Most már csak a jobb oldalit kell kiszednem. Gondolom a bal oldali kis tengely csonkra rámérhetek egy kissebb ütést, fa+kalapács hogy kijöjjön, mert tenyérrel nyomkodva nem igazán akar megmozdulni.
Csak akkor csapkodok kalapáccsal, ha jóvá hadjátok.

Tedd vissza mindkettõt és csak a 8-as kezd el kihajtani. Az majd a gyûrûnek feszülve lenyomja a kart a tengelyrõl. Szerintem a régi karon még csak sima imbusz volt. Egyébként nem is számít, mert ehhez nem kell leszedõ.A bal oldalon volt két imbuszos csavar kívül 10-es, belül egy 8-as, azokat kicsavartam, de nem sikerült lehúznom a tengelyrõl
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
És minek neked olyan? Alig van a kerékpárokon olyan csavar, amit nagyon meg kéne húzni.Tudtok mondani olyan marok szerszámkészletet, amibe bele lehet "csimpaszkodni" (értsd: rendesen megmarkolni és idegbõl meghúzni vele csavarokat:)) rendesen és nem törik/reped el?
A sebesség mindent megold.
Amúgy nekem SS lánckerék van elõl (1x8 rendszer), és nem akar leesni...