Jelentkezz be Regisztrálj
Kesztyû: kell vagy nem? Milyen?
Posted 2006. June 10. - 14:01
éééés, nevessetek ki, de Zoogie
most halt meg a 3! éves darabom, mikor BM után a sarat szedtem le magamról és a keróról magasnyomásúval, a víz beletépett a tenyérrészébe
amúgy olcsó volt, kényelmes, hûvös és tartós
közben volt ~2 éve egy 661-em is, de az csupán egy hetet élt, elütöttek, és szanaszét szakadt a betonon mikor pacsiztam az úttal
tjah a lényeget kihagytam; szóval megint kesztyûvásárlás elõtt állok, ha valaki tud vmi olcsót mondani konkrét fellelhetõséggel, azt megköszönném
Deca-ban már voltam, az ottaniaknak borzalmas volt a tenyérkialakítása, látszott, h aki tervezte õket, még sosem ült kerón
Posted 2006. June 10. - 12:05
aztán akkor ezek szerint ez mégsem? akkor milyen munkában véd?
én egy ujjatlan rudy-t vettem, és eddig nagyon tetszik, csak a tartósság a kérdés
Posted 2006. June 10. - 00:47
Posted 2006. June 08. - 06:36
annak a munkavédelmi kesztyûnek megfelel a szellõzése is bringára?
nem egy utolsó szempont szerintem...
énis az answeresek táborát erõsíteném..
Answer Edge
~6ft
Tökéletesen megfelelõ szerintem......ráadásul nem egy csiricsáré, szar anyagból van a kézhát része.
Posted 2006. June 07. - 23:53
csak eléggé kicsi méretet gyártanak és árban szeritnem eléggé jó
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. June 07. - 23:49
nem egy utolsó szempont szerintem...
énis az answeresek táborát erõsíteném..
Answer Edge
~6ft
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. June 07. - 22:10
Vettem egy Shimano XTR Dual Control (gondoltam, legyen olyan, mint a kerón) öszies hosszúújú kesztût, cca. 4hónapja. Talán 5*, ha felvettem és most a hideg idõ bejöttével, gondoltam motorra jó lesz. Mire Orosházáról Szegedre értem, összegyûrõdött a jobb oldaliban a tenyérrész párnája!!!
... Ha a fék-váltás rendszer is ilyen ramaty...
NE VEGYÉL ILYET!!!
DRÁGA ÉS ROSSSSZZ!!!
Még mindig Answer!
Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ![]()
Posted 2006. June 07. - 21:51
1. http://www.safetygla...03-3060-80.html ezt hol nézzem meg pesten?
2. Több answert is említenek matt, te melyikre gondolsz vagy az answerek mind jók?
"Szerencsére" ebben a történetben csak a végpont vagyok (mint vásárló) de amint a "szállítótól" megtudom a címet itt közzéteszem:)
Amennyire tudom egy osztrák székhelyû munkavédelmi cég hozta, hozzánk is a tesztelés fázisában került de bebizonyosodott, hogy jó cucc így amint meglett a mód rá vettünk vagy 40 párat, minden félét...
Mi fõleg a szerelésben teszteltük és nem volt rá panaszunk:) de ez a tipus amit linkeltem bicajozásban is bevált!
vendég_fac€_*
Posted 2006. June 07. - 21:32
vendég_fac€_*
2. Több answert is említenek matt, te melyikre gondolsz vagy az answerek mind jók?
Posted 2006. June 07. - 21:21
Na én ilyen kesztyût használok ami ugyan nem kerékpáros kesztyû ámde minimális angol tudással világossá válik, hogy nem szar ámde jó és ezt a tapasztalat is igazolja.........
Többen is vettünk ilyet, Pesten így 3.700.- forintocskában volt ami nem annyira sok érte:))
Posted 2006. June 07. - 20:04
és szeretnék is cserélni én is, de sehogy se akar szétjönni a Fox Mesa... :\
Posted 2006. June 07. - 19:19
Dakine. Csak képen mutat jól a Speci, élõben nagyon nudli. És drága is.Úgydöntöttem átálok hosszúújja kesztyûre, mert unom hogy csúszik a fékkaron az izzadt újjam:mad:
Ezt a Specialized Enduro kesztyût nézetm ki.
Maratonokra, túrákra kéne.
Van valakinek tapasztalata vele, vagy tud jobbat ajánlani?
A gél betét a tenyérrészben menyire bírja a strapát, kibír pár tenyerelést?
vendég_fac€_*
Posted 2006. June 07. - 16:51
vendég_fac€_*
Ezt a Specialized Enduro kesztyût nézetm ki.
Maratonokra, túrákra kéne.
Van valakinek tapasztalata vele, vagy tud jobbat ajánlani?
A gél betét a tenyérrészben menyire bírja a strapát, kibír pár tenyerelést?
Posted 2006. May 22. - 23:29
Amugy most vettem egy Answert (pontos nevét nem is tudom, Zergén láttam meg egyik srác vett és megtetszett...) az is elég vékonynak nézett ki, de ugy látszik nem lesz gond, pilist gond nélkül bírta...
Megvan... Impact... -asszzem legalábbis...
én kb fél éve használok egy impact kesztyût, és teljesen okés minden szempontból!
január 22 - Theogonia
Posted 2006. April 29. - 11:37
nekem teccetõs. ha nem fog szakadni az esõ akkor tesztelem is ma.
Posted 2006. April 27. - 23:40
megfontolandó.
közbe olvastam descendrõl. télleg szétmállik pár hónap után?
nekem volt... nem mállott szét nekem, hanem a nagyujj és a mutatóujj között kopott el elég rövid idõ alatt... Én a következõt tettem, vettem egy AXO-t... Vastagabb, melegebb, de tök mindegy... Én hosszút szeretek, meg a rövidbe is izzadsz, engem nem zavar... És masszív, tehát tart is... Amugy most vettem egy Answert (pontos nevét nem is tudom, Zergén láttam meg egyik srác vett és megtetszett...) az is elég vékonynak nézett ki, de ugy látszik nem lesz gond, pilist gond nélkül bírta...
Megvan... Impact... -asszzem legalábbis...
Posted 2006. April 26. - 21:35
Posted 2006. April 26. - 21:24
sok-sok ember dicséri, én még scak pár úton vagyok túl vele, de eddig meggyõzõ.
~6e
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. April 26. - 21:21
nem csak bringár akéne hanem más kétkerekûre is...
Posted 2006. April 18. - 22:43

Sign In
Create Account

Back to top