837est nem találtam de találtam egy 840es tipust
http://cgi.ebay.de/w...item=2795874514
szerintem a felszereltségileg ehez hasonlithatott legyobban.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Retro - régi idõk bicaja
Indította
zOrg
, 2003. február 25. 13:57
Írta 2004. március 27. - 20:10
Írta 2004. március 27. - 16:10
Nem én tényleg korhûre gondoltam.egy ilyen bájk megérdemelné, bár hosszú fáradtságos meló lenne:(
Írta 2004. március 27. - 03:40
Írta 2004. március 26. - 21:38
sajnos nem az enyém, de olyan emberé, aki azt sem tudja, hogy milye van:(
Az elsõ gyorszárat el kellett törni!!!, mert úgy össze volt rohadva. Nagyon szét volt a verda. A fék az Saccon volt rajta. Megpróbálom rábeszélni, hogy adja el:)
Úgysem tudja mennyit ér. Majd én teszek rá korhû cuccokat:)
Az elsõ gyorszárat el kellett törni!!!, mert úgy össze volt rohadva. Nagyon szét volt a verda. A fék az Saccon volt rajta. Megpróbálom rábeszélni, hogy adja el:)
Úgysem tudja mennyit ér. Majd én teszek rá korhû cuccokat:)
Írta 2004. március 26. - 21:34
na.hm... a fék az tetszik.
de az a sis valto..hu ront az összképen.
most nekem is van egy iyen sis-es KTMem. ;D
de az a sis valto..hu ront az összképen.
most nekem is van egy iyen sis-es KTMem. ;D
Írta 2004. március 26. - 21:31
ez a zöldség csak nem a tied? szép.
nemm oyan hû de nag y értk.de szép meg kell hagyni.
nemm oyan hû de nag y értk.de szép meg kell hagyni.
Írta 2004. március 26. - 21:19
Írta 2004. március 23. - 19:41
Feltettem az albumba néhány képet egy elcsípett Tihany bringáról. Nem az enyém, de nekem is van egy majdnem teljes, meg egy váz. Ha neked is van akkor légyszi jelentkezz!!!
A fotókat Puzsi készítette! Köszi!!!
A fotókat Puzsi készítette! Köszi!!!
Írta 2004. március 15. - 18:50
..ahh .igazad van.
De azért ne légy oyan savanyu :...azért még nem oyan drágák ezek a cuccok.
De azért ne légy oyan savanyu :...azért még nem oyan drágák ezek a cuccok.
Írta 2004. március 15. - 18:44
tököm tele ezzel a retro témával, a végén még ugy felverik az árakat, hogy nemtudok egy normális szögû hulladék vázat venni a svinnem helyett most-e'... ;D
Írta 2004. március 14. - 20:31
Sierra
én bevellom nem hallottam merosarol.De más betüsorrendben a nélkül moser-rõl igen... ;D
én is amugy probáltam keresni de semmi.
Meg van olyan is hogy Derosa, nem?
Írta 2004. március 14. - 19:32
nézzétek :-[ :-[ :-X :-\ :'( hát azért ezek a régiek sem biryák mindig...
http://pardo.net/par...l/FAIL-001.html
http://pardo.net/par...l/FAIL-001.html
Írta 2004. március 13. - 23:52
Sierra
én bevellom nem hallottam merosarol.De más betüsorrendben a nélkül moser-rõl igen... ;D
Írta 2004. március 13. - 19:51
hi!lenne egy kis problémám!hozzájutottam egy 1979-es merosa vázhoz,1982-es shimano 600-as szettel.a festésen kivül semmi baja, de nem tudom megszerezni a matricák képét,hogy csináltassak.a neten nem találtam semmit!ha valaki tudna,segithetne
Írta 2004. március 10. - 13:50
Igen, igen, a merevvilla... szal ha a lelkem mélyére nézek, ennek van a legnagyobb esélye. Amit Country is mondott, ezek nem mai darabok, tehát észnél kell velük lenni és korukhoz képest nem olcsók. Másrészt nem vagyok vmi gtapasztalt teló ügyben és nem is nagyon bízom a használzban (kivétel, ha tudom, hogy kié volt: mint a bringám esetében). Egyenlõre pedig egy nagyúr is gátat szab a hirtelen virgonckodásnak: a zsé, della, lóvé. Úgyértem, nincs feleslegesen 20 pénzem és inkább egy biztosabb dologba fektetem, pl. bukó (megérett a cserére), ruházat, szemüveg.
Kösz a tippeket
Kösz a tippeket
Írta 2004. március 10. - 13:36
Írta 2004. március 10. - 12:51
Írta 2004. március 09. - 19:22
értem, végülis ez a retró topik. szal akkor legyen az xc.De. Én keresgélnék valami régebbi marzocchit inkább .
Írta 2004. március 09. - 16:12
Köszi a választ!
Hát lehet vmi abba az új teló dologba, csak ami mégis megszépíti ezeket, hogy ezek a judyk nem olyanok, mint a maiak, akkor ez még egy magasabb kategória volt. Meg ezeknek a hídja alkalmas canti fékekhez, és én ilyet használok és nem akarok cserélni.
Csak tekeregni kéne, úgyhogy lehet, hogy télleg marad a merevvilla.
/Ja még egy hiba az új telókkal: általában 80 mm felett vannak és az már szétcsapná a geometriát, az én vázam még nem ilyenhez lett tervezve/
Hát lehet vmi abba az új teló dologba, csak ami mégis megszépíti ezeket, hogy ezek a judyk nem olyanok, mint a maiak, akkor ez még egy magasabb kategória volt. Meg ezeknek a hídja alkalmas canti fékekhez, és én ilyet használok és nem akarok cserélni.
Csak tekeregni kéne, úgyhogy lehet, hogy télleg marad a merevvilla.
/Ja még egy hiba az új telókkal: általában 80 mm felett vannak és az már szétcsapná a geometriát, az én vázam még nem ilyenhez lett tervezve/
Írta 2004. március 09. - 15:57
az a helyzet hogy ha ennyire öreg telóról van szó én inkább marzót választanék /mondjuk amúgy is/ egyébként szerintem mindegyiket ugyanolyan problémás szerelgetni az alkatrész miatt szal annyiért az xc nekem soknak tûnik. inkább egy merev villa vagy majdnem kapsz érte egy új z5-öst most a malinál.
persze sok múlik azon is hogy mindennapi használatra kell-e vagy csak tekeregni.
persze sok múlik azon is hogy mindennapi használatra kell-e vagy csak tekeregni.