Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Retro - régi idõk bicaja
Started by
zOrg
, 2003. February 25. 13:57
Posted 2011. March 21. - 14:25

Sziasztok!
Tetszik nekem egy régebbi monti váz. Elég ritka, minõségi darab. 1995-ös.
Csak az a baj, hogy 16,5" a mérete, Én pedig 180cm vagyok.
Szerintetek kicsi ez nekem, vagy határeset?
Hülyén nézne ki egy hosszú nyeregcsõvel vagy elmegy?
Megköszönöm, ha valaki elmondja a véleményét.
Tetszik nekem egy régebbi monti váz. Elég ritka, minõségi darab. 1995-ös.
Csak az a baj, hogy 16,5" a mérete, Én pedig 180cm vagyok.
Szerintetek kicsi ez nekem, vagy határeset?
Hülyén nézne ki egy hosszú nyeregcsõvel vagy elmegy?
Megköszönöm, ha valaki elmondja a véleményét.
Posted 2011. March 21. - 13:34

a regi bemattult nyers alut mivel erdemes ujja varazsolni? sidol, polirpapir?
kezeltek ezeket gyarilag valamivel, hogy ilyen sokaig fenyesek maradtak (lakk ilyesmi).
kezeltek ezeket gyarilag valamivel, hogy ilyen sokaig fenyesek maradtak (lakk ilyesmi).

Posted 2011. March 13. - 23:06

Posted 2011. March 13. - 15:31

erre nincsen általános érvényû válasz, sok mindentõl függ a dolog. milyen erõs a gyz, milyen a felülete, festett-e a papucs, stb. meg az ember máshogy hajt egy SS/fixit, mint egy váltósat. nem skiddelésre gondolok, hanem például arra, hogy elinduláskor tiszta erõvel nyomod az SS-t, hogy ugyanúgy gyorsulj, mintha alacsonyabb fokozatban kényelmesen hajtanál.
az én kerekem rendszeresen elfordult, pedig elég combos imbusz van a tengelyben (Paul World alu vázban). most ezzel a kombóval szerelek:

egyszerûen nem lehetett eléggé meghúzni egy normál hosszú szárú imbuszkulccsal.
az én kerekem rendszeresen elfordult, pedig elég combos imbusz van a tengelyben (Paul World alu vázban). most ezzel a kombóval szerelek:

egyszerûen nem lehetett eléggé meghúzni egy normál hosszú szárú imbuszkulccsal.
Posted 2011. March 13. - 14:18

régi országutik is vizszintes pacsusosak, évekig mûködtek
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2011. March 13. - 13:58

azt hiszem az lesz a legjobb, ha itt kerdezek a regi cangaval kapcsolatban
csuszopapucsos vazban nem mozdul el a gyorsszaras kerek?

Posted 2011. March 07. - 11:34

Posted 2011. March 06. - 22:57

Posted 2011. March 06. - 22:38

Van egy eladó spec rockhopper vázam villával kormánycsapággyal stucnival 92 környékérõl. Kicsit ütött-kopott de nincs rossz állapotban. Ha érdekel valakit küldök képet. Érdekel csere is retro cuccokra.
Posted 2011. March 06. - 19:38

Posted 2011. February 27. - 17:28

Posted 2011. February 27. - 17:23

Sziasztok,ezt most lõttem a héten 20 ezerért.Valakinek van ötlete,hogy ez a szépség mikori évjárat?1991-1992-1993?Próbálok itt bányászgatni utána,valamelyik a három évszám közül,de vagy a szín nem stimmel,vagy a gyári felszereltsége...mintha valami összvér lenne,de nem az...teljesen gyári a bringa,igen keveset ment.Jó helyen is tárolhatták mert nincs szétrohadva,stb...Pár apró karc,de semmi más.
Már darabokban,mindent szépen kitisztítok,átkenek,új bowdenek,gumik,stb...máshoz szerencsére nem kell nyúlni,hibátlan a vas.
Pár képet csináltam róla.
http://www.flickr.co...N03/5478087157/
Már darabokban,mindent szépen kitisztítok,átkenek,új bowdenek,gumik,stb...máshoz szerencsére nem kell nyúlni,hibátlan a vas.
Pár képet csináltam róla.
http://www.flickr.co...N03/5478087157/
"Boldogok a heringek...."
Posted 2011. February 15. - 18:24

fórum etikett
második pont esete forog fenn
(8.) Ha beírtunk egy kérdést és arra nem jön rövid idõn belül válasz, nem írjuk be hogy a mi kérdésünkre miért nem válaszol senki. A tagok nem vakok, valószínûleg elolvasták amit írtunk, a hallgatásnak több oka is lehet:
- a kérdés érthetetlen volt és nem lehet rá válaszolni
- a kérdés túl nehéz volt és senki nem tud rá válaszolni
- a kérdés már milliószor elhangzott és senki nem akar újra rá válaszolni
Azt meg ugye nem várjuk el hogy a kérdésünkre ha nincs válasz, majd minden egyes fórumozó beírja: "én nem tudom".
második pont esete forog fenn

Posted 2011. February 15. - 18:12

Posted 2011. February 13. - 21:31

Sziasztok!
Olyanokat keresek, akiknek volt/van, vagy szereltek ilyesmit:
Mongoose V.R.S. 3.0: Van VRS láncvillám és támvillám. A kérdés, hogy a himbakar a fõ vázháromszög nyeregvázcsövén lévõ részhez hogy kapcsolódik? Ahogy nézem itt csak valami lemezdarab van hézagolónak + egy siklócsapágy.
A középcsapágy melletti láncvilla felfogatásnál is ilyen siklócsapágy van?
TestBike - kép nagyítás
Olyanokat keresek, akiknek volt/van, vagy szereltek ilyesmit:
Mongoose V.R.S. 3.0: Van VRS láncvillám és támvillám. A kérdés, hogy a himbakar a fõ vázháromszög nyeregvázcsövén lévõ részhez hogy kapcsolódik? Ahogy nézem itt csak valami lemezdarab van hézagolónak + egy siklócsapágy.
A középcsapágy melletti láncvilla felfogatásnál is ilyen siklócsapágy van?
TestBike - kép nagyítás
Posted 2011. February 13. - 11:15

Sziasztok.
Tegnap megvalósult egy régi álmom. Cannondale killer v 500 1996-ból.
Teló rock shox quadra 21 r teljes deore lx szett, araya rm 17 felni, syncros (még a kanadai) kormánybefogó, üléscsõ, zoom kormány stb.
Ha valakinek lenne ezüst színû 27.2-es 400-as régi syncros üléscsöve az dobjon egy privát üzenetet, megvenném tõle.
Sziasztok.
Tegnap megvalósult egy régi álmom. Cannondale killer v 500 1996-ból.
Teló rock shox quadra 21 r teljes deore lx szett, araya rm 17 felni, syncros (még a kanadai) kormánybefogó, üléscsõ, zoom kormány stb.
Ha valakinek lenne ezüst színû 27.2-es 400-as régi syncros üléscsöve az dobjon egy privát üzenetet, megvenném tõle.
Sziasztok.
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése
Posted 2011. February 09. - 14:39

Posted 2011. January 26. - 23:48

Power Ranger lila küllõs bringával? Ez tuti az ûrbõl jött, vagy a jövõbõl! Tiszta Martin McFly!

Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!