nemleszekf@sz nemleszekf@sz....áhh nem bírom kia stucni es a villa minden bicikliben ket kulon darab.
http://href.hu/x/a11u
nemleszekf@sz nemleszekf@sz....áhh nem bírom kia stucni es a villa minden bicikliben ket kulon darab.
Olyan villa van benne, ahol a stucni és a villa 2 külön darab. Lehet egyáltalán ilyet kapni még?
köszi
RAUH-Welt
B E G R I F F
picit OFF, de nem tudja valaki hogy kb mikor gyártották a Csepel Apollókat?
alig találtam használható infót neten, és épp egy ilyet újítgatok fel
Izomtéridõninja-geológus!
RAUH-Welt
B E G R I F F
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
ha használatban van napok, hetek kérdése és szép lassan átmegy koszos szürkébe, majd feketébe.
havernak van a cyclocross gépén (gyári) és amilyen jól nézett ki a boltból kitolva annyira ocsmány most elkoszolódva.
Szerintem a mostani stucni nem azért nem néz jól ki, mert ahead-es, hanem azért, mert rövid. Egyébként, szerintem kár volna visszatérni a régi, pipás stucnihoz. Lehet, hogy ez a felállás nehezebb, de legalább nem hajladozik.
A menetes villa+hagyományos stucni nehezebb megoldás, mint az ahead-es, de ha mindezt egy ahead átalakítóval oldod meg, akkor nehezebb rendszert kapsz (fejcsapágy, átalakító, stucni) mintha maradt volna minden a régiben, ráadásul megint nem kell feltétlenül drágának lennie. És az ahead nem illik a géped formavilágába szerintem...
Itt vagy itt érdeklõdj fekete pipa stucni felõl, szívesen segítenek.