Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás

Nagy esély van arra, hogy pénteken le kell utaznom Szegedre és onnan Békéscsabára. Ha érdekel, akkor a többit e-mailben!

Hello!

Jankay fele nem jársz hétvégén,mert mi beülnénk egy kis beszélgetésre?

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
nem kaptam meg
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Szia Lompi! Írtam neked skypen. Nem kaptad meg?

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
ok küldök mailt

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Nagy esély van arra, hogy pénteken le kell utaznom Szegedre és onnan Békéscsabára. Ha érdekel, akkor a többit e-mailben!

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás

1, Tom2 biztosan megmutatja, csak kell egy meeting point.
2, Ez nem egy szett! Vannak hiányzó alkatrészek, amiket le kell gyártani, el kell készíteni! Nem gondoltad ezt még át!
3, Ez az a Gyopáros, ami Orosháza mellett van?

Voltál már ott, hogy kérdezed?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

nem mondtam hogy saját ötlet :)
Liszkai Special Pali barátomnál, meg Schlett Gyõzõ kollégánál láttam elõször hasonló megoldást. Az idea az övék.
:) én csak átvetem.:)

Nekem ez ugrott be róla:
Feltöltött kép
de nem ez a lényeg, a gép szép lett! :)

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Aha én kint a faluban lakok Szentetornyán
És én a kerékre a fékekre meg a váltókra gondoltam meg ami shimanos cucc kell hozzá
:)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Hû ez nagyon állat megmutatnád kompletten?
Már megvannak a cuccok csak majd össze kell rakni azt amit adtál meg le kell festetni:D

1, Tom2 biztosan megmutatja, csak kell egy meeting point.
2, Ez nem egy szett! Vannak hiányzó alkatrészek, amiket le kell gyártani, el kell készíteni! Nem gondoltad ezt még át!
3, Ez az a Gyopáros, ami Orosháza mellett van?

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Dejavu-m van! De ez nem baj! Ügyesen kitaláltad, hová valók azok a váz darabok. Még a kulacsfelfogatás is látszik...

nem mondtam hogy saját ötlet :)
Liszkai Special Pali barátomnál, meg Schlett Gyõzõ kollégánál láttam elõször hasonló megoldást. Az idea az övék.
:) én csak átvetem.:)

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Hû ez nagyon állat megmutatnád kompletten?
Már megvannak a cuccok csak majd össze kell rakni azt amit adtál meg le kell festetni:D

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Dejavu-m van! De ez nem baj! Ügyesen kitaláltad, hová valók azok a váz darabok. Még a kulacsfelfogatás is látszik...
Feltöltött kép

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
nem jár akkor senki a héten Seregélyes és Budapest között? nagyon fontos lenne!

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
két újabb ipari hulladék csak pár kép :)
http://kep.tar.hu/tom2trike/50667525#2
http://kep.tar.hu/tom2trike/50667524#2
a trájkkal tervezem a b200-at április végén :)

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

Attól függ h mekkorát akarsz tekerni. Mi általában Sopronig vonattal szoktunk menni, onnan Semmering, kemping Langenwangban , 2. nap Schoberpass, Liezen után kemping Aigenben és a 3. nap este már Fuschban vagyunk. Reggel indulhat a "csúcstámadás" (akinek van rá még energiája Hochtor elõtt Edelweissspitze, Hochtor után Ferenc József magaslat - én az 5-bõl 1x megcsináltam, de nagyon kemény volt)...

Köszönöm szépen, átrágom magam a beszámolókon, és ha lesz kérdésem írok priviben.:)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
még johogy magyar nyelvü a forum csak jopár hejen az üzenetek mért angolul jelenek meg ? :o
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Én is tervezem a Grossglockner megmászását rekuval. Tudsz valami bevált útvonalat ajánlani nekem? Jöhet privátba is: zvaradi@tolna.net

Attól függ h mekkorát akarsz tekerni. Mi általában Sopronig vonattal szoktunk menni, onnan Semmering, kemping Langenwangban , 2. nap Schoberpass, Liezen után kemping Aigenben és a 3. nap este már Fuschban vagyunk. Reggel indulhat a "csúcstámadás" (akinek van rá még energiája Hochtor elõtt Edelweissspitze, Hochtor után Ferenc József magaslat - én az 5-bõl 1x megcsináltam, de nagyon kemény volt). Egy nappal hosszabb ha Langenwang után Mariazell, Salza-völgy, kemping Wildalpenben kihagyva a nem túl változatos Schoberpassot, és úgy Aigen. További 1 nap ha Aigenbõl Pötschenpass, Hallsatt, Gosau, Annaber-Lungötz, Bischofshofen, Fusch. Ez így a legszebb ha van rá idõ. Déli oldalon le (kemping Döllach) Winklern, Lienztõl a Dráva völgyében valahol kemping, Villach, Klagenfurt kemping, Maribor, Ptuj kemping, Nagykanizsától vonattal. 8 (az húzós!) - 12 nap alatt lehet szép kört menni. Ha van lehetõséged 2 hét szabira, érdemes h láss is ne csak tekerj.
:)
http://www.szelvesz....amol/alpok2004/

http://www.szelvesz....amol/alpok2008/

Ha további info kell azt tényleg priviben mert még kimoderálnak. ;)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

...még én is gondolkodtam, hogy teszek rá ajánlatot..;))

Ne gondolkozz, cselekedj! Elviheted ülés nélkül is! :)

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! jár valaki a jövõhéten Budapest és Seregélyes között? Mert ha igen akkor írjon légyszi! Köszi!

Legyen már olyan 10-14 fok h bringázhassak Gyopároson a kutyával!!! :(:(:(:(:(

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Igazándiból nem nagyon akaródzik eladni a Bacchettát, az ára nélkül megvagyok, de a garázsban nem nagyon férünk már.

A lengõorrút eredetileg azért építettem, mert a Bacchetta erõs emelkedõn, hátul megpakolva, emelgeti az orrát ha odalépek neki durván. Nomármost, a lengõorrú kb. ugyanott kezd kikaparni...

Az Elephun megtartása melletti érvek két csoportba sorolhatók: Egyrészt érzelmi, hiszen ezt én terveztem, én csináltam, ráadásul hatalmas különcség is, bárhol, bárkivel van mirõl beszélni ha ezzel megyek. Másrészt kényelmi. Ennek az ülése 10, a hajtómûve 22 cm-rel van alacsonyabban. Jóval kényelmesebb. És az ülés mögött rengeteg a hely, bármilyen magas pakk elfér.

Még húzom az idõt. Fájni fog, ha elviszi valaki a Bacchettát. Jóval merevebb, gyorsabb, áramvonalasabb bringa. És az a tulajdonsága, hogy hátul van a súly 70%-a, párosulva a két nagy tárcsafékkel, nagyon élvezetes lejtõmenõ géppé teszi. 1.5-ös gumikkal úgy megyek vele lefelé a szerpentineken, hogy elõzgetem az autókat. Hatalmasakat lehet vele lassulni. Már csak ezért se kellene eladni...

És miért nem konstruálsz rá ülés alatti csomagtartókat. Az ilyesmikre van példa gyárilag is...?!?
Szerintem tartsd meg azt a bringát az egyik legjobb reku...
(...még én is gondolkodtam, hogy teszek rá ajánlatot..;)) A garázsban meg fel kell akasztani valahová.

Ha szerzel hozzá egy kevlár ülést vagy 2 kilóval (0,6 kiló körül van) könnyebb is lesz. 1,5-ös gumik helyett egy 1,2-el, 1,3-kal mégjobban hasít igazi, versenybringa lenne belõle...

Szerintem a rekuk versenybringája úgy, hogy nincs rajta az embernek halálfélelme, mert van nála gyorsabb is, csak a bacchettában úgy minden finoman van adagolva, jól van összemixelve...

Az én egyik kedvencem mégha hátul nem is rugózik...