Jelentkezz be Regisztrálj

Otthoni szerelés, szerszámok
Írta 2007. április 05. - 21:57

könnyen el is nyalhatod a dolgokat.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. április 05. - 21:55

Te Joe, eddig a macskát tedted rá a villáskulcsra vagy mi?:lol1:
nem, mivel ha macska lenne itt megenné a kutya!
amúgy ezt halálosan komolyan mondom, én mindig csak a kezemmel próbáltam leerõltetni, a lábammal még sose!!!meg eccer kéccer csõhosszabbító oszt kifújt!
amúgy elég ha cj-nek szólítotok a suliba is így hívnak:D
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. április 05. - 20:28

wow, mostmár ki bírom venni az országútiból a pedálom:D:D
ez a taposós dolog nem rossz ötlet!!!
köszi!
Te Joe, eddig a macskát tedted rá a villáskulcsra vagy mi?:lol1:
Írta 2007. április 05. - 19:08

Írta 2007. április 05. - 17:51

ez a taposós dolog nem rossz ötlet!!!
köszi!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
Írta 2007. április 05. - 14:38

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2007. április 05. - 14:18

Írta 2007. április 05. - 13:22

meg mielott itt vmi kulon dimenzoba emelitek
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. április 05. - 12:54

Amikor kezdtem a szerelést (ezer éve
) én is eltörtem 2db 15ös kulcsot, azóta tudom hogy melyik pedál milyen menetes.
Na ha még mindig gond ez a menetirány elmondom h én hogy szoktam nemeltéveszteni.

Sztem a legtutibb módszer az hogy elgondolod hogy mikor hajtod a pedál melyik irány ba forog (ne gyertek nekem a fakievel

Elõbb célszerû ezeket a menetes dolgokat átgondolni mert utólag sokszor már késõ. Így tuti nem téveszted el!
Off: én egy truvativ howitzer középcsapival jártam meg mert mindkét csészét elõrefelé kellett csavarni és az egyiket szokás szerint hátrafelé próbáltam kiszedni.
Írta 2007. április 05. - 11:18

milyen egy "pedálkulcs"?
az vagy egy imbusz, vagy egy 15-ös villás, nem-e?

Írta 2007. április 05. - 09:15

Amikor kezdtem a szerelést (ezer éve
) én is eltörtem 2db 15ös kulcsot, azóta tudom hogy melyik pedál milyen menetes.
Kapaszkodj meg: már a kulcs eltörése elõtt is tudtam, hogy a jobb oldali fordított menetes...

ON
Úgy néz ki IceToolz lesz, mert szimpatikus árban van és normálisnak tûnik (ha az nincs, marad a BBB).
Szigi: ja, szétszeded, kitisztítod, átzsírozod és összerakásnál a kónuszt beállítod (kicsit meghúzod jobban, mint eddig, de csak annyira, hogy normálisan tudjon forogni a pedál...érezni lehet azt) -> nem fog kotyogni!
Írta 2007. április 05. - 08:54

Egy csomó pedálon keskeny a 15ös lapolás, rendes kulcs nem tuti h befér. Az enyémnek meg sztem a legtöbb pedálnak jó a sima.
Írta 2007. április 05. - 08:43

ahogy mondja...
a Beta nevezetû márka nem gyárt pedálkulcsot, mivel nem kerékpárokra specializálodott.
mi ebben a bonyolult?
milyen egy "pedálkulcs"?
az vagy egy imbusz, vagy egy 15-ös villás, nem-e?
Írta 2007. április 04. - 22:53

A sebesség mindent megold.
Írta 2007. április 04. - 19:59

a Beta nevezetû márka nem gyárt pedálkulcsot, mivel nem kerékpárokra specializálodott.
mi ebben a bonyolult?
Írta 2007. április 04. - 19:08

egy 15ös Beta villáskulcs ~1500Ft. Pedálkulcsot sztem nem gyártanak. Már ha ez az információ segít most valamit.
pedálkulcsot nem gyártanak??!!!!egy hogy érted?
Írta 2007. április 04. - 16:22

Írta 2007. április 04. - 16:15

Ezzel egyet értek! De - mint már mondtam - én még meg se próbáltam eddig leszedni a pedált. Az elõzõ tulaj felejtette el bezsírozni, én meg szívok...sebaj...még így is megérte!
No, akkor holnap beújitok egy kis WD40-est (ugye van minden bringás butikban?) meg egy emészthetõ pedálkulcsot. De nem Park Tool-t az tuti, mert akkor már inkább a fogammal csavarom ki a pedált...
Mit érdemes még keresni? BBB, Pro, Shimano? A Beta-ról is hallottam csak az elég ritka (ergo Miskolcon tuti nem lesz), meg asszem az sem olyan olcsó...
PRO nagyon jó szerintem.
WD40-et meg Baumax például.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Írta 2007. április 04. - 16:00

...a berohadt alkatrész pedig az igénytelenség egy mércéje.
Ezzel egyet értek! De - mint már mondtam - én még meg se próbáltam eddig leszedni a pedált. Az elõzõ tulaj felejtette el bezsírozni, én meg szívok...sebaj...még így is megérte!

No, akkor holnap beújitok egy kis WD40-est (ugye van minden bringás butikban?) meg egy emészthetõ pedálkulcsot. De nem Park Tool-t az tuti, mert akkor már inkább a fogammal csavarom ki a pedált...

Mit érdemes még keresni? BBB, Pro, Shimano? A Beta-ról is hallottam csak az elég ritka (ergo Miskolcon tuti nem lesz), meg asszem az sem olyan olcsó...