Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

rekus témátok is van? :)

700 km-t utazott a bringám tetõtartón, szakadó esõben. A láncom olyan rozsdás lett, mintha ezer éve szolgálna egy vizibiciklin. :)
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Reku Papa ha eladó sorba kerül az ipari hulladékom, http://kep.tar.hu/to...3592/37568846#2 és esetleg itt megemlítem, az akkor hivatalosan tilos lenne? ;) :) :)
(egyébként lehet hogy én is a mocit venném meg annyiért :) )

Szerintem ha valaki a személyes tulajdonát képezõ ingóságát kívánja eladni, az nem minõsül forgalmazónak. Tõle se tartanám etikusnak a túlzott nyomulást, de ha betesz egy figyelemfelhívást, mondjuk az apróhirdetésére, az nekem belefér. Ha meg konkrét üzleti tárgyalásra kerül sor (paraméterek, ár, stb.) azt illendõnek tartom zárt csatornán intézni. (email, priv. üzenet, skype, stb.)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

Lompi: te szombaton bringával is jöttél fel a Velencei tóról? Mert az úgy szép kör:D

nem csak a délitöl mentem mert itis gány idö volt. de ti jól eláztatok?
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Lompi: te szombaton bringával is jöttél fel a Velencei tóról? Mert az úgy szép kör:D

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Van! 19-én gyere fel!

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
rekus témátok is van? :)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Reku Papa ha eladó sorba kerül az ipari hulladékom, http://kep.tar.hu/to...3592/37568846#2 és esetleg itt megemlítem, az akkor hivatalosan tilos lenne? ;) :) :)

Simán elfér. Kb. ugyanannyira tilos hivatalosan, mint OFF dolgokat írni, linkelni:)

zilo_b33

zilo_b33

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás

Zilo_b33

http://www.haromkerek.hu/node/229
Gyõzõnél érdemes érdeklõdni.

Kosszi Tom2 a segitsegett,de a Fujin-al nagyon meg vagyok elegedve,de mint mar elobb is irtam utaink n.n.sz....-ok,a haverok,baratok inkabb terepeznek,ugyhogy azert kene full-os tadpol-e.
Ha mar lett ennyi osszegem inkabb egy gyari minosegit,mint egy otthon kesultett.
Talan itt nalunk is talaltam volna(mar harom srac epitett ilyen reku-kat romania-ban,traccsolunk a forumon),de azert a minosseg az megis mas.
Senki ne ertsen felre,csak csodalni,becsulni tudom az olyan alakokatt aki neki mer vagni egy reku-nak,otthon,hazilag.

zilo_b33

zilo_b33

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás

(mindegyik 81 sebesegel,dual-drive-al)ha lehetseges.

Mekkora királyság! 81 sebesség! Mennyi ebbõl az átfedés, 72? :) Nem lenne elég egy 14 gangos agy?

Lehet,hogy eleg lenne a 14-es rohloff,de sulyban es arban meg a 81 sebesseges is joval olcsoban jon ki.
Igaz,hogy sok az atfedes,de hosszab idon keresztul tudod tartani ugyanazt a pedalfordulatott mondjuk a 27 sebeseges-nel,mit a 14-es rohloff-nal.
Ha jol tudom a bringazas nem igazan erobolo (nem a tour-os,xc-s,cc-s,felalos erobedobasra gondoltam,hanem tura-tekeresre),hanem fordulatbol tortenik.
Egy jol eltalalt fordulattal,es megfelelelo sebesegfokozatokkal akar a vilagbol is kitekersz.

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Kábé annyi keresnivalója van itt, mint a konkrét reklámnak. (szabályzat 13. pont)

Tilos...

"13. Termékek, termékcsoportok vagy üzletek engedély nélküli reklámozása, direkt márka- vagy termékpromóció forgalmazói részrõl. A hirdetési lehetõségekrõl emailben érdeklõdhetsz."

További kérdés?

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Ha jól tudom, nem vagy moderátor. De ha már rekus topik, akkor talán a motorod nem illett volna ide.

Nekem jól estek a képek, szívmelengetõen szép motor!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
(mindegyik 81 sebesegel,dual-drive-al)ha lehetseges.

Mekkora királyság! 81 sebesség! Mennyi ebbõl az átfedés, 72? :) Nem lenne elég egy 14 gangos agy?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Kábé annyi keresnivalója van itt, mint a konkrét reklámnak. (szabályzat 13. pont)

Tilos...

"13. Termékek, termékcsoportok vagy üzletek engedély nélküli reklámozása, direkt márka- vagy termékpromóció forgalmazói részrõl. A hirdetési lehetõségekrõl emailben érdeklõdhetsz."

További kérdés?

Ha jól tudom, nem vagy moderátor. De ha már rekus topik, akkor talán a motorod nem illett volna ide. Másoknak segíteni nem bûn. Ha nem csak ezt az egy topikot olvasnád, akkor éreznéd mikor kell beszólni. És a fórumon saját magamat képviselem, nem a boltot. Ha a Probike-ban lett volna, akkor azt írom. Pont.

Az Artifice kb 400.000 HUF körül van. De inkább beszéljük meg privátban, nehogy valakinek álmatlan éjszakát okozzunk:D

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

És ez hogy jön a rekus topikba? Ennyiért lehet venni Kimber kábelt is. És?

Tilos...

További kérdés?

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Zilo_b33

http://www.haromkerek.hu/node/229
Gyõzõnél érdemes érdeklõdni.

zilo_b33

zilo_b33

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás

ftp://ftp.hpvelotechnik.com/prospekte/scorpion_prospekt_2009_eur_e.pdf
ezek az árak nálunk is. Az alapgép 3290 EUR, a többi extra pedig itt:
ftp://ftp.hpvelotechnik.com/prospekte/scorpion_prospekt_2009_d.pdf
nagyon durván jó kis gép. Bár nem olcsó, de hát ez így szokott lenni:)
Az Artifice-t nézegettük mi is, olyan 400 körülre jön ki, ha jól emlékszem.
Üdv:Thy

Hello Thy.
Kosszi a valaszokat,az lenne a legjobb ha szemelyesen eljonnek kiprobalnam a scorpion fs-t es ott helyben megbeszelhetnenk akar veled,aker Attila-val a reszletekett.
Kaptam egy mail-t Attila-tol,hogy alitolag valami koltozkodes urugye alatt mindenki sportol es idohianyban szenvedtek szerda-ig.Jo bulizast.
Holnapra pedig jo idott az utolso nyarbucsuztato turahoz.
UDV
Zi
P.S.
Artifice ara 400 mi? Forint,euro?

zilo_b33

zilo_b33

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás

Ha már 3.260 eur...

http://www.hasznalta..._deauville_2000

Kosszi az otletett,de ha nem tevedek bringas,termeszetbarat forumon 3 kereku (es nemcsak),majdnem egyedi,ember altal hajtott dolgokrol beszelunk,irunk ,targyalunk.
A motor NEM hinnem,hogy ide valo,de ki tudja...
Sokan masra koltenek a 3 200 feletti eu-t.
Jellenleg csak erdeklodom....
Talan majd egyszer,ha kapok ajandekba,vagy eladtam a FUJIN-omat.
UDV.
Zi

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Ha már 3.260 eur...

És ez hogy jön a rekus topikba? Ennyiért lehet venni Kimber kábelt is. És?

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Ha már 3.260 eur...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Kosszi mindenkinek a segitseget.
Thommey,ha az Ambringa-nal dolgozol akkor meg erdelene a TW-bents-tol az Artifice,illetve a T1X ara(mindegyik 81 sebesegel,dual-drive-al)ha lehetseges.
Attila-nak is kuldtem mail-t,az arakal kapcsolatban varom a cimemere a valaszat.
Nalunk "CSAK"19%az afa :))!!!Nagy osszegnel az is sok.
Gondoltam szombaton sikerul atugornom de ugy nez ki esett a dolog.
Udv
Z

ftp://ftp.hpvelotechnik.com/prospekte/scorpion_prospekt_2009_eur_e.pdf
ezek az árak nálunk is. Az alapgép 3290 EUR, a többi extra pedig itt:
ftp://ftp.hpvelotechnik.com/prospekte/scorpion_prospekt_2009_d.pdf
nagyon durván jó kis gép. Bár nem olcsó, de hát ez így szokott lenni:)
Az Artifice-t nézegettük mi is, olyan 400 körülre jön ki, ha jól emlékszem.
Üdv:Thy