azért a Fox meg a Dakine az bringás körökben kicsit "nagyobb név", mint a Nike...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kesztyû: kell vagy nem? Milyen?
Started by
dirtboy
, 2003. February 16. 22:23
Posted 2007. August 23. - 14:34
Posted 2007. August 23. - 10:12
Én is úgy vettem észre, hogy kesztyûknél a nagy név nem jelent semmit. Tavasszal vettem egy Nike Pro Pad (rövid) kesztyût, kb. két hónapot bírt. Nem ment szét, de már foszladozik az ujjaknál, és a tenyérnél is elenged a varrás.
Posted 2007. August 23. - 00:01
Az én Edge-em most kezdi majd lassan elengedni magát...több, mint 4 éves. Szerintem ez korrekt.
4 éve még nem a profit volt a fõprofil
Én egy olyat láttam hogy fox digit...az jó lehet?
fox csak névrõl jó mint a dakine? vagy az egyszerû zoggie is jó ?
inkább a kényelem a fontos? vagy védenek is? más szinten? jo tudom a mûanyagberakásos az kemény...
csáó
Posted 2007. August 22. - 20:17
legutolsó emlékeim szerint 5500 Ft. a forgalmazó a BikeArt, a bolt a Moszkvától 2 megállóra van.
www.bikeart.hu
www.bikeart.hu
Posted 2007. August 22. - 20:15
...és azt is, hogy hol lehet kapni? 
Answerek? 661? Bár utóbbi most ment szét (1 év se, comp volt).
Answerek? 661? Bár utóbbi most ment szét (1 év se, comp volt).
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2007. August 22. - 20:13
Posted 2007. August 22. - 19:45
nekem 1 pár northwave skeleton van. szerintem elég jól szellõzik ahhoz képest, hogy hosszúujjas. kicsit vastagabb az anyaga, mint az answer CCs kesztyújének (aminek így hirtelen nem jute szembe a neve), de nem vészes. a belsõ rész ilyen érdekes gumis anyaggal van borítva, nekem a sima mezei 1000ftos eléggé kopottas merida markolatomon ia hihetetlenül tapad. vannak rajta ilyen kis vékony mûanyag lapocskák elöl, bringázás közben egyáltalán nem zavaró, de jól jön, ha pl nagy bokrok közt bringázol, és megcsapja egy bokor ága kezed. (és mivel mûanyag, ezért a tüskés ágak sem tapadnak bele). csak ajánlani tudom, eddig 1 évet nyúztam, sárban esõben aszfalton terepen, és semmi baja. elég tartósnak tûnik...nameg azért elég jól néz ki, na:)
Posted 2007. August 22. - 19:13
http://www.chainreac...x?ModelID=13398
Egy ilyen 3-s szettet használok. Kíváló, és a három darab kerül 14e pénzbe. De egyediben is megvásárolható. Ha vki rendel onnan, társulj be! Én úgy õsz végéig biztos nem fogok.
Egy ilyen 3-s szettet használok. Kíváló, és a három darab kerül 14e pénzbe. De egyediben is megvásárolható. Ha vki rendel onnan, társulj be! Én úgy õsz végéig biztos nem fogok.
Posted 2007. August 22. - 19:00
Kellene nekem valami kesztûféleség, hosszúujjas, nyárra. Ami eddig volt, az nagyon gyorsan kinyúlt sajna. Tehát elõny a tartósság és a szellõzés és ha lehet, legyen piros vagy fekete, esetleg fekete-fehér 
Tudtok valamit tanácsolni?
Tudtok valamit tanácsolni?
White Horse
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2007. April 15. - 20:37
Posted 2007. April 15. - 20:22
Hosszú ujjas kesztyût vennék. A tavaly vételezett sixsixone teljesen elkopott...Milyen márkát ajánlotok ? Elsõsorban a tartósság lenne fontos. Sixsixone kizárva...Daikine képrõl jónak tûnik.
Elõre is kösz a segítséget
Elõre is kösz a segítséget
Posted 2007. April 15. - 14:14
2db kesztyûrõl tudok véleményt mondani, bár ez alapján ne merj ítélni. 
Az egyik egy teljesujjas ami a tulaja szerint kénylmes, meg bírja is a strapát.
A másik egy vágottujjas kényelmes, de az ujján a varrás mentén több helyen szakad.
Lehet nem mondtam ezzel túl sokat, konkrétumot pláne nem, de most ingerem volt írni
.
Az egyik egy teljesujjas ami a tulaja szerint kénylmes, meg bírja is a strapát.
A másik egy vágottujjas kényelmes, de az ujján a varrás mentén több helyen szakad.
Lehet nem mondtam ezzel túl sokat, konkrétumot pláne nem, de most ingerem volt írni
Posted 2007. April 13. - 21:24
a kesztyûnek a tenyér belsõ oldalán lévõ része(az amin ilyen kis vágások vannak:S) szval ha a kesztyûnek a tenyér azt az oldalát fedõ része egy kicsit gumírozott az a jó vagy ha olyan csúszósabb vagy esetleg ha bõrbõl van?
BBB kesztyûkrõl vélemény?
BBB kesztyûkrõl vélemény?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2007. January 27. - 01:33
nemrég estem egy olyat h eltört a csuklóm. a kézfejem azóta is meg van zuzodva,lila stb. szerencsére barátnõmtõl pont karácsonyra kaptam egy answer edge kesztyüt. nem akarom elképzelni milyen lett volna kesztyü nélkül..
és nekem is ez volt az elsõ kórházi élményem.. szal sosetudni.
rövidujjasból Fox Mesa, nekem bevált. tartós, megéri az árát.
és nekem is ez volt az elsõ kórházi élményem.. szal sosetudni.
rövidujjasból Fox Mesa, nekem bevált. tartós, megéri az árát.
Posted 2007. January 26. - 17:10
Nem akarom elkiabálni (nem vagyok babonás, ezért megteszem), de hálistennek azutóbbi években nem estem. Ez persze nem jelent semmit, de talán annyit mégis, hogy a kesztyûvel kapcsolatban nem kell a védelemre is figyelnem. A másik dolog, hogy valóban csak a feltörés ellen van szükségem rá (ami önmagában nem zavarna, viszont hajlamos vagyok szórakozni a kemény bõrrel, aminek szerkezetét átrendezve mindenbe beleakadok vele
).Tehát egy vágottujjas lesz a választás, a továbbiakat a helyi boltok választéka fogja megszabni, biztos találok köztük megfelelõt.
Köszi a tanácsokat!
Köszi a tanácsokat!
Posted 2007. January 26. - 16:09
legkenyelmesebb hosszuujjas nyari kesztyu, amit probaltam, az a troy lee designs xc. Raontottek a kezemre, baromi jol szellozik es nem szakad, lukad ki 6 honap utan!
Posted 2007. January 26. - 12:49
eccer én is majden elveszettem a Páromtól kapott Ansver-Impactomat, amiér nagy kár eltt volna,de aztán hálisten meglett...
Ha októberben lett meg a Margit-híd környékén és balos, akkor az enyém!!!

Sign In
Create Account

Back to top