Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

csiga papa

csiga papa

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
motyoo:

http://www.flickr.co...olm/2720538200/

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Szia Lompi!
A trike fékmegoldásán csak hátsó v-féket láttam. Elöl hogyan oldod meg? Az országúti "patkó" fékek szerintem elég gyengék lesznek (mert sem dobot sem tárcsát nem láttam). Pl a Trisled gépeken volt régebben elöl V-fék, de õk is áttértek a tárcsára.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
köszike nekemis tecenek meg a bringák is látam már pár brutális gányolást ojanokat felse tenék a netre dehát nem vagyunk egyformák.
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Szép gépek! gratula hozzájuk.
(A bringa0.jpg -n a lepkék brutálisak jó kép )
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
amugy ma alkotam átt az elsö vilát egyoldalu tárcsafékesre.
képek

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
vanpár kép http://lompi_strike.extra.hu/recu.jpg
http://lompi_strike.....hu/bringa0.jpg
http://lompi_strike....hu/bringa01.jpg
http://lompi_strike....hu/bringa02.jpg
képek

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

a saját gyártmányom:)

Képeket nem lehetne róla nézni nagyobbakat? Mert tetszik nekem is, meg írsz az adatlapodon egy trikeról, azt is szívesen megnéznénk.
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hm..tetszik!
Grat! :clap:

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
a saját gyártmányom:)
képek

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Lompi!
Milyen gép van az avatarodon?

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
hu de csend van itt.
képek

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás
Épp egy MAC elõtt ültem és nem fogtam neki megkeresni a / -t. Most PC elõtt ülök, megtalálom, használom is :)

csiga papa

csiga papa

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Stoki,

nem volt elég kemény az elsõm. Amikor csak 25% súly van rajta, egy 559x1,25"-os guminak nem szabadna felütni. Csak én a komfort miatt 4 baron jártam vele...

motyoo,

neked is jobbulást! De meg ne lássam még egyszer, hogy a sebességet kmh-ban mondod km/h helyett! Nem vagy te amerikai :-)

Egyben várom T. NB. topiktársak ötleteit, hogy mit lehetne kmh-ban mérni. (kilométer x óra)

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás
Én is kifeküdtem a héten a Budagyöngyénél a síneken... szerencsére csak 10kmh körül araszoltam a kocsik mellett, gondosan ügyelve arra, hogy elég jó szögben keresztezzem a síneket. Sikerült is, majdnem végig... az utolsó sín - aminél már valszeg egyenesítettem a szöget - viszont elkapta az elsõ kereket. Jól odavágja az embert, holnap lesz már egy hete, de még mindig nem tudok ülni a bal fenekemen, úgy fáj a combom...
Hiába, a 20-as kereket szokni kell...

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Köszi a jókívánságokat! A bringám az oldalán csúszott egy picit, a fékkar és az ülés szélén a háló megdörzsölõdött. Nagy gond nincs, csak esztétikai probléma.

Az történt, hogy szokás szerint kimentem az út szélére, hogy befelé tartva majd minél nagyobb szögben keresztezhessem a síneket. Az út szélén beszedtem egy kátyút, kaptam egy felütéses defektet elöl. A sínekre már defekttel gurultam rá, el is csúszott az eleje. Lehuppantam a fenekemre, csúsztam picit és kész. Szerencsére senki nem jött mögöttem.

A farokcsontom még fáj :-(

...látod ezért kell a teleszkóp és a rugóstag...;)))))))

...gyógyulj meg mielõbb ez jó tanulság volt nekem is, tanulok belõle...!!!

csiga papa

csiga papa

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Köszi a jókívánságokat! A bringám az oldalán csúszott egy picit, a fékkar és az ülés szélén a háló megdörzsölõdött. Nagy gond nincs, csak esztétikai probléma.

Az történt, hogy szokás szerint kimentem az út szélére, hogy befelé tartva majd minél nagyobb szögben keresztezhessem a síneket. Az út szélén beszedtem egy kátyút, kaptam egy felütéses defektet elöl. A sínekre már defekttel gurultam rá, el is csúszott az eleje. Lehuppantam a fenekemre, csúsztam picit és kész. Szerencsére senki nem jött mögöttem.

A farokcsontom még fáj :-(

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

azért lett ijen mert elérte volna a vila tetejét a lánc + sebesék fokozat

...idõvel majd le fogod cserélni, mert rájössz, hogy megeszi a sok fogaskerék a hajtási energiát...:)...mert bár a hátulját nem látom, de szerintem ott is láncváltót tervezel...
...nekem is volt ilyen csoda sebességszorzó, aztán kénytelen voltam rájönni, hogy szedi le a nem túl sok wattjaimat...;)
...ez tipikusan az az eset, amikor a matematikában jól mûködik, de a gyakorlatban már vannak korlátok...
...és ahogy nézem a képen az állandóan mozgó hátrafelé induló lánc a kormány alsó részét fogja intenzíven csapkodni, mert nekem az túl kis távolságnak tûnik...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

Jobbulást kívánok én is! Mi lett a Bacchettával?

Ehhez hasonló láncvezetést valóban használnak, de ebben az esetben nem értem az okát. Ugyanis a lánc egyenesen fut a fotózott gépen, nem is kellene megtörni... Ilyet egyébként a hátsó telós rekuknál szoktak alkalmazni a hátsó villa forgáspontjánál, hogy a hajtási hatékonyságot növeljék, de itt errõl sincs szó. Akkor meg miért lett ilyen?

azért lett ijen mert elérte volna a vila tetejét a lánc + sebesék fokozat

Murla

Murla

vendég

• fórumtag
  • 188 hozzászólás

Nyema problema :-) Illetve van mégis. Pereceltem egyet szombaton, és nagyon fáj a farokcsontom. Részletek a Flickr lapomon :-(

Erre a hétvégére nem biztos hogy felépülök, de a 23-i hosszúra már tuttifrutti.

Jobbulást kívánok én is! Mi lett a Bacchettával?

motyoo ehez a lánc vezetéshez mitszolsz?

Ehhez hasonló láncvezetést valóban használnak, de ebben az esetben nem értem az okát. Ugyanis a lánc egyenesen fut a fotózott gépen, nem is kellene megtörni... Ilyet egyébként a hátsó telós rekuknál szoktak alkalmazni a hátsó villa forgáspontjánál, hogy a hajtási hatékonyságot növeljék, de itt errõl sincs szó. Akkor meg miért lett ilyen?

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
motyoo ehez a lánc vezetéshez mitszolsz?