leírással tette tönkre a psyloja belsöségét.
haverokkal(akik szintén nem tudják mit kell csinálni) mégrosszabb
komolyan ne nyúlj hozzá, fõleg ha még nem is volt esetleg olyan szerszám a kezedben, ami kéne elvileg..
amúgy fékhez kicsi villáskulcs, meg imbuszkulcs.
telóhoz imbuszkulcs meg imbuszkulcs, meg villáskulcs meg a villák esetleges saját szerszámai.
márka, típus?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Otthoni szerelés, szerszámok
Indította
CURTISPAPI
, 2003. február 25. 21:21
Írta 2005. május 11. - 21:01

Írta 2005. május 11. - 20:59

Ööö, nem akarlak megbántani, de ha a kérdésed ez, ami, akkor szerintem ne nyúlj hozzá egyikhez se, szakszervízben jó áron, profin megcsinálják.
Ha mekkmesternek adod te is a fejed, ne ezeknél az alkatrészeknél kezdd. És ne is a rugóstagnál.
Szia!
Nos, csak azért tettem fel a kérdést, hogy be tudjam szerezni a megfelelõ szerszámokat, mert sajnos nincs meg minden. Nem egyedül fogom végezni a szerelést. Nem akarok abba a hibába esni, hogy nincs megfelelõ méretû villás kulcs, vagy rossz fékolajat szereztem. Egyébként a srácokkal már beszéltem errõl itt a fórumon, csak a szerszámokra nem tértünk ki. A hivatalos angol nyelvû leírások is megvannak, hogy pontosan hogyan is kell eljárni, mire kell figyelni.
Üdv.,
Laci
Írta 2005. május 11. - 20:55

1 oldallal korábban van egy mekmester elcseszte a psylo-t címû tanulságos fabula.
ha ez a célod....
ha ez a célod....
Írta 2005. május 11. - 20:31

Ööö, nem akarlak megbántani, de ha a kérdésed ez, ami, akkor szerintem ne nyúlj hozzá egyikhez se, szakszervízben jó áron, profin megcsinálják.
Ha mekkmesternek adod te is a fejed, ne ezeknél az alkatrészeknél kezdd. És ne is a rugóstagnál.
Aktuális civil
Írta 2005. május 11. - 20:28

Sziasztok!
Hidraulikus tárcsafék és teleszkóp szerelés ügyében kérnék segítséget!
Milyen szerszámokra lesz szükségem ezen feladat elvégzéséhez, ill. milyen fékolajjal célszerû feltöltenem a tárcsaféket?
Köszi,
Laci
Hidraulikus tárcsafék és teleszkóp szerelés ügyében kérnék segítséget!
Milyen szerszámokra lesz szükségem ezen feladat elvégzéséhez, ill. milyen fékolajjal célszerû feltöltenem a tárcsaféket?
Köszi,
Laci
Írta 2005. május 11. - 15:11

jó irányba kell tekerni;)
nekem mûködött, kijött, azóta sincs baja, pedig egy párszor már variáltam a monoblokkokkal...
nekem mûködött, kijött, azóta sincs baja, pedig egy párszor már variáltam a monoblokkokkal...
Autist Team:)
Írta 2005. május 11. - 12:31

már majndnem off:
ha a monoblokk tényleg berohad, akkor a 3mes csõvel csak azt éred el, hogy a vázban lévõ menet is szépen kimászik
ha a monoblokk tényleg berohad, akkor a 3mes csõvel csak azt éred el, hogy a vázban lévõ menet is szépen kimászik
Keep hands on bike at all times....
Írta 2005. május 11. - 12:22

jajaja, 32.
azer kerdeztem hipphopp, mer otthon volt es itt meloban rajottem tegnap, hogy en azt este hasznalni akarom, de villas nyista hozza. aztan gondoltam hazafele lovok egyet valahonnan, csak nem tudtam hanyas kollhet
koszi amugy!
azer kerdeztem hipphopp, mer otthon volt es itt meloban rajottem tegnap, hogy en azt este hasznalni akarom, de villas nyista hozza. aztan gondoltam hazafele lovok egyet valahonnan, csak nem tudtam hanyas kollhet

koszi amugy!
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2005. május 11. - 12:18

Írta 2005. május 10. - 19:40

Írta 2005. május 10. - 19:39

szerintem még nem vette meg és azért kérdezi

telefon/mail az e-bikenak...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. május 10. - 19:25

Fogj egy toloméröt, vagy vonalzot és mérd meg.
Attila, flagellum Dei, malleus orbis
Írta 2005. május 10. - 09:31

akinek van ilyen, az meg tudna mondani, hanyas kulcs kell hozza?
http://ebike.hu/term...okk-behajto/575
http://ebike.hu/term...okk-behajto/575
mostly harmless
Írta 2005. május 04. - 20:18

Ok kösz le is szedtem csak még nem kaptam szét 1et se és gondoltam azért nem kéne nekiállni kalapáccsal meg plazmavágóval szal a tapasztalat(ha mási is)nem árt
:guitar: S.O.A.D forever
Írta 2005. május 04. - 20:09

akkor ide is
ja
sokat tud segíteni egy service guide
www.rockshox.com
alján csavarok kicsavar, olaj kifolyat, széthúz, tetejérõl kupakok ki, kitakarítod, fordított sorrendben összerakod, a végén feltöltöd olajjal és kész
de töltsd le a losers guide-ot
ja
sokat tud segíteni egy service guide
www.rockshox.com
alján csavarok kicsavar, olaj kifolyat, széthúz, tetejérõl kupakok ki, kitakarítod, fordított sorrendben összerakod, a végén feltöltöd olajjal és kész
de töltsd le a losers guide-ot
Autist Team:)
Írta 2005. május 04. - 20:05

Hi
szedettt már szét vki rs judy sl villát??aki igen ols írjon tapasztalatokat
szedettt már szét vki rs judy sl villát??aki igen ols írjon tapasztalatokat
Írta 2005. május 04. - 11:03

Írta 2005. május 04. - 10:49

Írta 2005. május 04. - 08:48

Sziasztok!
Van valaki aki szerelt már otthon váltókart?
Konkrétan arról van szó, hogy a deore lx váltókaromban eltörött a rugó. Sikerült szétszednem, a hiba lokalizálva a kérdés csak az honnan szerezhetnék bele való rugót?
Válaszokat elõre is kösz
Winedrinker
Van valaki aki szerelt már otthon váltókart?
Konkrétan arról van szó, hogy a deore lx váltókaromban eltörött a rugó. Sikerült szétszednem, a hiba lokalizálva a kérdés csak az honnan szerezhetnék bele való rugót?
Válaszokat elõre is kösz
Winedrinker
Írta 2005. április 26. - 15:33

én felállítva a bringát a hónaljamat a nyeregre teszem és onnatól nincs megállás 500N/m-ig