A szabadonfutómban széthullott a belsõ iparicsapágy, nem tudok mögé benyúlni. Valakinek van valamilyen ötlete, hogy hogyan lehetne kiszedni?
Ha Novatec agyad van, akkor tudok segíteni, én már túlvagyok egy csapágycserén.
A szabadonfutómban széthullott a belsõ iparicsapágy, nem tudok mögé benyúlni. Valakinek van valamilyen ötlete, hogy hogyan lehetne kiszedni?
Az agy valami '92 körüli LX. Nagyon szeretem, mindig csodálkozom, hogy ennyi év után is milyen penge állapotban van. Tehát még véletlenül se ajánlja senki hogy cseréljem
Tavaly a 7es kazit kicseréltem 8/9-esre. Ez STX vagy STX RC. Amikor meglett, kimostam Brigéciolban és adtam neki mûszerolajat (a fórumon is írták, hogy finoman kell kenni, mert tapadni fog a kalapács).
Az a 2 bevágásos cucc az meglett, de elforgott. Ezért nem szedtem szét akkor.
Tehát akkor tutira balmenetes az a gyûrû?
Ha esetleg sikerül szétszedni, akkor mivel kenjem?
Régi LX agyaim vannak, a hátsón a kezettatest elég fémes hangot hallat.
Próbáltam már szétszedni, de nem adta meg magát, így jobbnak láttam nem bántani, nehogy szétbarmoljam. Sheldon utasításai szerint akartam szétszedni, de a kazetta ezt nem akarta...
Kérdés:
valakinek van ötlete, hogy lehetne kenni?
Nekem motorolaj jutott eszembe, az viszonylag sûrû, de bele tudom juttatni (fecskendõvel pl.)
Más alternatíva?
Köszi elõre is
Régi LX agyaim vannak, a hátsón a kezettatest elég fémes hangot hallat.
Próbáltam már szétszedni, de nem adta meg magát, így jobbnak láttam nem bántani, nehogy szétbarmoljam. Sheldon utasításai szerint akartam szétszedni, de a kazetta ezt nem akarta...
Kérdés:
Nekem motorolaj jutott eszembe, az viszonylag sûrû, de bele tudom juttatni (fecskendõvel pl.)
Más alternatíva?
Köszi elõre is
A sebesség mindent megold.
Megvan a csodafegyver, mûködik..
RAUH-Welt
B E G R I F F
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960WD 40! Ahhoz adnak egy nagyon fûszálvékony mûanyag befecskendezõt is! Régi bringámat mindig azzal 'hangtalanítottam' (a leendõre is fogom szerintem használni)!Régi LX agyaim vannak, a hátsón a kezettatest elég fémes hangot hallat.
Kérdés:
Más alternatíva?
Köszi elõre is
yep!
Még az is sok.Hú kicsit reggel volt, rosszat írtam...
Fele lesz az...
A sebesség mindent megold.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Ja persze csavarlazítóval lucskosra lett fújva nagyobb erõkar
meg volt de kb annyit használt neki mint halottnak a csók.:mad:
Megy a szervízbe még garis majd megoldják.