A váz maga jó, de az alkatrészválasztás nem túl szerencsés.
ezt a bringat beszamitottuk egy uj araba, szoval nagyjabol ilyen felszereltseggel jott. a hatso felni D521, az elso X138, gyanitom a hatso nem original

elol 2.25os Hutchinson Squale volt, hatol 2.45-os Jumbo [gyanitom tobb mint masfel kilo darabjuk] szal azokat le kellett dobni. Mountaineer kerult fel, mert ez volt a boltban sok, es eladhatova teszi a bringat mert jol nez ki az oldalan a feher szoveg. A hajtokart lecsereltem mivel a gyari sugino szarra volt kopva, plusz a balos hajtokar valami fekete noname vacak volt. [a sugino meg ezust]
a lenyeg az egeszben az volt, hogy minimal raforditassal hasznalhato allapotba tudjuk hozni [fekpofak, lanc, fogaskereksor, gumik, bovdenek] es el tudjuk adni. 50fontert szamoltuk be, rament egy masik 60-70, most fent van ebayen, remelhetoleg elmegy olyan 250-ert. szoval ez ilyen fajta projekt

hehe volt még ilyen villám
judy hidracoil 
es mukodik! nem allithato, csak az elofeszites, de hallatszik hogy szorcsog benne az olaj.

teljesen rendben van
Valaki árulja már el nekem a titkot, hogy miért pont a Klein lett az egyik legkultikusabb MTBmárka a gyûjtõk között? Manapság annyi retro Klein van, hogy már nem is számít ritkaságnak. Anno egy piros Mantra Race is szerepelt valamelyik Bikemagban is, a tulaj elcserélte egy hazánkba látogató külföldi kerékpárossal (talán holland volt?) ha jól emlékszem. De akkor sem értem.. Stumpjumper, Merlin, Fat Chance, Breezer.. és még lehetne folytatni.
a regi kleinek kezzel voltak hegesztve. in the us of a. ez azert megdobja a retro erteket. nem ugy mint a stumpi pl. Raadasul dragak voltak, nagyon konnyuek, es nagyon szepek

szoval... lehet hogy egy Specialized jobb bringa, de a gyujto szemeben nem pont a gyakorlati elonyok fognak szamitani

amugy nem hiszem hogy nagyobb kultusza van mint a Fat Chance-nek. Csak kb ugyanannyi.