Nagy esély van arra, hogy pénteken le kell utaznom Szegedre és onnan Békéscsabára. Ha érdekel, akkor a többit e-mailben!
Hello!
Jankay fele nem jársz hétvégén,mert mi beülnénk egy kis beszélgetésre?
Nagy esély van arra, hogy pénteken le kell utaznom Szegedre és onnan Békéscsabára. Ha érdekel, akkor a többit e-mailben!
1, Tom2 biztosan megmutatja, csak kell egy meeting point.
2, Ez nem egy szett! Vannak hiányzó alkatrészek, amiket le kell gyártani, el kell készíteni! Nem gondoltad ezt még át!
3, Ez az a Gyopáros, ami Orosháza mellett van?
Nekem ez ugrott be róla:nem mondtam hogy saját ötlet
Liszkai Special Pali barátomnál, meg Schlett Gyõzõ kollégánál láttam elõször hasonló megoldást. Az idea az övék.én csak átvetem.
Hû ez nagyon állat megmutatnád kompletten?
Már megvannak a cuccok csak majd össze kell rakni azt amit adtál meg le kell festetni:D
Dejavu-m van! De ez nem baj! Ügyesen kitaláltad, hová valók azok a váz darabok. Még a kulacsfelfogatás is látszik...
Attól függ h mekkorát akarsz tekerni. Mi általában Sopronig vonattal szoktunk menni, onnan Semmering, kemping Langenwangban , 2. nap Schoberpass, Liezen után kemping Aigenben és a 3. nap este már Fuschban vagyunk. Reggel indulhat a "csúcstámadás" (akinek van rá még energiája Hochtor elõtt Edelweissspitze, Hochtor után Ferenc József magaslat - én az 5-bõl 1x megcsináltam, de nagyon kemény volt)...
Én is tervezem a Grossglockner megmászását rekuval. Tudsz valami bevált útvonalat ajánlani nekem? Jöhet privátba is: zvaradi@tolna.net
...még én is gondolkodtam, hogy teszek rá ajánlatot..
)
Igazándiból nem nagyon akaródzik eladni a Bacchettát, az ára nélkül megvagyok, de a garázsban nem nagyon férünk már.
A lengõorrút eredetileg azért építettem, mert a Bacchetta erõs emelkedõn, hátul megpakolva, emelgeti az orrát ha odalépek neki durván. Nomármost, a lengõorrú kb. ugyanott kezd kikaparni...
Az Elephun megtartása melletti érvek két csoportba sorolhatók: Egyrészt érzelmi, hiszen ezt én terveztem, én csináltam, ráadásul hatalmas különcség is, bárhol, bárkivel van mirõl beszélni ha ezzel megyek. Másrészt kényelmi. Ennek az ülése 10, a hajtómûve 22 cm-rel van alacsonyabban. Jóval kényelmesebb. És az ülés mögött rengeteg a hely, bármilyen magas pakk elfér.
Még húzom az idõt. Fájni fog, ha elviszi valaki a Bacchettát. Jóval merevebb, gyorsabb, áramvonalasabb bringa. És az a tulajdonsága, hogy hátul van a súly 70%-a, párosulva a két nagy tárcsafékkel, nagyon élvezetes lejtõmenõ géppé teszi. 1.5-ös gumikkal úgy megyek vele lefelé a szerpentineken, hogy elõzgetem az autókat. Hatalmasakat lehet vele lassulni. Már csak ezért se kellene eladni...