Grat Sala!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Mindkettõbõl. A kényelem például arra jó, hogy szinte bármekkora távot lehet vele "büntetlenül" menni, nem fájdul meg a hátsód, derekad, csuklód...juteszembe, a "kimilyenbringávalnyomul" topicban minap feltûnt egy kép egy chopperrõl, akkor összekombináltam a kettõt: nem lehetne ötvözni a reku hatékonyságát a csopper kinézetével?
egyik témában sem vagyok nagyon otthon, de ilyesmit asszem még nem láttam.
mellesleg a rekumbensek jó tekerhetõsége mibõl adódik? a hátul megtámasztott kényelmes testhelyzetbõl, vagy/és a kis légellenállásból?
Sziasztok!
Engem is piszkált már régóta a Reku, de amióta Bikemagban olvastam a cikket... Szóval egyre jobban érdekel, bár lehetõségeim egyenlõre korlátoltak.
Csak azt szeretném tölletek kérdezni, hogy az ambringa-n kívül van-e még másik hazai forgalmazó?
fuck me, i'm famous!
Fixit tudtommal azért nem épít senki, mert rekuban nem lehet kiállni a nyeregbõl, szóval a nagyobbacska utazóáttétellel nagy szívás lenne elindulni vagy hegyet mászni. Kell oda a váltó...kedves reku szakértök elöre is bocsánatot kérek ha kérdésem baromság de létezik olyan trike ami hátrafele is meghajtható magyarán lehet vele tolatni? esetleg hogy lehet ezt megoldani? a fixi az elég durva lenne sztem:D
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
Aha, az érdekes.. és ugyanilyen körülmények közt normál bicajjal (mondjuk mtb) mennyivel mennél köbö?hát a kanyarodásnál annyira nem okoz nagy gondot az oldalra kinyúló kormány, ahhoz kb egy ivben kellene megfordulnod, hogy baj legyen vele.
A beszállás kiszállás macerás kicsit de ha már benne ülsz....
wáwáwáwáwáwááá
jahh és síkon uj rekordot állítottam fel. gyenge szembeszélben farmerben egy Challenge Fujin-al 50.7km/h
Pfúj, a mázlista!
![]()
![]()
Akkor legalább valami tesztbeszámoló, vagy valami.
Pl: ha egy szûkebb kanyart kell bevenni kis tempóban akkor a kormány kényelmetlenül kinyúlik oldalra. Ne legyen már annnnnyira tökéletes mint amilyen tényleg.![]()
![]()
fuck me, i'm famous!
Kérdés:
Valaki megy majd április 28-29.-én a Spezi kiállításra hogy el tujda itt mondani a legújabb technikákat?
http://www.haasies-r.../index.php?show