. Elõre is köszi.
NWD5 nekem megvan 1 CD, divx.
Írta 2005. március 20. - 11:30
Írta 2005. március 20. - 10:52
Írta 2005. március 19. - 22:04
Írta 2005. március 19. - 21:38
Mert Sala, milyen másik bicajod van????
Nem sikerült kiderítened, hogy hol vana az a hely??
Nem sikerült kiderítened, hogy hol vana az a hely??
Írta 2005. március 19. - 21:26
Van ott Kaprun környékén egy gleccser, igaz az a hágó másik oldalán van, és még eléggé messze van Kapruntól. Kaprun meg ott van a Glockner oldalában, ami magasabb mint a Dachstein. Majdnem 4000m magas, Ausztria legmagasabb hegye a Grossglockner.