Tegnap is volt egy 18as az apróban 3e ért, a srác nem volt teljesen tisztában vele mit is árul...
Ma is van egy, ez meg 20as.
De az is lehet, hogy a kettõ ugyanaz.
Meg nekem is van egy zsír állapotú korábbról, csak most várakozik.
98as crux? váááá kéne nekem is, az a ricsi csöves nem?
én nem nyúlnék hozzá... elõl csináld meg tárcsásra!
bocs, én nem heggeszteném!
Ma reggel hozzájutottam egy '98as cromo magellan crux vázhoz. Mennyi esélyem van rá, hogy megcsináltassam tárcsafékesre? Ötlet esetleg, hogy ki foglalkozik ilyesmivel és kb. milyen áron dolgozik?
(Tárcsafül kellene, meg gondolom valami átkötés a lánc és a támvilla közé hogy ne csak 1 csövet terheljen a fékezés.)
RAUH-Welt
B E G R I F F
Piskóta?! Az elasztomer, ha elöregszik is legfeljebb összeesik egy kicsit és keményebb lesz. Az nem lehet, hogy valami vegyszerrel, vagy a hõlégfúvóval megolvasztottad? Végülis mindegy. Akkor rugó kell. Azt a teljes szárra számold, a távtartót már ne tedd vissza bele.
Szia! Igen, igen, az a rohadt 23-as!
Fogalmam sincs hogy mitõl szorul, csak arra tudok gondolni hogy a tízen- egy-két év alatt kicsit eltorzult a mûanyag, hiszen az elõfeszítés miatt végülis folyamatosan terhelés alatt van. Azért is furcsa, mert a teló egyébként nem hiszem hogy sokat lett volna használva, a teflonozás 100%-os, az elasztomerek és a szimmeringek is gyári állapotúak. Passz.
Azt mondod ami a Pdf-en 23-nak van számozva? Valami kampós dologgal kéne talán alányúlni, vagy nem is tudom. Hát ha már nagyon meggyötörted akkor lehet amúgy is cserés lenne.
Don: Leírás itt a 28. oldalon. Nézzétek meg a forgalmazók listáját a végén!
Ötletem nincs, hogy tudnád kiszedni, ha összenyomod nem ér ki, hogy jobban alá tudj nyúlni?