Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

fejerszabolcs

fejerszabolcs

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Köszöm RekuPapának az infókat és a felajánlást, még nem gyõztem meg magam az 50x1-es megfelelõségérõl.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
nem veled teeeeeeeee hanem a pyton rekuval
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

zsizsi ezel nemlesz gondod lejtön az tuti. de pytonal ezmár nemlenne ijen jó érzés

Velem? Miért? Büdös vagyok?

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
zsizsi ezel nemlesz gondod lejtön az tuti. de pytonal ezmár nemlenne ijen jó érzés
képek

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Lejtõzni jó! Rekuval meg nagyon jó! :D
LOMPI Bike-al majd megkóstolom idén.

Amúgy meg, az a "lengõ fék" hallod...mondjuk nem akad bele kezed-lábad, az biztos.;)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
találtam egy pytonos képet szupi fék megoldásal :Dlengö fék
képek

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

Akkor nem vagyok megijedve.
48/14 es áttétellel nem nagyon lehet 50nél többet menni.

és jó lejtön gurulni???
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

;941918']Gondolom, a kolléga nem egy hetes gyakorlattal a háta mögött futotta ezt a tempót...

Azt hiszem Jürgen Mages futotta, úgy 30'000 km után.
Nekem az elsõ traumám az Arad-Békéscsaba marathonon volt, ahol is egy egyenes sík szakaszon negyven körül padlót fogtam!
Utána egy AM túrán a vasúti felüljárón ez majdnem megismétlõdött, csak akkor már volt némi rutin és megnyomtam a pedált, amitõl egyenesbe jött.
Másnap szétszedtem...
Ettõl eltekintve jó buli, de jó lejtõzésekre ne számíts!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Ejnye Papa, azt sem vetted bele, mennyi idõ és energia (szóval sör, vagyis pénz) volt a kereket feltalálni ;)

Motyoo! Te nem figyelsz? Azt készen vesszük!

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Gondolom, a kolléga nem egy hetes gyakorlattal a háta mögött futotta ezt a tempót...

TheTriker

TheTriker

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás

Ha jól tévedek, akkor 63 Km./h volt az eddigi csúcs. Az egyéni sebességi rekordom negyven valamennyi volt.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Ebben nem foglaltatik benne az a költség, ahonnan átvetted a stafétát. Nem kellett újra kísérletezni tesztelni. :)

Ejnye Papa, azt sem vetted bele, mennyi idõ és energia (szóval sör, vagyis pénz) volt a kereket feltalálni ;)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Most még tudom a költségeket, ráfordításokat, gyorsan felsorolom.

Ebben nem foglaltatik benne az a költség, ahonnan átvetted a stafétát. Nem kellett újra kísérletezni tesztelni. :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Egyébként valahol olvastam, hogy van elméleti max sebesség negatív trailre.
kb mekkora ez? (ha az utánfutásom -260 mm)
az ülés legalsó pontja és a középcsapágy közepe között 200mm szintkülönbség van.nem túl nagy?

Ha jól tévedek, akkor 63 Km./h volt az eddigi csúcs. Az egyéni sebességi rekordom negyven valamennyi volt.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
ugyan már johogynem frakba :D meg az 5 mm es hajamat hova fésüljem?:D
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

papa a foto holvan a kész gépröl?

Még néhány apróság hiányzik. Tudod, fényképezkedni csak szépen, vasalt ingben, megfésülködve, megborotválkozva szabad! :)
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
papa a foto holvan a kész gépröl?
képek

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
Szerintem ez a pyton gép részemröll off os nem egy nagy történet mielött a koléga megsértödne ezen azért irtam mivel nekemis volt /van egy möködö verzio de még a kocsmábase megyek vele. Szerintem ez a pyton reku nem egy életbiztositás közuton nagy sebeséggel.
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

csepelen pontosabban hol jutott csõhöz, és ott mi az a legkisebb tétel, amit kiszolgálnak. Arra is kíváncsi lennék, hogy a fejcsõ mibõl lett/honnan lett.
Üdv

A cég neve Tomferr. Bazi nagy acélcsõ áruház. 1 szál (6 fm) 50x1-es hidegen húzott acélcsövet vettem, felvágattam ott 120 cm-es darabokra. Ilyen darabból tudok neked egyet eladni, ha kijössz érte Gödöllõre. 1200 huf.

A stucnim szárát is ott vettem, 25x1-es csõ. Van benn a csarnokban egy nagy konténer, levágott csõdarabokkal teli. Abban találtam stucninak valót. Kilóra árulják, de a fõnök, mikor látta hogy mekkorka darabot választottam, nekem adta ingyé.

A fejcsövem vastagfalú "fekete" 5/4-es csõbõl van. A helyi vastelepen túrtam. A külsejébõl leszedettem egy kicsit, meg a belsejébõl a csapágycsészék fészkét. 2,5-ös lett a fala.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

fejerszabolcs

fejerszabolcs

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Elõszöris Motyoonak köszönöm a felajánlást, bár még egyenlõre nem térültem le a kijelölt útról.
Másodszor köszönöm, hogy már ennyien megosztottátok a féltve õrzött titkaitokat. A késõbbiekre nézve is nagyon hasznosnak tartom.
RekuPapától kérdezem, hogy csepelen pontosabban hol jutott csõhöz, és ott mi az a legkisebb tétel, amit kiszolgálnak. Arra is kíváncsi lennék, hogy a fejcsõ mibõl lett/honnan lett.
Üdv