Olyan TEC matricám talán még nekem is van!
de kiszúrtad, nekem rendesen keresni kellett. semmi infóm a képrõl, sajnos. ahogy nézem, akár még nõ is lehet a gúnyában.
Olyan TEC matricám talán még nekem is van!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Neked szerintem itt kéne nézelõdnöd: Fõoldal Eléggé belevágnak a cég profiljába az általad keresett dolgok.Köszi szépen az infókat emberek. Ebben az esetben KERESEK dura ace 7400/7600 -ból 26.2mm es nyeregcsövet, 1" os menetes fejcsapit, olasz menetes középcsapit. (szép állapotúakat keresek)
Itt elértek ha van vmi jó szajrétok: mercenary7.62@gmail.com//06-70-5151-057
Pacsi
Írtam emailt hogy honnan szerezhetsz kormánycsapiágyat.Köszi szépen az infókat emberek. Ebben az esetben KERESEK dura ace 7400/7600 -ból 26.2mm es nyeregcsövet, 1" os menetes fejcsapit, olasz menetes középcsapit. (szép állapotúakat keresek)
Itt elértek ha van vmi jó szajrétok: mercenary7.62@gmail.com//06-70-5151-057
Pacsi
Sziasztok, engem az érdekelne h létezik e a dura ace 7400 as szériából több különbözõ átmérõjû nyeregcsõváltozat? Nekem van 1 ilyen nyeregcsövem és az istennek sem akar belemenni a régebbi típusú muffolt acélvázamba. Nehezen tudom elképzelni h a 7400 as széria nem kompatibilis a vázzal mivel az sem 1 mai darab... Válaszokat elõre is köszönöm.
Üdv. Zsoldos
A 26,8 is elég gyakori méret volt régebben.Ahogy manapság, régen is gyártottak többféle nyeregvázcsõ-átmérõvel rendelkezõ vázat. A leggyakoribb nyeregcsõméret a minõségibbeknél a 27,2 volt, de van rengeteg eltérõ méret. A fixim vázába nekem kellett nyeregcsövet esztergálnom, mert 27,00 volt. (egészen pontosan egy 27,2-esbõl szedtem le 2 tizedet.)
Hát, nincs szerencséd. 2-3 hete volt az apróban új Suntour XC-Pro felsõkar. Haver vette meg 5 pénzért. Még pesti is volt az eladó.Váltókart keresek a retro bringámra, mert egy esés közben összetalálkozott a térdemmel, és ez még jobban fáj mint a 2 csavar a könyökömben .
Amire szükségem lenne 91-92-es dx balos fékváltókar, vagy csak a váltókar róla. Érdekel még suntour illetve shimano felsõ váltókar.
Lehet szó cserérõl is elég sok mindenem van ami szóba jöhet (fékek, agyak,stb)
Sziasztok, engem az érdekelne h létezik e a dura ace 7400 as szériából több különbözõ átmérõjû nyeregcsõváltozat? Nekem van 1 ilyen nyeregcsövem és az istennek sem akar belemenni a régebbi típusú muffolt acélvázamba. Nehezen tudom elképzelni h a 7400 as széria nem kompatibilis a vázzal mivel az sem 1 mai darab... Válaszokat elõre is köszönöm.
Üdv. Zsoldos
Sziasztok.
Keresnék régi 1 1/8-os vágatlan nyakú régi teleszkópot. mag 21 , judy, quadra , jett, indy, marzo xcr 5-6-700, manitou 1,2,3,4-ben vagy rond vagy hasonló karakterû telóban gondolkozom. Tudom ritka, de lehet valakinek van .
Egy 93-as gyári diamond back apex-be kellene.
Sziasztok.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"