Okosabb nem lettem, de lagalább látom!
Valami ilyesmi, mint ez?
Igen, egy holtpontátlibbentõ mechanika. Vannak akik szeretik.
Meg az ovális lánckereket is.
Okosabb nem lettem, de lagalább látom!
Valami ilyesmi, mint ez?
Egyre durvább és letisztultabb lesz... A videó alapján, ez is egy haladósabb szerkezet, de mi az a bizbasz a hajtómûnél? Nem váltó, mert abból van hagyományos. Akkor meg mi?
Papa ez mijen kategoria offtopik kerékpár?
))
Python:
Nem tudod te se meghazudtolni magad. Kezd ez a jószágod is úgy kinézni mint egy hídszerkezet
zsizsi mig lesz roncs bringaváz meg hegesztö adig bizti nem unatkozom ....és akkor jönnek az unalmas téli esték, amikor el kell ütni az idõt valamivel.
Gratula, látom nem tudsz unatkozni!
Ne fogadj rá!Ezek mind újak, vagy az aktuálisat hegeszted át? Bár tuti az utóbbi, mert különben lenne vagy húsz:D
legujab müvem ma
http://joyyo.uw.hu/PICT1272.JPG
ha igy nem elég masziv akkor hegesztes bele még vagy 10kg nyi vasat:)
Vazze, ez nadon zsír! Én meg erre ébredtem. 120cm tengely táv, 51 cm. ülés magasság.lehomokolva
ha igy nem elég masziv akkor hegesztes bele még vagy 10kg nyi vasat:);902936']Szépen lassan haladgatok én is. Sikerült fixen felszerelni az ülést, és a hajtómû csõhöz is már csak 2 csavar, meg némi fûrészelés kell. Ja, és egy óriáskormányt is kéne szerezni, csak még azt nem tudom, honnan. Ha ezekkel megleszek, akkor a váltót bekötöm egy fix áttételre, meg bekötöm az elsõ féket, aztán nekiállok kipróbálni. Ha beválik a dolog, akkor hegesztetek egy merevítést a vízszintes alsócsõ és a felsõcsõ közé (zártszelvénybõl egészen a hátsó villáig), mert egyik haver beleültette a bogarat a fülembe, hogy nem lesz elég masszív.
Amúgy jelen állás szerint így néz ki a gép (a kormány csak azért van benne, hogy lássam, elfér-e a lábam tõle):