Köszönöm a kérdést
Nem sokat változtattam rajta a legutóbbi bejegyzés óta. Az elsõ merevítõvel visszatértem a régebbi egyszerûbb (és sztem azonos súly mellett merevebb) megoldásra, és megrajzoltam a "stucnit". Most így néz ki:
egyik kép
másik kép
Ebben a pillanatban elégedett vagyok vele. És nagyon kiváncsi arra, hogy milyen lesz vezetni, ha majd végre megvalósul...
Meg kacérkodom a fa üléssel is, bár biztos vagyok benne, hogy lesznek többen is közületek, akik elõbb megcsinálják nálamLeveleztem az eredeti ötletgazdával, postoltam is ma errõl, érdemes elolvasni amit a cseh srác ír (inglisül van, aki a magyar gépi fordítás olvasására adja a fejét, annak sok kitartást kívánok...)
A rétegelt lemez tényleg nyír (oroszok csinálják), ha komolyabb fa lehetõségek után nyomozol tudom ajánlani a Zatik Fa boltot én mindig itt veszem a fáimat, mert elég nagy a választék. Pl. rétegelt lemezbõl is töménytelen mennyiségek vannak jelen a boltban, melyek 1,5*1,5 darabokban kaphatóak különbözõ vastagságban. Pár száz forintért szakszerûen darabolnak is. A boltban mindenféle egyéb fa termék is megvásárolható...