megmondjátok neki hogy váltó levesz, váltótartó fül kifele hajlít egy kicsit(de nem mint a hülye) és le van rendezve.meg elmondjuk neki szépen hogy akkor má nincs gari ha fiknyált vele!ennyi az egész...:chin:
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Ejj, miket irogattok.:chin: Ha beér a küllõk közé a kanál, de a lánc nem esik le, akkor ferde a váltótartó fül és/vagy a váltó kanala.
Köszi a segítséget és ezzel mit lehet tenni, csere?és hogyan lehet ferde?gyári hibás?(nincs egy hónapja hogy vettem)
Mert ezt azután csinálta hogy a tesóm eltaknyolt vele,(utána megnéztem nem lett semmi baja) én meg másnap mentem hegyre és egyszercsak amikor váltani akartam leesett a lánc a nagy lánckerékrõl és miután vissza tettem folyamatosan a legnagyobbon beleér a küllõkhöz.
Erre van garancia?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sziasztok!Kezdõ vagyok szerelésben,és olyan problémám lenne hogy ha a hátsó legnagyobb fogaskerékre felváltok akkor a váltom beleér a küllõk közé,és a kerék sem tud már forogni.
Vki ha tud segítsen :help:Elõre is köszi
Ejj, miket irogattok.:chin: Ha beér a küllõk közé a kanál, de a lánc nem esik le, akkor ferde a váltótartó fül és/vagy a váltó kanala.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Sziasztok!Kezdõ vagyok szerelésben,és olyan problémám lenne hogy ha a hátsó legnagyobb fogaskerékre felváltok akkor a váltom beleér a küllõk közé,és a kerék sem tud már forogni.
Vki ha tud segítsen :help:Elõre is köszi
Párom bringáján is pont ez a megoldás és fingom nincs, hogy szedjem szét...
Ha szét tudod szedni az egykörmössel, majd számolj be róla, mert érdekelne. :papa:
arra gondoltam en is, hogy ha nincs mas, akkor azzal szedem szet, de ha van jobb megoldas... van egy -annyira nem- regi monoblokk, sztem meg rendbe lehet tenni, csak nincs hozza normalis szerszam ("hatkormos")
koszi a valaszt
sziasztok
hatkormos monoblokkszermszamot hol lehet kapni kishazankban? a nagyobb online boltokban nincs (csak nyolckormos), gondolom mivel mar nincs is ilyen monoblokk. egyik oldalt talan egy 32es villaskulccsal meg tudom fogni de a masikhoz meglatasom szerint mindenkeppen ez a kormos cucc kene (termeszetesen ha van jobb otletetek a szerelesehez, akkor irhatjatok)
A sebesség mindent megold.
csak egy 15ös villáskulcs kell hozzá...Sziasztok! Lehet hülyeséget fogok kérdezni (biztos!
), de kezdõ vok na! Itthon tudok pedált cserélni, v ahhoz vmi spec szerszám kell? köszönöm!