Jelentkezz be Regisztrálj
Kesztyû: kell vagy nem? Milyen?
Írta 2006. október 13. - 06:16
Írta 2006. október 07. - 10:55
egyébként egy 3-4 ezer forintos windstopperes altrix kesztyû nekem már 3-4 éve teljesen jó...Ha Miskolcon lenne ilyen probike üzlet, akkor megnézném.Persze van itt is bringásüzlet.Egyébként a hegymászóskesztyûk, a windstopperesek olyan 8 és 15 ezer között mozognak.Az sok.Egy bringáskesztyû csak nem kerül annyiba nem?Vagy el vagyok tévedve?Mondjuk az ebike.hu-n láttam 3-4ezer ért.
Na köszönöm a segítséget.Majd még jelentkezem a tapasztalataimmal.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. október 07. - 10:49
Na köszönöm a segítséget.Majd még jelentkezem a tapasztalataimmal.
Írta 2006. október 06. - 20:06
Télen azért általában kevésbé izzad az ember keze. Én sokszor az Örsön kapható "kétszázért a kesztyûket" használok. Sima pamut+mûszál talán az anyaga. Hacsak nincs farkasordító, akkor jó.
nem vitatkozom, egy csomó embernek máshogy jó, de pl. télen nagyon könnyû túlöltözni is, és akkor pillanatok alatt csuromvizes lesz minden.
meg nem mindegy, ki hogy/mire használja a bicót, mert 5 km-t gurulni munkahelyre valszeg a vastag jó lenne nekem is, de ha munkába megyek, akkor az 30 km, és az alatt jócskán izzadok is.
a nyári kesztyût is azért hordom, mert izzad a kezem, és lecsúszna a kormányról.
editke: ja, most olvasom figyelmesen, mit írtál. szóval igen, egy vékony pamutkesztû szerintem jobb is, mint valami agyonbélelt síkesztyû. nem is annyira hideg, hanem inkább szél ellen kell védenie.
Írta 2006. október 06. - 19:54
nem akarom túlmisztifikálni, de azért a bringás cuccoknál általában figyelnek arra, hogy alatta izzadsz is... egy sima télikesztyû ezért nem biztos hogy jó.
Télen azért általában kevésbé izzad az ember keze. Én sokszor az Örsön kapható "kétszázért a kesztyûket" használok. Sima pamut+mûszál talán az anyaga. Hacsak nincs farkasordító, akkor jó.
Írta 2006. október 06. - 18:57
Sziasztok.
Szeretnék beruházni egy jófajta téli kesztyûre.Az lenne a kérdésem, hogy egy outdoor használatra való(hegymászóboltokban kapható), vagy egy kifejezetten bringázáshoz készített kesztyût vegyek-e?Ha igen,milyet ajánlotok?Gondolom a célnak mindkettõ ugyanúgy megfelel, ha szélálló és bélelt, de mégis...Mit ajánlotok?
Hali!
Probike a valasz!
Pearl Izumi kesztyu kaphato naluk!
Ha fazos vagy, akkor az Amfib Lobster, ez 3 ujjas, nagyon meleg.
Ha annyira nem, akkor a sima Amfib.
Ez mind a ketto szel es vizallo es lelegzo!
A masik megoldas a Cyclone+Zephr
A Cyclone egy lelegzo es szelallo nagyon jo kesztyu, a Zephr pedig ennek a vizallo kulso retege, amit eso eseten ra lehet huznyi!
Bemesz a boltba, megnezed, ha nincs ameretedben delutanra vagy legkesobb masnapra beszerzik!
http://soloszabi.blogspot.com
Írta 2006. október 06. - 18:41
Sziasztok.
Gondolom a célnak mindkettõ ugyanúgy megfelel, ha szélálló és bélelt, de mégis...
nem akarom túlmisztifikálni, de azért a bringás cuccoknál általában figyelnek arra, hogy alatta izzadsz is... egy sima télikesztyû ezért nem biztos hogy jó.
meg nem is hiszem hogy olcsóbb lenne amiket egy hegymászóboltban kapsz.
ma reggel éreztem, hogy nemsokára fel kell avatnom a Zoggie hosszúujjasomat, de még egyelõre nem tudok nyilatkozni róla. (rövidujjúban BBB van, az bírja)
Írta 2006. október 06. - 18:25
Szeretnék beruházni egy jófajta téli kesztyûre.Az lenne a kérdésem, hogy egy outdoor használatra való(hegymászóboltokban kapható), vagy egy kifejezetten bringázáshoz készített kesztyût vegyek-e?Ha igen,milyet ajánlotok?Gondolom a célnak mindkettõ ugyanúgy megfelel, ha szélálló és bélelt, de mégis...Mit ajánlotok?
Írta 2006. szeptember 26. - 14:21
Írta 2006. szeptember 26. - 12:50
1 éve a lizard skins kesztyût használok és nagyon jól bírja.
A sebesség mindent megold.
Írta 2006. szeptember 23. - 22:45
nekem kb 2 hónap alatt teljesen szétkopott a tenyere(2-3cm átmérõjû luk) a 8e forintos fabien barel kesztyümnek
Írta 2006. szeptember 23. - 22:30
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. szeptember 23. - 21:00
nézd meg az ebike.hu-n pesten asszem van üzletük is. Nyári vagy téli kesztyû kellene? Mert nekem egy nyári sixsixone van és 5000Ft volt itt pécsen a pedálban igaz a jobb kezemen a mutató és a hüvelykujjam közt szét jött a varás de nem vészes.
Asszem nyári kéne. Kb mennyi idõ alatt jött szét a varrás?
(csak azér, mer táskát 2-3 hónap után kellett visszavinnem hasonló problémával...
Írta 2006. szeptember 22. - 22:23
Tudtok valamit a Merida rovid gél-es kesztyûjérõl?
most akciós a speedmetalban (4 490-rõl 2 990)
http://www.speedmeta...epek/merida.jpg
(kép alján látható)
Barátosnémnak van.Semmi extra, egyelõre bírja. Sztem elõbb fogja elhagyni õket, mint lezúzni!
Írta 2006. szeptember 22. - 21:21
Írta 2006. szeptember 22. - 06:43
Mit jelent az, hogy trekking?
Írta 2006. szeptember 13. - 14:31
decathlonban ma láttam többfélét, azok eléggé puhák meg zselések voltak, vettem is egy ujjatlant apunak vmi 2500 ftért, õ nem szereti az ilyen kemény (gyk: nem puha és nem zselés) kesztyûket. nem is volt olyan vészes az áruk.
faszán néznek ki azok a kesztyûk, de a párnázásuk nekem nem igazán fekszik...gatyákkal ugyanez a helyzet...
január 22 - Theogonia
Írta 2006. szeptember 13. - 13:41
Írta 2006. szeptember 01. - 00:02

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére