http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3226
létezett olyan márka hogy Mondial.
szerintem egosztrák..
ilyen Moser matricákat anno lehetett simán kapni (Colnago , Pinarello stb. is...pl.)
a festés lehet eredeti de lehet a matricák nem.
a stucni gravirozásból vaalmi osztrák versenyzõé vag ysvájcié lehetett.
a Támvilla nem valami moseres.
a fékhid sem.
amik ilyenMoser matricákkal voltak azok máshogy néztek ki..
ha eladó lesz enegem érdekelne. ha ebben a hónapban.
felszerelés nem kell róla.
képzeld Robi találtam Trek 970et!
a világ legszebb SS bicaja lesz belõle!!!!!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
képzeld Robi találtam Trek 970et!
a világ legszebb SS bicaja lesz belõle!!!!!
hello. én egy régi szputnyikot hajtok. de sajnos páran elõttem már átfestették. tudna nekem valaki segíteni egy eredeti festést ábrázoló fotóval, vagy leírással?
kösziköszi
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Igen a támvillánál. Csináltam pár hevenyészett fotot,bocs csak a telefon volt kéznél.[/url]
hello
az akkor valószínû nem Moser.
Mondial tipus nem volt majdnem biztos vagyok.
viszont volt olyan kerákpármárka.
a támvillacsatlakozás gravirozás Mundial?
Nekem is van egy kb 50 éves csepel budapest bicajom eredeti szép bordó festéssel és valami ilyet tervezek vele, de ha elvinnék jó áron akkor akár el is adnám. Mindene megvan. Lámpák, dinamó stb ...Igaz nem örülnék ennek sem ha ellopnák.
De a legnagyobb érték rajt a 2db új gumi.
Tulaja lettem egy régi moser outi bringának,kb. a 80-as évek elejérõl származhat.Nézegettem a neten de igazábol nem sikerült beazonositanom a tipust,mert ezen a hátso fék lent van a hajtómûnél.A felszerelése dura-ace ill. 600ax kb.felesben,colombus csöves,a nyereg alatti gravirozás pedig nem "moser" hanem "mondial"
Aki esetleg ezek alapján tud valamit a géprõl,irjon pár sort, vagy esetleg ilyen vintage linkek is jöhetnének.
Köszi
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!