A TW Bwents Trike-ja ilyen, de nem rugózott, a Challenge Trike szintén hasonló, de ugyanúgy merev. A Scorpion FS az már fully, de minden kereke 20"-os.
Azt azért kalkuláld bele, hogy mountival simán elmennek egy single-tracken, ahol te a Tadpole-al már nem férsz el, na meg a hasmagassága sem teszi egyenrangúvá a mountikkal.
Szerintem vegyél egy mountit, azt olcsóbba is megúszod, és az élmény is megmarad!
De, ha találok a kritériumoknak megfelelõ fekvõt, küldök privit!
Koszi a valaszt van 2montim(1 full Cannondale,igaz regi tipus,1 Dechatlon elol telos,amit inkabb orszagutra,konnyeb terepre hasznalunk mivel semi slick gumik vannak rajta)amit jo utembe hasznalok(hasznalunk az ocsemel).
Mivel ugyis rekus lettem a Fujin-nak koszonhetoen,terepen is ezt a tipust hasznalnam.
Megmertem a bringaim kormanyszelesseget.
A fujin-e kormanyvegtukorel 48cm,dechatlon 56,cannondale 60,es ocsem varosi cirkaloja 65cm.
A tadpol-oke 75-90cm kozott mozog,majd csak talalok 15-20cm fuvet az ut szelen ahol a tobbi res a bringabol elfer.
A masik uzenetembe leirtam hogyan lehetne a hasmagasagot megnovelni,es ennek koszonheton a sebvalto is feljebb kerulne.
Mindenemu segitseget koszonok.
Udv Zi