...és a tied?RAL 3002 kárminpiros

Ui.: hogy áll az ülés project?
Sram DualDrive tárcsafékes 456 USD Középárfolyam 195,33 Ft. Tehát 90 ezer körül szedhetném össze a váltót.Ennyit nem adok érte, inkább megtartom!Python,
szerintem így egyben érdemesebb lenne eladnod...
...és az is elmúlik... A hétvégén volt alkalmam mindkét jószágot megsétáltatni, így egyikrõl a másikra és vissza ülve ott tartok, hogy zavar a kicsi könnyû kormányzása. A normál kormányzást érzem bizonytalannak és a lengõorrút biztonságosnak. Ha fékeznem kell a vizes avarral terített úton vagy ha padkázom, esteleg kátyút találok, ugyanazzal a könnyed fogással tartom a kormányt. Nem kell rákészülnöm, mivel a lábammal is tartom a "kormányt".Csak ha nagyon szûk fordulóban vagyok, akkor érzem.
papa akkor megy ez egyre jobban
Ez azért van mert úgy döntöttem, hogy nem fogadom a privát üzeneteidet!nekem ezt irja ki a privire" Python úgy döntött, hogy nem fogadja privát üzenetet, vagy nem juthatnak hozzá privát üzeneteket. Ezért elõfordulhat, hogy nem küld el az üzenetet neki.
Ha Ön szeretne küldeni ezt az üzenetet több címzettnek, távolítsa Python a címzett listából, és újra elküldeni az üzenetet." csak angolul
Nem tudok privát üzenetet küldeni! valamiért nem engedi:S
Kérlek ellenõrizzétek a PÜ mappák telítettségét.Hahó fejlesztõk! Ez nálam is gond!
Hahó fejlesztõk! Ez nálam is gond! Addig is lpl@t-email.huNem tudok privát üzenetet küldeni!
A kérdés ennél bonyolultabb... Az eredeti festés néhol rajta maradt és ettõl úgy nézz ki mint a kanári. Az eredeti tervek alapján össztelós lett volna, ez késõbb a hátsóra korlátozódott. Igen, "fix" az eleje és a hátulja is, mert ez központi kormányzású, mint az általad talált Naboumo által készített keró is. Ettõl Python...
A továbbiakban inkább priviben kérdezz ezzel kapcsolatban, hogy ne zavarjuk vele a fórumot.