Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Otthoni szerelés, szerszámok

- - - - -

• Please log in to reply
6030 replies to this topic

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
nekem nemj kell 3m-es csõ!!!!!!sima célszerszám és a jobb karom

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
3m-es gázcsõ
szerintem

én is szoptam ugyanilyennel, aztán elszállt az agyam és kihoztam a sufniból egy 3 méteres gázcsövet
rögtön meggondolta magát;)
Autist Team:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
az pech,mert én vagyok a világ legjobb erõkrja!!!!!!Komolyan mondom!!!!Olyat tudok alkotni,hogy néha még én se tudom meglazítani a saját szorításomat,és ez fordítva is így van,mert nincs az a meghúzott alkatrész amit ne tudnék kinyitni a jobb karommal!!!!!!!!!!!!!!

tammo

tammo

vendég

• fórumtag
  • 160 posts

hûûûha,nem egy egyszerû feladat...bizti hogy jó irányba ütötted?

Igen, a bal oldalon az óramutató járásaval ellenkezõ irányba próbáltam kihajtani.
Igazság szerint azt nem tudtam megállapítani, hogy milyen monoblokk (valami gyári).

Bp-rõl...

... nyomtam neki WD40-et

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
honnan írsz Tammo?

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 posts
Bal menet-jobb menet...rakjál a kulcsra egy csövet erõkarnak, vagy toljál rá némi menetlazító sprayt, lehet, hogy be van rohadva víz által. Mikor berakod az újat, kicsit zsírozd be a menetet a vázban.
Egy barátságos varacskosdisznó vagyok tulajdonképpen.
És teljesen Bogaras is.:brum:

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
hûûûha,nem egy egyszerû feladat...bizti hogy jó irányba ütötted?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
jaaaah...Oh pill visszaolvasom a pontos problémád!!!!!!!!

tammo

tammo

vendég

• fórumtag
  • 160 posts

De már megvan nem?Én a bringaboltban(Na-de Bike,Tatabánya) cseréltem egy hulladékon ilyet,és a tengelyt kézzel kivettem a "csészét" meg kikellett fûzészelni és darabonként kitörni a monoblokk-házból...kicsit koszos meló volt de megoldottam

Nem, igazából a dolgot kérdésnek szántam, nem történetnek... szóval még benne van. Az öngyújtós-melegítéses dolog mûködhet ebben az esetben ?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
De már megvan nem?Én a bringaboltban(Na-de Bike,Tatabánya) cseréltem egy hulladékon ilyet,és a tengelyt kézzel kivettem a "csészét" meg kikellett fûzészelni és darabonként kitörni a monoblokk-házból...kicsit koszos meló volt de megoldottam

tammo

tammo

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
Hasonló "jó" történetem, hogy nem sikerült kihajtanom a monoblokkomat, pedig a megfelelõ oldalon próbáltam a megfelelõ irányba hajtani, és még ütöttem is a villáskulcsot kalapáccsal (ami befogta a mono-behajtót). Totál ideg voltam egy óra püfölés után.

Ezek után nem tudom mit csináljak... hogy a pi***ba fog az nekem megmoccanni ?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Mi ez a nagy csend napok óta?Írjon mindenki akinek van még hasonló története az otthoni szereléssel kapcsolatban!!!Ne haljon meg a topic!
Hajrá!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Helló!
Van egy majdnem peches történetem!Szombat este cseréltem stoplit a cipõmön...már-már rutin feladat,de mivel vasárnap verseny így természetesen jól ki*aszott velem a szerencsém!A jobb cipõn 2 csavart elcsesztem,és nem tudtam mit kezdeni vele...de hát az emberi találékonyság még a legrosszabb esetben is segíthet!Így fogtam a fûrészt és...sufnituning!!!!!2 órás izzasztó munka után végre megmozdult mindkét csavar és vasárnap már nyugodtan indultam a versenyen!
Ebbõl most jót tanultam!!!!!!!Soha többet nem hagyom az utolsó pillanatra az alkatrész cseréjét!!!Ti se essetek bele egy ilyen hibába,bármilyen egyszerû feladat az!!!
Csak ennyit akartam írni.
Császtok!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
csövet sajna nem találtam..
de amugy nem lötyög, sõt! de majd valahogy lejjebb tuszkolom azér..
nem sürgõs a dolog (sajna) szal van idõm eljátszogatni vele )

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
MaTT: ÜSD!!:)
de komolyan, rá kell mennie teljesen...
akár húzz rá egy csövet hogy egyenesen tudd ráütni, de rá kell mennie...
nekem meg még lötyögött is rajta, ki kellett bélelni sörösdobozzal, annyira kotyogott emiatt...
Autist Team:)

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts

Ahogy látom a bringád, 1 Balance 1.3-ast varázsoltál át magellaná:)
Na de a lényeg, a kormánycsapi lazult ki, az szokott ilyenkor kattogni. Egyszerûen meg kell húzni az ellenanyát egy 32-es villáskulcssal és máris müxik ohne weiteres a cuccos. Ez sajnos a diós/kónuszos és hát az igazi balance minõség velejárójaD:

Osi22

Teljesen igazad van.Anyuék nem adnak bele pénzt, volt egy ien bringám azut csináltam belQle egy jobbat.Azért a fénykép óta 1-2 dolog ki lett cserélva.De teljesen jól mükszik.Csak a villa maradt mert nem akarok szart venni 1 jó meg sokba kerül.Szóval maradt.De nyáron lessz új.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
bevágott? hogyan? amugy ha jól emlékszem tök sík volt az alja...
amugy összeraktam már a stucnival de csak annyira húztam meg hogy ne szoruljon a csapágy. így nem húzta lejjebb..

hm? lefelé micsodálás?

(értetlenke vagyok ma..)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
matt: össze kell érniük. az alsó neked nem bevágott? egyébként amikor összerakod a stucnival, az is összehúzza. inkább mint a kalapálás. majd lefelé lesz jó móka ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
próbáld meg ráütni, h atalálsz egy olyan csövet, ami rámegy pont a teló nyakára jól, azt utána lehet szabadon ütögetni(így csinálják szervízekben is)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
hasonló kérdés:
teló nyakára kopogtattam rá az fsa pig kcs alsó bigyóját amint fut a csapágy. a bigyó meg a teló válla között maradt kb 1 milis hézag. jó ez így avgy teljesen össze kéne érniük? annyira izomból nem akartam ütni nehogy lecsússzon a szerszám aztán megsértsem a bigyót )
amugy mi a bigyó neve? :)