Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Kedves Boros: Ne vedd basztatásnak, de ha összeszeded a gondolataidat, és nem szórsz be egy oldalra 12 hozzászólást, azt szerintem mindenki megköszönné, én legalábbis mindenképpen. Nem szeretnék naponta 4 oldalnyi felesleges dolgot végigolvasni.
Köszi!

Lelkes! Elõbb-utóbb még vevõ lehet! :) Egyébként igazad van és tõled fügetlenül születet meg a kérésem! Még nem ismeri az etikettet! :)
De hogy a lényegre térjek, van-e már "L" méretû nyitottcellás szivacs Optima ülésre?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
A kérdés ennél bonyolultabb... Az eredeti festés néhol rajta maradt és ettõl úgy nézz ki mint a kanári. Az eredeti tervek alapján össztelós lett volna, ez késõbb a hátsóra korlátozódott. Igen, "fix" az eleje és a hátulja is, mert ez központi kormányzású, mint az általad talált Naboumo által készített keró is. Ettõl Python...
A továbbiakban inkább priviben kérdezz ezzel kapcsolatban, hogy ne zavarjuk vele a fórumot.

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Kedves Boros: Ne vedd basztatásnak, de ha összeszeded a gondolataidat, és nem szórsz be egy oldalra 12 hozzászólást, azt szerintem mindenki megköszönné, én legalábbis mindenképpen. Nem szeretnék naponta 4 oldalnyi felesleges dolgot végigolvasni.
Köszi!

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
ja látom már az amit adsz anak az eleje fix

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Az a sárga piros kék az nem ugyan az mint az a szürke amit mutattál vagy igen? Ahogy látom akkor van az elején rugóstag??

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Persze persze de azért álmodozni lehet:D Egyébként ha még nem köszöntem meg akkor nagyon Köszi mindent

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

a csomagtartó is nagyon tetszik:D remélem az is megvan:D:D:D:D

Minden nem lehet egy láda sörért, de bízzunk Lompiban! Ki tudja mi kerül elõ? :)

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
ez lenne a másik amit írtam csak az a kifli alaku az nagyon teszett :D

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
a csomagtartó is nagyon tetszik:D remélem az is megvan:D:D:D:D

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Ha egy ilyen vázat tudnál szerezni, annak a villájával kompatibilis! Talán Magellán volt...
Feltöltött kép

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Van valakinek Y vázas bringája ami már nem kell neki az lenne a legjobb ha gyerek bringa lenn és az elehje nem baj ha tropa csak a hátsó része kéne! Sajnos pénzt nem tudok érte adni! Tud valaki segíteni? Rakok egy linket, hogy mire gondolok!

http://ecx.images-am...Bike - Red_.jpg

http://www.tongah.co...y Frame MTB.JPG
ezek a megoldások tetszenek a legjobban de nagyon örülnék egy háromszög alakú felfüggesztésûnek is
Elõre is köszi a segítséget!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Nem totálba gondoltam, Én úgy értettem, hogy megvan a gerince is én ebbõl arra gondoltam, hogy az elsõ kerék forgáspontja is megvan

...és jól gondoltad! Megvan a gerinc is, reggel beszéltem Lompival... van még ott egy speciális tengely ami összefogja, remélem az is meglesz és nem kell újat készítened!
Feltöltött kép
itt böngészhetsz képeket: http://kep.tar.hu/lpl

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás

Egyenesfutás garantált :) Kanyar?? ;)

Nem totálba gondoltam, Én úgy értettem, hogy megvan a gerince is én ebbõl arra gondoltam, hogy az elsõ kerék forgáspontja is megvan

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

csak majd össze kell hegesztenem az elejét a hátuljával

Egyenesfutás garantált :) Kanyar?? ;)

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Írtam neki. Remélem megkapja!

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Köszi a számot! De elõször irok neki mert nem tudom mikor tudom majd feltölteni a kártyám mert még az egyetemre is fel kéne jutnom:S

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás

az már rég nem aktuális :):):)

Bocsi de nekem nincs annyi pénzem

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Tom2 tõl van csak privát üzenetem

az már rég nem aktuális :):):)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
+36 (20) 2225367 Nagy József "Lompi"
ezzel már elindulhatsz, bocs valamiért nem ment át, pedig már harmadjára küldöm!
Akkor itt!

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Tom2 tõl van csak privát üzenetem