Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

RAL 3002 kárminpiros

...és a tied? :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Ezt Papának az ülés miatt!
Feltöltött kép

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
:) pofás lett !
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Csilla gépe kipróbálva legalább 2kg-os hajtómûvel még váltókarok nélkül

Feltöltött kép

és most - csomagtartó és kosár (és Maci) nélkül 16,6kg
(sajnos a csomagtartó 1,45 a kosár 0,55kg, a Maci tömegének közléséhez nem járult hozzá)

Feltöltött kép

RAL 3002 kárminpiros

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Veszek neked cserébe egy gyári Optimát! :)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Ui.: hogy áll az ülés project?

Most éppen ott tartok, hogy eladom a Bacchettát, de elõtte veszek rá egy üvegszálas ülést, és a hálósat megtartom az Elephun-on.
Többen is "lenyugágyazták" a hálós ülésemet, lehet hogy eladni is könnyebb lesz egy sportos kinézetû üvegszálassal...
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Python,

szerintem így egyben érdemesebb lenne eladnod...

Sram DualDrive tárcsafékes 456 USD Középárfolyam 195,33 Ft. Tehát 90 ezer körül szedhetném össze a váltót.Ennyit nem adok érte, inkább megtartom! :)
http://www.prowheelb...php?prod_id=333
és akkor még a hidraulikus Deore Disc, a hajtómû meg a sallang. Amennyiért eladhatnám, abból nem vehetném meg az alkatrészeket sem! Tehát marad! Ha valakinek megér 60 ropit a váz a két kerékkel (váltó nélkül), kormánycsapággyal, stucnival és rugóstaggal, frissen festve, akkor viheti! Ezt sem lehet összehozni ennyibõl! :)
Ha valaki megfüzeti az egészet, alkatrész árban azt is megszámítom (- amortizáció)

Ui.: hogy áll az ülés project?

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Python,

szerintem így egyben érdemesebb lenne eladnod...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Csak ha nagyon szûk fordulóban vagyok, akkor érzem.

...és az is elmúlik... A hétvégén volt alkalmam mindkét jószágot megsétáltatni, így egyikrõl a másikra és vissza ülve ott tartok, hogy zavar a kicsi könnyû kormányzása. A normál kormányzást érzem bizonytalannak és a lengõorrút biztonságosnak. Ha fékeznem kell a vizes avarral terített úton vagy ha padkázom, esteleg kátyút találok, ugyanazzal a könnyed fogással tartom a kormányt. Nem kell rákészülnöm, mivel a lábammal is tartom a "kormányt".
Konkluzió: nem kell valakinek egy 2x20"-as váz?
Feltöltött kép
Az ülésre, váltókra, fékekre nekem is szükségem lesz! :)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

papa akkor megy ez egyre jobban :)

Igen. Néha magam is meglepõdöm, amikor a bringa "magától" kanyarodik be a sarkon. Figyelem azt a régi, ijesztõ kerékbillenési érzést ami minden kanyarban megvolt, és most nincs. Csak ha nagyon szûk fordulóban vagyok, akkor érzem.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
papa akkor megy ez egyre jobban :)
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Haladási beszámoló

Már ott tartok, hogy erõs taposáskor a fenekemet ki tudom emelni az ülésbõl, és teljes izomból nyomom neki.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

nekem ezt irja ki a privire" Python úgy döntött, hogy nem fogadja privát üzenetet, vagy nem juthatnak hozzá privát üzeneteket. Ezért elõfordulhat, hogy nem küld el az üzenetet neki.

Ha Ön szeretne küldeni ezt az üzenetet több címzettnek, távolítsa Python a címzett listából, és újra elküldeni az üzenetet." csak angolul

Ez azért van mert úgy döntöttem, hogy nem fogadom a privát üzeneteidet! :)
És akkor itt utoljára... Boros Úr kérdésére a tömörített válasz: Az elsõ rugózás használata esetén változhat a homlokcsõ szöge, ami befolyásolja a kerékbillenést (flop). Ezt úgy kompenzáltam, hogy növeltem a tengelytávolságot. Az eredmény egy jó egyenesfutás volt, de fordulni nem akart. Késõbb volt egy tervem erre a problémára, ahol a homlokcsõszög állandó és az elsõ traktus is röviden tartható. De az érdeklõdésem a lengõorrúak felé fordult, így ez már nem került megvalósításra.
Feltöltött kép

... és találtam egy ilyen fotót is:
Feltöltött kép
vedd le róla a hátsó villát, a többi még meglesz! :)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Rendben.
Várhatóan jövõ héten az összes fórumtag PÜ mappájának tartalma törlésre kerül - nyilván elõzetes (holnapi) értesítést követõen.
Még 2 generációval ezelõtti fórumhibát "hurcolunk" magunkkal, kipróbálom, hátha helyreálla privát üzenetek rendje.

Addig türelmeteket kérem.

Köszi
-z-
"In idem flumen bis non descendimus"

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
nekem ezt irja ki a privire" Python úgy döntött, hogy nem fogadja privát üzenetet, vagy nem juthatnak hozzá privát üzeneteket. Ezért elõfordulhat, hogy nem küld el az üzenetet neki.

Ha Ön szeretne küldeni ezt az üzenetet több címzettnek, távolítsa Python a címzett listából, és újra elküldeni az üzenetet." csak angolul
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Ez tegnap megtörtént! Jelenleg is nulla!
Köszi!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Nem tudok privát üzenetet küldeni! valamiért nem engedi:S

Hahó fejlesztõk! Ez nálam is gond!

Kérlek ellenõrizzétek a PÜ mappák telítettségét.
Ha látszólag még férne bele bõven, kérlek titeket hogy mentsétek le magatoknak a fontos privát üzeneteket, majd jelezzétek ha ezzel megvagytok.
Utána törölném a mappák tartalmát.
"In idem flumen bis non descendimus"

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Nem tudok privát üzenetet küldeni!

Hahó fejlesztõk! Ez nálam is gond! Addig is lpl@t-email.hu
9-én Ausztriában leszek, így marad Seregélyes és Lompi.
Ha beleásod magad a megadott Python honlapba, http://www.python-lo...r.de/index.html
képtárba http://www.flickr.co...python_uploads/ akkor választ kapsz az összes kérdésedre.
Létezik egy fórum is http://www.freelists.../archive/python
ott felteheted a szakmai kérdéseid is (angolul). Amire tudok , válaszolok én is gyûjtsd össze és küld az emailemre.

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás

A kérdés ennél bonyolultabb... Az eredeti festés néhol rajta maradt és ettõl úgy nézz ki mint a kanári. Az eredeti tervek alapján össztelós lett volna, ez késõbb a hátsóra korlátozódott. Igen, "fix" az eleje és a hátulja is, mert ez központi kormányzású, mint az általad talált Naboumo által készített keró is. Ettõl Python...
A továbbiakban inkább priviben kérdezz ezzel kapcsolatban, hogy ne zavarjuk vele a fórumot.

Nem tudok privát üzenetet küldeni! valamiért nem engedi:S Elküldöm itt aztán nem zavarom ezzel a társaságot csak bemásolom a szöveget:D

Szia!

Bocsi, hogy Téged is állandóan zavarlak csak annyira tetszik! Az lenne a kérdésem, hogy azzal a megoldással ahol az eleje is telós volt azzal mit csináltál? Vagy nem volt jó az a megoldás? Úgy néz ki, hogy 9.én már nállam is lesznek a cuccok. Majd lehomokfúvatom és lefestetem. Ha neked ez nem gond:D

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Bocsi mindenkitõl! Csak mindig eszembe jutott valami.

Remélem valaki tud segíteni az Y váza keróban:D Jó lenne!
Képekrõl lejjebb találsz linket.