akkor viszont maradok én is zegen
lesz még egy bicajom
csak nemtom hogy hozom haza a két bicajt
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. március 19. - 20:45
Írta 2005. március 19. - 20:26
Mert, nyáron hogyan lenne már hó Kaprunban?? Van ott is gleccser vagy mi? Mert szerintem egyedül a dachsteinen lehet nyomni!!!
Sala, ezt a jövõ hetet, még nem tudom, mert a többiek zegre akarnak menni, aztán akkor........
Hát hulp, szomorú..
Sala, ezt a jövõ hetet, még nem tudom, mert a többiek zegre akarnak menni, aztán akkor........
Hát hulp, szomorú..
Írta 2005. március 19. - 19:37
Hát az az igazság McClane, hogy én csak Leogang és Saalbach környékét néztem át. Nézd meg a www.kaprun.at honlapot, és ott a Turismus, Unterkünfte menüpontok alatt találsz egy csomó szálláslehetõséget minõséget alapján csoportosítva. Szerintem itt találsz majd magadnak megfelelõt.
Írta 2005. március 19. - 19:30
Maul jöhetsz szombaton ;Ð
Csináljuk azt, hogy lejössz pénteken Zegre oszt az albiban alszol . reggel meg együtt fel pestre busszal? Az ugy jó?
Csináljuk azt, hogy lejössz pénteken Zegre oszt az albiban alszol . reggel meg együtt fel pestre busszal? Az ugy jó?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. március 19. - 18:38
Hulp...ha Kaprunban akarok szállást foglalni, akkor mit ajánlasz?
havonta eccer ki szeretnék menni snowboardozni, és mondjuk a sípályák közelében kellene valami szállás egy éjszakára....
te már körbejártad ezt a témát, tudsz help me?
thx
havonta eccer ki szeretnék menni snowboardozni, és mondjuk a sípályák közelében kellene valami szállás egy éjszakára....
te már körbejártad ezt a témát, tudsz help me?
thx
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. március 19. - 17:52
Hulp akkó' este megyek....
én is inkább Leogangba megyek
Mat ez tök jó hír, akkor mindannyian mást tudunk...
én is inkább Leogangba megyek
Mat ez tök jó hír, akkor mindannyian mást tudunk...
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. március 19. - 17:48
nah hogy most vicces legyen én azt mondom hogy a dh verseny májusban lesz
de komolyan. milán ezt mondta.. május tizenvalahány
ha jol tom.
de komolyan. milán ezt mondta.. május tizenvalahány
ha jol tom.
Írta 2005. március 19. - 17:21
Nekem megvan a 3:) Tenyleg jo jatek volt. De kod nelkul semmire sem jutottam. Sot! Neha meg azzal sem:D
Írta 2005. március 19. - 17:21
Simcity 4 jó? Mert az megvan, 2 CD. Hát én a múltkor néztem a bikmakkban a versenynaptárt és aszerint meg júniusban lesz, szóval akkor most mi van. Mondjuk én ennek ellenére akkor is inkább Leogangba mennék. Remélem Maul sem gondolja meg magát. Matt, nem tudsz valamit?
Írta 2005. március 19. - 16:53
srácok....mi nem augusztus 13 környékén megyünk Ausztriába?
csak mert olvasgatom a verseny naptárat, és a Kõszeg DH-t is arra írták....
bár nekem nem lényeg, én tuti nem indulok....
Matt jah, van sims city 4.....
csak mert olvasgatom a verseny naptárat, és a Kõszeg DH-t is arra írták....
bár nekem nem lényeg, én tuti nem indulok....
Matt jah, van sims city 4.....
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. március 19. - 15:10
simcity
hú régen mennyit ökörködtünk vele
de most látom, rákerestem google-ben aztán már van simcity 4 is amit az EA adott ki :pisze:
hú régen mennyit ökörködtünk vele
de most látom, rákerestem google-ben aztán már van simcity 4 is amit az EA adott ki :pisze:
Írta 2005. március 19. - 14:56
Maul meg a Sims City játék valamelyik része kellene.....tudod, a városépítgetõs, vagy mi...
megvan valakinek?
megvan valakinek?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. március 19. - 11:58
Maul figy, help kellene...vagy bárki más is
Te síelsz néha, nem? oylan hely kellene, ahol tavasszal és nyáron is lehet nyomulni, snowboardozni Ausztriában...szal melyik a legközelebbi ilyen pálya?
Te síelsz néha, nem? oylan hely kellene, ahol tavasszal és nyáron is lehet nyomulni, snowboardozni Ausztriában...szal melyik a legközelebbi ilyen pálya?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. március 19. - 11:53
Hulp ez nem huncut film, azt Te ígértél, ami azóta is jön, ugye?
ez egy free ski-s arc, Shane McConkey filmje, ami nagyon bejön, aki meg tudná szerezni, annak le lennék kötelezve ezerrel...már nagyon régóta hajtom...ha nem tudja megszerezni senki, akkor megrendelem a neten...
építés vasárnap? ma esik az esõ, szvsz holnap sár lesz, meg reggel 8-tól edzés lesz.....
jövõ héten Húsvét lesz, nem? mikor mennénk Zeg Ride2?
Hulp most már remélem összejön a bringád
ez egy free ski-s arc, Shane McConkey filmje, ami nagyon bejön, aki meg tudná szerezni, annak le lennék kötelezve ezerrel...már nagyon régóta hajtom...ha nem tudja megszerezni senki, akkor megrendelem a neten...
építés vasárnap? ma esik az esõ, szvsz holnap sár lesz, meg reggel 8-tól edzés lesz.....
jövõ héten Húsvét lesz, nem? mikor mennénk Zeg Ride2?
Hulp most már remélem összejön a bringád
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. március 19. - 11:00
Hulp, a hét végén most úgyis szar idõ lesz, szal ne bánkódj, de remélem jövõ hétre kész lesz a bicajod, aztán go to ZEG! Persze, ha jó idõ lesz...
Szhelyre visszatérve itt semmit sem lehet kapni, bármit is szeretnék. Flash mp3 lejátszót se tudtam venni, netrõl kellett rendelnem...katasztrófa, szánalom!!!!
Szhelyre visszatérve itt semmit sem lehet kapni, bármit is szeretnék. Flash mp3 lejátszót se tudtam venni, netrõl kellett rendelnem...katasztrófa, szánalom!!!!
Írta 2005. március 19. - 10:12
Hát sajna a bicaj csak jövõ héten fog elkészülni, mert arra lesz meg a kerék. Nagyon szomorú vagyok. Ráadásul lehet, hogy kell vennem még egy hátsó agyat is.
Írta 2005. március 18. - 23:38
Kornél, találtam egy albumnyi képet, amik nincsenek fent az oldalon, én is meglepõdtem!!
Feltöltöm az ftp-re elõbukkant.rar néven!
Feltöltöm az ftp-re elõbukkant.rar néven!
Írta 2005. március 18. - 23:12
McClane, majd megnézem, hogy mit tudok tenni érted;)
Vasárnao ha jó idõ lesz, nem megyünk el építeni????
Vasárnao ha jó idõ lesz, nem megyünk el építeni????
Írta 2005. március 18. - 23:00
Ha valakit érdekelne esetleg, akkor itt egy link!! A mai napon 20 képet ingyenesen elõ lehet hivatni! Én már rendeltem is!!
http://www.mediamark...kidolgozas.html
http://www.mediamark...kidolgozas.html